- 17 Jun 2008, 03:58
Jebote, pa ja stvarno ne mogu da shvatim tu temu "300"!!!
Kada je ona pocela, ja sam se iz zajebancije ukljucila i cak napisala da joj predvidjam kratak vek, kontala sam da ce je ugasiti odmah ili sutradan, kad je vide.........i jebo te zivot, ona se ni nakon par meseci ne ugasi
..........
Ajde da shvatim i taj nas (vas?) server, ali ljudi moji, mi pricamo o temi (to sa Statusom i Bananicom) koja je nestala iste noci/ili ujutru i ovoj sad o kojoj prica Progenitor koja je isto tako volsebno nestala..........Pre su teme koje su otisle u off bile tu negde neko vreme, pa cak i duze vreme..........postoji i folder koji se zove Recycle bin, i to i jeste folder za njih..........
Poenta je da su vlasti sklonile teme BAS ZATO da ih niko ne bi video.
Originally posted by kal zakathOriginally posted by Delete
Baza je prepuna, pa se to smece brise da nam jos i to nije na teret serveru.
A tamo neka tema 300 (nism ni znao da postoji) od 370 stranica, asocijacije od 115 stranica? Prepuna moj k...
Nego je forum je odavno izgubio smisao za zajebanciju, čak i ako je na nivoju vrtiča.
Jebote, pa ja stvarno ne mogu da shvatim tu temu "300"!!!

Kada je ona pocela, ja sam se iz zajebancije ukljucila i cak napisala da joj predvidjam kratak vek, kontala sam da ce je ugasiti odmah ili sutradan, kad je vide.........i jebo te zivot, ona se ni nakon par meseci ne ugasi

Ajde da shvatim i taj nas (vas?) server, ali ljudi moji, mi pricamo o temi (to sa Statusom i Bananicom) koja je nestala iste noci/ili ujutru i ovoj sad o kojoj prica Progenitor koja je isto tako volsebno nestala..........Pre su teme koje su otisle u off bile tu negde neko vreme, pa cak i duze vreme..........postoji i folder koji se zove Recycle bin, i to i jeste folder za njih..........
Poenta je da su vlasti sklonile teme BAS ZATO da ih niko ne bi video.