I loved it. "odmor" mi doshao k'o naruchen.
a, kol'ko vidim dezurni su dezurali i ovde, pored svih aktuelnih deshavanja i zbivanija
divota da je flejm u Diskusijama o diskusijama dopushten

, shta onda ja chekam....
dakle, za one koje/i nisu znale/i (ili nisu htele/i da znaju shta se sve deshavalo ne samo pre sedmicu dana vec i ima mesec dana kada je Ala odluchila da bude racina andjelka chuvarka):
-bivam banovan kadgod se samo branim. Nishta nikada od ovoga nisam prvi zapochinjao, to svako moze da vidi. Azdaja je bila zauzela naviku (ima mesec-dva) da ide jurishajuci prva za mojim postovima i govori "joj, kako se meni tvoji postovi gade samo da znash, joj kako se ti meni gadish, pichkice, dodji pichkice da te razbijem, prebijem, udarim po tintari, da ti razbijem glavu......itd...." I na sve to sam josh onda hteo da ju iskuliram i da ostanemo na prijateljskoj noti, tim vishe jer vidim nit' su moderatori reagovali nit' niko. I, ona je to ochito bila shvatila kao zeleno svetlo da nastavi da jurisha zamnom.
Izvini/te, ali hiljadu puta vec rekoh na forumu kao i bilo gde/bilo kome i u stvarnom zivotu-
kad se ja tako budem ophodio i ponashao prema nekome prvi k'o shto se prema meni ponashaju Azdaja, bbb, racabg, Dr. M. itd.... slobodno nek' se i meni izgovori sve ono shto sam npr. ja izgovorio njoj . Ali, poshto s moje strane nit' je ikada bilo niti ima niti ce biti onakvog ponashanja kakvog meni prvi priredjuju Azdaja, BBB, Racabg i njima slichni, ja ochekujem i zahtevam od svakoga pa i od njih ISTE STANDARDE! Ispod toga ne mogu niti hocu da idem!
Ko to ima prava da od mene ili bilo koga ochekuje da cu ja biti bilo chiji pa i njen objekat izivljavanja?
Svakako da ni ja nemam vremena ni interesa ni energje da se svadjam bilo s kim (ne dolazim na forum za to, taman posla), ali necu ni gutati tako ochite prve napade na mene od strane bilo koga!

Uz to, ja sam se bio moderatorima izvinuo shto sam bio prinudjen da se spustim na njen prostachki nivo i da joj odgovorim jezikom koji je bila nametnula. Ali, njoj se NE izvinjavam!
p.s. u vezi toga na koliko je ona banovana, josh pre sedam dana videh u "Banovani i odbanovani korisnici" da je ona imala vec dve opomene, da joj ovo bila treca i da je banovana na 30 dana. Onda, na sedam dana kao i ja, ............
Ali, sve to mene NIJE BRIGA, mene je briga samo ono shto sam napisao pre p.s.-a.
U nadi da smo svi nauchili lekcije, kao i da je svak pokazao svoje pravo lice, apelujem na moderatore da zatvore ovu "temu".