Plavuso moja omiljena

izvini sto ti pravim off u temi, ali moj post je samo kap u moru...
Dakle, posto se citiraju logovi sa chata, bez predhodne konsultacije sa osobom sa kojom je razgovor vodjen, resio sam da i ja postujem log... nazovite me paranoicnim, ali cisto da uporedimo da li su isti...
Session Start: Sat Oct 06 01:18:40 2007
Session Ident: RACABG
[01:18] Session Ident: RACABG (UnderNet, Cattaro) (~
raca@RACABG.users.undernet.org)
[01:18] <RACABG> sledeci put necu imati razumevanja , ako tebi znaci da dolazish na chat izbori se u realnom zivotu da ti to omoguce
01[01:19] <Cattaro> ne znam da li je on dolazio na chat, samo znam da me vase interne stvari ne doticu, kada je on u pitanju, banuj mu nick ili sta vec...
[01:21] <RACABG> banujem IP , ni mene ne dotice to sto zivite zajedno i delite komp .... ali bi bilo ruzno kada bi ti to rekao
01[01:23] <Cattaro> to sto zivimo zajedno je privatna stvar, a to sto vasa netrpeljivost ima posledica na ovom chatu izlazi iz domena privatnosti
[01:25] <RACABG> pazi ja nikako ne zelim da ulazim u vashu privatnost , pogreshno si protumacio . ti si za mene korisnik sa nekim brojem i kada taj broj napravi neshto dobije ban, a ja nemam kuglu da vidim ko je za kompom.
01[01:27] <Cattaro> slazem se, reci mi, ako zelis, naravno, sta je to uradio...posto ja nisam stalno tu, vise vremena sam u nemackoj i ne pratim desavanja
[01:27] <RACABG> pazi doticni je za mene napisao da namerno shirim hiv
[01:28] <RACABG> pa posto je napravio time velike neprijatnosti, samo sam sprecio da to vishe ne uradi
01[01:29] <Cattaro> onda podrzavam to sto si uradio
01[01:30] <Cattaro> iako mu je Milos rekao, kada je bio kod mene u gostima da te price nisu istina
[01:31] <RACABG> ma mene to ne dotice to je dotaklo ljude koji su imali sex samnom pa su se oni iscimali
[01:33] <RACABG> meni nije napravio stetu ali je pola foruma i chata bilo par dana u frci ...neka se za tu frku zahvale tvom cimeru ja im ne mogu pomoci
[01:34] <RACABG> sada ti je valjda jasno sto je kod mene ta netrpeljivost. u svakom slucaju da te ne davim vishe uzivaj na chatu
[01:34] <RACABG> pozdrav
Session Close: Sat Oct 06 02:00:38 2007
sto se tice mog sagovornika
Frustracija je ocigledna, jer je maliciozno napravljen offtopic na ovoj temi, da bi se raspredala prica koja od starta ne pije vodu, jer pokretac (da ne kazem otvarac) teme nije bio ni pomenut, a kamoli uzeo ucesca u nasoj omiljenoj preokupaciji kojoj se okrecemo cim otvorimo oci: STA LI NAM SADA RADI NASA MILA, DRAGA, OBOZAVANA... Rajcica, a zatim u apsolutnoj tisini meditiramo na ovu temu sledeca 4 sata, a onda se upitamo: STA LI KUVA ZA RUCAK... i ponovo meditacija, ali ovoga puta iz sve snage i za sve pare. U tom lamentiranju provodimo ostatak dana... sta radimo predvece i u toku noci, to mogu samo ljudi sa urodjenom intuicijom da predpostave...
nastavak sledi...
ocekujemo ukljucnje...