[ali meni je totalno bezveze ova fora sa dupliranim nalozima. Jedino mi je Daliborka simpatična.
[Mislim da minimum cenzure u svrsi pristojnosti ne bi škodio
Neka bude onako kako većina odluči
po ovome se jasno vidi da si rodjena za homofoba, ali jebiga, nije ti u interesu, posto se lozis i na cice. kakvo licemerje. ti si protiv duplih naloga, ali i tu vaze dvostruki standardi- daliborku bih ostavila, jer se MENI svidja. o kakvoj pristojnosti pricas? ko je tu nepristojan? potreba za izmisljenim likovima se i rodila usled nedostatka mashte i pisanija drustvenokorektnih, tupavih korisnika foruma koji u zivotu nista pametno nisu napisali i srocili, pa ni lazhno cak! sem kad treba da popljuju ista iole kreativno i drugacije. Gnusam se takvih duplih standarda.
otprilike, ja ovako shvatam:
mi smo svi ovde gay i tolerantni, ali su neki od nas jednakiji i tolerantniji i pristojniji. mi imamo svoj sablon. i ako ti, ja, neko imalo odstupa od tog sablona.. ti se nama neces svideti i mi cemo vas-tebe sankcionisati. dakle, isti princip kojim se rukovode homofobicari, samo sto svako ima neke druge kriterijume za terorisanje razlicitosti.
elem, ja sam prva bila protiv stvaranja duplih naloga, jos pre par godina, jer sam tada jos uvek zivela u iluziji da bi iza jednog nicka trebalo da stoji jedna konkretna osoba, koja je ono za sta se predstavlja, sto bi olaksalo komunikaciju i druzenje. vremenom, posto su se razisli ili umorili ljudi koji su koliko toliko bili kreativni, ostali su neki (svako iz svojih razloga) kojima je verovatno i jednostavno zafalilo malo zabave na ovom umirucem forumu (jedinom PRISTOJNOM lgbt forumu u Srbiji sto daje neku tezinu svemu) i stvaraju svoje svetove..umesto da budete i zahvalni sto vam neko uopste pise i zabavlja vas-sto dokazujete time sto trcite na njihove postove i izbacujete svoje frustracije (a ja vam garantujem da kad bi se ukinuli D nalozi da bi na forumu zavladala mrtva tisina (ali u potpunosti!), vi jos pominjete neko smece i dosadne teme, ne znajuci koliko ste sami dosadni i prazni. (onih 5 posto sto ne spadaju u tu kategoriju) se prepoznaju, nadam se, ti casni izuzeci i dupli nalozi)
Ako neko nema dupli nalog, to ne garantuje da je iskren i divan. Najveci olos ovog foruma (u forumaskooloskom smislu za neupucene) koristi samo jedan nalog. Oh, da, sprecimo svaku kreaciju, zabavu, mastu, pricajmo o orasima i pepersima i to kako vecina odluci. Izvolite, ukinite, videcete, kako rece J. Cezar
ps sto se ignore opcije tice, sve stoji sto kaze addictusha, kafa se moze piti na vise nacina, soljica iste se moze prevrnuti na jos vise nacina, ali jbg ja vise volim onu iz automata. sto bi preskakali i skrolocali nesto sto jednostavno ne moramo da vidimo? (a postoje tehnicke mogucnosti) Hedonisti, pobunite se!
a ovo je hladna sustina:
draga Galateja i ostali, kao što je već više puta rečeno sajt Gay-serbia.com je u privatnom vlasništvu i ma koliko ideja "šta većina odluči" delovala primamljivo i demokratično, onda ovde nema smisla.