- 22 Okt 2005, 07:52
Cekaj, da rascistimo jednu stvar.
Da li si ti mozda otkupio vlasnicka prava na ovaj deo Foruma,ili si zakupio ovaj prostor na duzi rok, pa se ovde ponasas kao gazda na svom imanju?
Ako je tako, ja cu odmah napustiti tvoj posed, a ako nije tako, onda cu bogami zadrzati pravo da iznosim svoja misljenja o Tjeri Anriju ili o bilo kome drugom u okviru zadate teme, i ocekujem da me u tome niko ne sputava i osujecuje, niti da mi drzi bilo kakve tirade ovde.
I uopste te ne kapiram. Postavis temu i posle pizdis sto ljudi na nju odgovaraju.
O tempora, o mores !
Kakva je to nova astronomska pojava medju Srbima?
Originally posted by ZvezdasBG
Pa vidis da se malo vise razumes u fudbalska zbivanja ( a svi znamo sto si naprasno ovde poceo da pises), znao bi da taj isti Anri nije potpisao produzetak ugovora sa "tobdzijama" iako mu je vec dva puta nudjen i da bez obzira na javna "hvalisanja" Arsenala, aktivno razmislja da napusti sredinu.
E da kapiram i zasto si iskopirao ovo. Pa da bitna je njegova zena i na koji nacin ga je "ukrotila". To je za tebe najvaznije u zivotu. Ko sa kim, zasto, sta je ko rekao kome itd.

Cekaj, da rascistimo jednu stvar.
Da li si ti mozda otkupio vlasnicka prava na ovaj deo Foruma,ili si zakupio ovaj prostor na duzi rok, pa se ovde ponasas kao gazda na svom imanju?
Ako je tako, ja cu odmah napustiti tvoj posed, a ako nije tako, onda cu bogami zadrzati pravo da iznosim svoja misljenja o Tjeri Anriju ili o bilo kome drugom u okviru zadate teme, i ocekujem da me u tome niko ne sputava i osujecuje, niti da mi drzi bilo kakve tirade ovde.
I uopste te ne kapiram. Postavis temu i posle pizdis sto ljudi na nju odgovaraju.
O tempora, o mores !
Kakva je to nova astronomska pojava medju Srbima?