- 31 Okt 2005, 15:20
A ova tvoja tema, u materijalnom smislu, sasvim je jednoobrazna sa nekoliko ranije vec otvorenih. To da vivaldi pravi segregaciju u pogledu toga cije postove sece i prebacuje u offtopic, a cije ne - notorna je laz. Ona se prema svakom postu odnosi jednako i u delanju je rukovodjena iskljucivo Pravilnikom.
I zasto mi se obracas sa "Miro", Frizerka ? Zar ces sledeci put nekom ko na avatru drzi fotografiju Jelene Karleuse da se obratis sa "Jelena" ?
Originally posted by FrizerkaKako to mislis, Frizerka, "dobila sam posebnu temu" ? Teme se ovde ne dobijaju ( osim ako neko ne otvori tvoj fan klub), one se otvaraju i svako moze da, izrazicu se tvojim recima, dobije svoju temu, pod uslovom da je ona originalna i da, po strukturi i tematici, formalno i materijalno ne pripada nekoj ranije pokrenutoj.Originally posted by *deni*Srce,znam da ti je krivo sto sam dobila posebnu temu jer sam posebna.Ti si posebna Miro samo u rukama moderatorke Vivaldi koja tebi i jos nekima sve dozvoljava dok druge sece i ukorava.Dovoljno si nam zagorcavala zivot Miro pa te molim da izvadis tu bulku iz kose, jer te ocigledno boli glava i zbog toga nisi svesna reci koje si izustila.Pisi knjigu i prevedi je na kineski.To ti bar ide od ruke, a odavno nismo procitali neko tvoje shtivo.
Ova tema bi komotno mogla da se pripoji nekoj od brojnih diskusija koje u fokusu imaju primedbe na secenje offtopica, tako da smatram da nema osnova da Frizerkino ispoljavanje neosnovanog besa i revolta egzistira kao posebna tema.
Uz to, misljenja sam da postoji osnov da se korisnici pod nickom Frizerka uruci kumulativna opomena, zbog vredjanja i spamovanja Foruma.
![]()
![]()
A ova tvoja tema, u materijalnom smislu, sasvim je jednoobrazna sa nekoliko ranije vec otvorenih. To da vivaldi pravi segregaciju u pogledu toga cije postove sece i prebacuje u offtopic, a cije ne - notorna je laz. Ona se prema svakom postu odnosi jednako i u delanju je rukovodjena iskljucivo Pravilnikom.
I zasto mi se obracas sa "Miro", Frizerka ? Zar ces sledeci put nekom ko na avatru drzi fotografiju Jelene Karleuse da se obratis sa "Jelena" ?