- 22 Jan 2005, 04:37
Ako je net ventil i ako virtuelni identitet pruza mogucnost slobode misljenja kakvu ne bismo sebi dopustili u stvarnosti <seti se Popivodinih fantazija o pedofiliji>, onda je logicno da se ljudi bune kada se cak i u jednoj ovakvoj virtuelnoj heh, da kazem gej utopiji postavi neko iznad njih da im kroji, sece, stapa i redukuje misli...
Naravno, takav neko je neophodan. Samo je bitno naci nekog ko ima vremena da odradi to kako treba, sa punom paznjom.
Mislim da je svakako bolje da se ovde busamo u grudi, izigravamo Tarzana ili Don Kihota, u zavisnosti od situacije, nego u realnosti... Zamisli kako bi to tek izgledalo...
Originally posted by mirthUopste nije apsurd, krajnje je logicno i objasnjivo...
Da ne pricam o tome kako su nepravda, uvreda ili skretanje sa teme potpuno neprostivi jedino ovde... toliko se svi sa time susrecemo svaki dan u stvarnom zivotu, svaka druga organizacija je ekstremno losa, a svaka ima nedostatke, i zivot nikom nije skroz uredjen i bez povremenih sitnih nepravdi i propusta, i naravno niko ne dize buku oko toga, ali se redovno busamo u grudi i kukamo sto nas dubokoumni post o ne-znam-cemu nije shvacen ili je obrisan ili opovrgnut - i to na tamo nekom forumu, na tamo nekom netu, u okruzenju gomile virtuelnih likova i necemu toliko nestvarnom i fiktivnom u odnosu na nase stvarne zivote, da je takvo ozbiljno shvatanje svega ovoga jedan od najvecih apsurda sa kojima sam se srela...
Ako je net ventil i ako virtuelni identitet pruza mogucnost slobode misljenja kakvu ne bismo sebi dopustili u stvarnosti <seti se Popivodinih fantazija o pedofiliji>, onda je logicno da se ljudi bune kada se cak i u jednoj ovakvoj virtuelnoj heh, da kazem gej utopiji postavi neko iznad njih da im kroji, sece, stapa i redukuje misli...
Naravno, takav neko je neophodan. Samo je bitno naci nekog ko ima vremena da odradi to kako treba, sa punom paznjom.
Mislim da je svakako bolje da se ovde busamo u grudi, izigravamo Tarzana ili Don Kihota, u zavisnosti od situacije, nego u realnosti... Zamisli kako bi to tek izgledalo...