Ja mislim da je ovom forumu samo potrebna argumentovana diskusija, ni vise ni manje.
Ako neko zeli da govori pro bono nacionalizma, etnicke iskljucivosti i homofobije (a pogotovo internalizovane), to je po meni u redu, samo ako "rkne" (sto rekla Buba Morina) argumente na sto. Premda, bojim se da suceljavanje misljenja u ovom slucaju dolazi iz potpuno disparatnih ideoloskih sfera. To je ono vecito pitanje - da li je moguc dijalog medju smrtnim neprijateljima?
Ali, perpeturiranje fasistickog i homofobicnog diskursa na Forumu GS samo zato sto je to ocito trend u Srbalja - e, pa no passaran.
Konacno, sto neko davno rekao, a ja bih ga parafrazirao, "opustite se, to je samo politika". Nazalost, ta politika kreira okruzenje u kojem cemo ziveti narednih godina.
No, u najvecoj su zabludi oni koji -
- misle da ce lezerno i lako biti pederi u pravoslavno-prociscenoj Srbiji, klicati Voji i sanjati Dusanovo Carstvo, a napajati se na delu Nikolaja Velimirovica izmedju dva jebuckanja u dupe - e, pa necete!
Nikada i nikako, makar znali svaku Patrijarhovu bozicnu poslanicu naizust, oni vas nece prihvatiti i nikada necete biti podobni Srbi, a bogami ni Srpkinje. Jer, kao sto svi znamo, dobri pravoslavni, nacionalno osvesceni Srbi ne jebu se s drugim muskarcima.
A ako imate iluzija da mozete da zivite u klozetu, da tako recem, i mislite kako se vas sve to ne tice i da ostatak mizerne zemaljske egzistencije provedete u poricanju, opet niste u pravu.
No, da malo razvedrim ovaj propovednicki ton, barem je jedna stvar ovde postala predmetom konsenzusa -
slozili smo se da je Kupperka ta sredovecna tinejdzerka.