Pa, jadan je taj pederaj koji ti odslikavash, pogotovo izjavama poput:
Svojevremeno sam se pitao koga treba oralno da zadovoljim da bih imao privilegije a onda sam shvatio da to nije moj stil i da forumasi znaju da prepoznaju kada je neko pozitivna osoba, kada ne zraci zlobom i kada zna sta je dobar zez....
Ono sto je divno je sto ipak gay svet nije takav jer oralnim zadovoljavanjem koga god da bi trebalo (mene i/ili ostalih chlanova redakcije?) tesko da bi ti donelo bilo kakve povlastice sem lichne satisfakcije u vidu exkluziviteta koji bi ti tim chinom bio pruzhen.
Ako cemo otvoreno, odgovora na teme koje postavljas ima dosta, ali su uglavnom smajliji koji prevrcu ochima, nekog stavljaju na giljotinu, spaljuju i slichno. Konstruktivne rasprave tu nema pa ako bi ih spojili u tvrdi povez mogli bi smo da ga izdamo pod imenom Pohvala ludosti.
I dolazimo do vrhunca (nimalo orgazmichnog):
a to sto ti unicorne MOZDA (ne trvdim sigurno) imas neki problem sa mnom, tj nacionm mog rada na forumu
Teshko da ja mogu da imam lichni problem s bilo kim na forumu, nikada ga nisam imao nikada i necu, a zasto je to tako - objashnjenje je suvishno.
Shto se tiche tvog 'rada' na forumu, nikakve upotrebne vrednosti, ja bih rekao ponashanja tvojijeh virtualnih identiteta, tu imam problem kada se krshe pravila i principi normalnog rada foruma. Jasno je da ima korisnika koji smatraju da su, narodski recheno, uvatili boga za muda, ali to nije moj problem, niti kao sto ti kazes, ja ZELIM ili pak MORAM nekoga da menjam. Ah ne, totalno mi je nebitno ko ce pisati i kako na forumu, da bih ja hteo ili morao nekoga da menjam. Ono sto ja mogu je da kaznjavam i iskljuchujem iz diskusija.
Kako su se ponashali moderatori u protekle 2 godine takodje nije jedna od mojijeh briga, trenutni moderatori kao i ja imaju svoj nachin rada, svoja pravila koja su javno izlozena pa ko voli - nek izvoli.
Ko ne voli, ostaje pred vratima. Meni je totalno svejedno jer je svima pruzena shansa da ne ispadnu napolje tako da me moja virtuelna savest uopste ne grize.
Da li ce sutra jedan STATUS/Ctatyc, umishljena legenda (?!) foruma, pisati na forumu ili ne mene uopshte ne dotiche. Isto mi je.
A ovo poslednje nije ni vredno komentara.
I ne zaboravi da imas 4 opomene, a sa 5om sledi iskljuchenje. Be a good little boy. (ne ne, nije pretnja no podsecanje i savet)