Originally posted by bananica
Originally posted by Daliborka
Originally posted by V I V I S E C T
Trebaju nam forumske lude. (Osim statusa, stefana i daliborke)
Ovo je zaista vrhunac besprizornosti i izraz krajnjeg nepostovanja prema drugim ucesnicima u radu Foruma !
Sto je mnogo, mnogo je, zaista.
upravo tako! Nisi jedini koji to misli, ali unic0rn ipak odbija da te banuje.
on: glasovao sam protiv:jezik:
A sto bi ti samo nekoga banovao ? Fali ti osecaja vlasti i uticaja u zivotu, ili sta ? Ili si, kao rekorder u broju kazni banovanja koje si ovde izdrzao, zeljan da i drugi iskuse tu neprijatnu sankciju vise puta ? Bas me interesuje o cemu je rec. ( I ja znam sta je ban, bila sam banovana, ali bananica je visestruki povratnik sa ne bas laskavom reputacijom potencijalno problematicnog korisnika koga uvek treba drzati na oku, jer nikad ne znas kad ce iz cista mira da povileni, a tu je i debeli forumski dosije njegovih delikata. )
I sta bi ti dobio mojim banom, dete, da te i to pitam.
Da li bi postao veselija banana, nalik ovoj

<----- Ovako bi izgledala bananica, kad bih ja ponovo bila banovana.
I kakvi su ti ovo pesnicko-emotivisticki izleti puni klishea i shunda u potpisu koji drzhish ? I to da te pitam, kad sam vec tu.
"Tesko je stajati na peronu sadasnjosti, i gledati voz uspomena kako juri ka proslosti..." by bananica "
Kakvi peroni sadasnjosti, kakvi vozovi uspomena, kakvi bakrachi ? Sta vas gayeve toliko privlaci ka tim zeleznickim stanicama, ka njihovom krajoliku i koloritu ( kao i njihovim sanitarnim cvorovima ), da mi je znati ?
Dvadeset ti je i kusur godina, a vec imas pun voz uspomena, koji kao juri ka proslosti ? A proslost - tek dva perona udaljena od perona sadasnjosti.
Uskaci ti, brajko, sa tog perona sadasnjosti u prvi voz koji ide ka buducnosti i ne filozofiraj previse.