Originally posted by Kiwi
... potrudi se da u svoje teme uvrstiš malo argumenata pa ih ne?u tretirati kao ''dža-bu'' teme ... uostalom, retko ko se ovde pali na olako izgovorene teške re?i ...
P.S. Odakle dobijaš informacije? Ako je istina sve što zboriš, mogu ti re?i da si veoma dobro informisan za jednog kontraša...
Ako pogledaš šta i kako EYA piše bi?e ti sve jasno ... !!!
Ja doti?nu osobu li?no ne poznajem, ali kako spamuje po forumu ... o?igledno je da to može samo pod uticajem droge, kakve nije moje da brinem ... Zašto se to toleriše nije mi jasno, a drugima se i za manje greške izri?u opomene, u šta sam se li?no uverio !!!

Još manje je razumljivo zašto se takva osoba drži za moderatora, i to u više foldera !!!
Zna?i, argumenti su tu, teške re?i jesu, ali na žalost ne bez osnova !!!
Da li to inmteresuje posetioce Foruma, dovoljno je pogledati koliko je poseta imala ova i predhodna tema koja je ba?ena u DYR !!! I postova ima sasvim dovoljno, mada sam uveren da bi ih bilo mnogo više kada se ljudi ne bi plašili osvete pomenute mod i njenih pristalica, pre svega ?edicine narko družine koja sada pali i žari u Društvu i politici, gde retko ko zalazi jer je Vivaldi uspela sve da rastera ... uklju?uju?i i mene !!! Ona je, medjutim, drugi ne manji problem ovog Foruma !!!
Ne znam odakle ti kvalifikacija da sam kontraš !?! Za nekoga ko ima druga?ije mišljenje to je potpuno neadekvatan izraz ?!?
Hvala ti na komplimentu da sam dobro informisan. Poznato je da su radikali najbolje obavešteni, ali ovde je u pitanju sasvim nešto drugo: kao i svi, uo?io sam da je otišla Bona, supeadmin. Realno je da na njeno mesto dodje supermod Avalon, a na njegovo mesto neko od modova.
Taj neko bi mogla biti samo EYA jer je tobože ona najzaslužnija, ima najviše postova, spada medju najistaknutije forumašice... To je javna tajna u beogradskom gay svetu, jer tu informaciju namerno svojim kanalima plasira ona i njena ljubavnica koja se uveliko hvalila da ?e EYA postati superadministator !!!
Dalje je pri?a poznata !!!
Reci NE drogi !!!