uh, kad bi sve stalo..
ajd' ono najbitnije:
1. sto pojedinci imaju neodoljivu potrebu da svojim "ja sam u pravu a ti nisi u pravu" stavovima spustaju druge korisnike na totalno nekulturan nacin. ne vidim bas ovde dopustanje i postovanje razlicitosti misljenja, nego ako kapiras neke stvari drugacije nego ti 'oh so smart' ljudi, onda ce ti spustiti na nacin petogodisnjaka i nasuprot godinama koje su im pozutele krstenicu. nije da mi smeta, iskreno briga me da li ce mi i ko ce mi kako spustiti sve dok mogu da izrazim svoje misljenje.. ali je bruka koliko je nekulturno i glupo.
2. nerviraju me ankete koje su postale glavna fora foruma od kako se andja re-bornovala poslednji put a onda opet otisla u zaborav. mislim.. cmon, kapiram da je nekom dosadno i da nema inspiraciju za pametnije teme, ali te ankete su mi totalni shit. i razlog "mi smo ovde javne licnosti".. cuj, javne licnosti LOL!

molicu izostavljanje ovde potpisane javne licnosti iz buducih anketa, hvala.
3. nervira me postojanje klanova koje svi tako poricu a jbno su akteri istih.

s tim sto u zadnje vreme klanovi "najaktuelniji" broje po max 2 clana.. bas ljupko i duhovito, nema sta.
4. nervira me ... ne mogu da se setim, ali cu dopisati kada se prisetim a znam da ima jos.