Originally posted by KissQueen
Tema na kojoj smo poprilicno konstruktivno diskutovali je zavrsila u djubretu????????
Rasprava jeste bila zucna, ali niko nije nikoga vredjao, osim Modesty nekoliko forumasa (jasno, koji se nisu slagali niti ce se ikada sloziti sa njenim misljenjem), koja je u jednom svom postu (ok, mozda nekoliko, ali ovaj mi je posebno bio zapao za oko) otkucala nesto poprilicno nehriscanski, a u veci sa punjenim paprikama. To nekako jeste bilo za opomenu (IMHO), ali da se tema premesti u djubre - ne vidim razlog(e).
ne bih povukla ništa od onog što sam napisala...ja možda jesam bila malo konkretnija u mišljenju o onima koji su me cijelo veče ometali da pišem šta želim...nije pomoglo ni to što sam 10 puta zamolila da shvate da ne pišem i ne veličam nikog,barem mi to nije bila namjera nego da iznosim pojedine djelove,citate koji mi se sviđaju.
Isto tako ću možda sutra pisati neke citate od Ničea koga generalno ne podržavam ali da ima vrijednih stvari,ima.
Nije se dalo dokazati...ljudi se dohvatili antiseminizma i nije bilo govora da je neko makar htio pokušati razumjeti ono što želim.
I nemoj govoriti kako me niko nije vrijeđao.......vrijeđali su me time što mi skoro niko nije dozvolio da kažem šta mislim,mislim to sam mogla i trudila sam se ali me niko nije konstatovao,nego su nastavili da se iživljavaju na mojoj temi sve dok nisu došli do srebrenice i Vukovara....mislim,van pameti.
Želim da pitam ostale učesnike foruma da li je Ok da dobijem opomenu,situacija je sledeća: Imala sam svađu i vrijeđala sam određene članove,odmah sam izbrisala svoje postove,ALI odmah ali su me dotične persone nastavla provocirati i ja sam ugasila komp..... tek posle 6-8 sati dobila opomenu .
Znači li to da je neko urgirao...sve je bilo izbrisano,i sada se u smeću može naći samo njihove provokacije i posle mog povlačenja....
Mi smo populacija koja se bori za neke slobode i prava.....eto forum je odličan pokazatelj naše svijesti o istom...šta oekivati osim da nas ne vole.