Originally posted by Red Guy
Originally posted by Pending-For-A-Bending
Originally posted by Red Guy
Ja ne znam sta ja to treba da priznam? Pre ce biti da si se ti tesko istripovao....ali ja i dalje ti govorim DOKAZI da sam dupli nalog.Posto si mene prozvao ,valjda imas i neki dokaz! Hajde da te vidim.....
Koji ti je stari nalog? Zasto si ga menjao?
Pa rekao sam sta su dokazi
ajde sad ti dokazi da nisi dupli nalog.
Nisam ga koristio godinu dana pa sam zaboravio,imao sam dosta naloga na vise foruma,pa ne mogu da se setim(a posto je bio zapamcen od strane kompjutera ja nisam morao da ga pamtim)
Ne ,ti si izneo svoje sumnje,nigde ti nisi dokazao da sam dupli nalog.Znaci moje i dalje stoji ....DOKAZI!
Moje menjanje BBB u PFAB se desilo pred kraj prosle godine. Ti si ovaj username kreirao 30.05. Kazes da prosli nisi koristio godinu dana. Znaci nisi mogao da vidis da sam ja ex BBB. To je prva stvar. Svaka cast kad nisi mogao da zapamtis svoj username iako ga koristis mnogo godina- posto si rekao da si vec dugo godina na forumu, a uspeo si da shvatis da je BBB akronim mog starog nicka
Druga stvar je da si mogao da si mogao da kliknes da si zaboravio lozinku i sifra bi ti stigla na mail.
Naravno ako se premecemo koji je ciji dupli nalog moze da se proveri po provajderima, sto moderatori i rade
Dalje, stil, avatar i nacin rasprave (lupetanja) ti je identican
Inace, sto se tice coloura koji je novi nick korisnika zivotjeljut koji porice da je RAYka neverovatno je da cim se uloguje ovde na forumu uloguje se i na gayromeo kao najsi (da ne kazem koji broj) koji je RAYki username na gayromeou
Stvarno je tuzno da ove zaludne duse svom silom zele da se vrate na forum jer izgleda da nigde drugde nisu prihvacene. A sto je najsmesnije niko od forumasa ovde cak ni ne zele da se oni vrate. Niko nije pisao neke peticije da se vrate. RAY je stvarno toliko jadan pa e otvarao milion usera da bise dopisivao sa ljudima koji su ga stavljali u ankete da je najruzniji forumas, smejali se njegovim babskim gacama na slikama i slicno...
Zatim tu je i RA, koji je vec jednom bio pomilovan pa se vratio. Decko je ocigledno imao problema u glavi i sve se zavrsavalo isto. Derao se na sve strane, stalno je trazio nekoga da se svadja iz bilo kog razloga. Ako nije bilo nikog za svaju onda je imao lazne i iscenirane svadje sa Andjom. Od kada je banovan niko i ne prizeljkuje da se on vrati, a on bednik stalno to radi. GArantujem da ja sad prestanem da se svadjam s njim i da iskuliraju i Raca i Dominion on bi nasao nekog novog da se svadja iz ko zna kog razloga (mozda nije bio dovoljno voljen kao mali ili mu je vino popilo mozak). Jebi ga.... Vuk kozu menja, ali cud nikako
nuff said... Detektiv PFAB je rekao svoje