Originally posted by Paki
Originally posted by селпередејз
To i ja govorim - vreme je za nove moderatore.
Dosadilo ti da pljuješ jednog?
Ili bi voleo da neko malo pljuje tebe?
Ako insinuiras da se ja preporucujem za moderatorsku funkciju ovom tj. ovakvim temama - gresis. Ja samo koristim svoje prirodno pravo da jasno i glasno ukazem na nesto negativno, za sta mislim da bi trebalo da dobijem podrsku od svih koji su u stanju zrelo prosudjivati (ljudi koji nisu odmakli dalje od "life is a bitch, get over it" i "jer mu se moze" ocigledno ne spadaju u tu grupu).
Ali ja bih svakako bio bolji moderator od sadasnjeg. Ne bih zloupotrebljavao svoja moderatorska ovlascenja da se borim protiv, meni neprihvatljivog, dvosrbizma. Zapravo, ne bih koristio svoj moderatorski status za bilo kakve intervencije koje bi isle na ustrb raznolikosti politickih ideja ili stilova iznosenja tih ideja. Forumasi bi imali daleko vecu slobodu. Ono sto bi me takodje razlikovalo od sadasnjeg moderatora, a zbog cega sam ja i pokrenuo ovu temu, je to sto sam ja u mogucnosti da odrzim jednu dozu ozbiljnosti i konstruktivnosti bez naglih poteza i beslovesnog akcijasenja u kojem strada sve sto se meni u tom trenutku ne svidja, pa nesto zavrsi u offu, a nesto zakljucano. I sto je najvaznije - umem prepoznati sta je spam a sta protivljenje spamu!!! A to je zato sto sam ja jednostavno hebeno iskusniji i u stanju sam prepoznati vaznost i moc ovakvog jednog medija, sto 2q2bstr8 ocigledno nije. A i zasto bi, on je ovde ili zbog pozitivne diskriminacije ili zbog svoje slatkoce.
Uglavnom, da bih ja bio moderator u DIPu bilo bi neophodno otvoriti poseban nalog u tu svrhu, jer je meni daaaaleeeeeeeeko vaznija mogucnost ridikulisanja od mogucnosti uredjivanja.
Sto se tice "pljuvanja" po moderatoru, ja ne znam gde ti vidis to pljuvanje...
Ovo je vec cetvrta tema (da ja znam) o neprikladnosti 2q2bstr8 da bude moderator!
Jedna je otvorena u Trac areni, drugu je otvorio bananica, a ovo je moja druga tema u DoD.