Originally posted by kal zakath
Jel ima mogu?nost, da ako netko napiše u ?irilici, ja to ?itam u latinici. Da se ne mu?im dešifrovanjem.
Forumski teshko, jedino da koristish onaj on-line konverter sa latinice na cirilicu...
Jest malo smor to za ljude koji ne znaju...
Da li postoji mogu?nost da se uvede 24/7 pra?enje i objavljivanje vesti na sajtu? Naravno, pre svega vesti koje se posredno ili ne posredno ti?u LGBT populacije?
Mislish da se prate vesti 'iz celog sveta' koje se objavljivaju po netu?
To je neshto shto se pokushava ali sajt je vrlo kratak s kadrovima i tu bi najvishe pomogli ljudi kako iz zemlje i iz sveta tako shto bi mogli da otvorimo mailing listu gde ce biti poslata svaka nova vest i chim neko od ljudi koji postavljaju vesti to dobiju istu i okache na sajt.
Dakle ili da sumiramo izvore odakle bi to moglo, ili da to radi vishe ljudi po onom principu mailing liste ili da se neko prijavi ko bi se bavio time i ko to prati.
Opcija "ko mi je gledao profil", kao i mnoge druge sitnice vezano za te profile, tipa statistika najpose?enijih profila i sl.
Profili na forumu su kratak info o korisnicima foruma koji mozhe a ne mora biti vezan za vlasnike naloga iz realnog zhivota. Dakle nisu predvidjeni za dejting i uparivanje po principu oglasa na sajtu, gaydara, gayromea pa samim tim nisu ni potrebne opcije koje ti profili imaju.
Naravno, to ne znachi da ne treba ljudi da se upoznaju, muvaju, w/e nego da se podstiche druzenje i sl. a ne sirove statistike i izveshtaji s sistematskog pregleda.
da li posotji mogucnost da ocenjujemo jedni druge?
Bilo je svojevremeno rechi o tome, ako se ne varam PauLi je imao inicijativ, elem nismo vash shvatili poentu toga (sistem bi bio komplikovan za pravljenje pa ne bi da ga zapochinjemo bez jasne vizije 'chemu sve to?') i odmah je na pamet pala mogucnost zloupotrebe shto ima veze i sa poentom uvodjenja tog sistema.
Dakle, moze da se razradi ideja na nekoj drugoj temi pa ako se nadje neko zanimljivo reshenje i ljudi budu zainteresovani ideja stavi na TODO listu
Ne. Nikako. Na XMB-u su mala slova i super sve izgleda. Probao sam da se vratim na 'iconic', slova samo sto mi oci nisu iskopala.
Evo spisak tema i velichina fonta:
Rezultati upita: select name, fontsize from forum_themes order by fontsize desc
name fontsize
serbia 12px
Iconic 12px
XMB Design X 12px
Windows XP Green 11px
Windows XP Red 11px
Windows XP Yellow 11px
Windows XP Silver 11px
Windows XP Olive 11px
Grey Alliance 10px
Calm 10px
Mystic 10px
one.point9 10px
Reborn 10px
Microsoft XBox 10px
AventureMedia Light 10px
Metal Style 10px
XMB Design 7 10px
XP-Blue Original 10px
Upit uspešan!
Mislim da to mozhe da zavisi i od rezolucije monitora, ja sam recimo shvatio da mi je na 19" 11px ipak sitno, ne znam na shta bi lichilo 10px
Nekome na 15" ili ne daj bozhe 14" tih 12px zaista mozhe da iskopa ochi
Ne znam mozhemo da isprobamo sve teme kako i na shta ce lichiti, ne znam da li bi bilo OK da se na sve tavi ista velichina...