Originally posted by KiWi
Mislim da ne bi trebala da se uvede, jer onda diskusije gube smisao ako postoji opcija da se suprotno mišljenje ne prikazuje ...
mislim da nisi u pravu. Evo recimo, upravo sada ti i ja imamo suprotno misljenje, ali ja tvoje postove nikada ne bih ignorisao. Cak stavise, mnogo puta ljudi koji ne da su mi mrski, vec ih veoma postujem zbog intelekta koji je evidentno da posjeduju, ili njihove posebnosti u mojim ovima, imaju misljenja sa kojima se ne slazem. Od takvih ponekad nesto naucim, a ponekad jednostavno i ja iskazem svoj stav i gotovo.
ali svakako da bih iskljucio pojedine korisnike, koji za sve vrijeme svog postojanja (neki imaju ihahaha zvjezdica) nisu nijednom napisali iole smislen i dobar post.
doduse, svakako da bi ignore opcija imala velikih nedostataka - pogotovu sto bi pri citanju teme naisao na postove koji predstavljaju repliku na post usera koji ti je na ignore. vec se diskutovalo o tome.
vec se o svemu ovome diskutovalo, uostalom, i nasa prica je sada suvisna. Ignore opcije nece biti, bar ne za vrijeme mandata Jednorogovog:D