- 31 Maj 2011, 15:46
© smaug
............................................................................
E vidis posto je meni zivotno pun kurac tebe i tebi slicnih ja bih da ti i tebi slicni tupavi kreteni, srpski i ostali nacionalisti, sovinisti i ostala govna iste vrste malo idete u pizdu materinu. Ili u zatvor. I da onda tamo uzmete knjigu u ruke.
Da pocnete od slikovnica dok ne naucite da
citate. Pa polako nadalje. Da odjebete od
Pescanika, B92, Google, Wikipedije i ostalog
sranja. Da ne mislite kako ista znate ili umete. Jer ste zajeb evolucije. Kloaka. Septicka jama.
Takodje bih da postoji neki bacac plamena, neki svemoguci uzas koji udara samo po takvima kao sto si ti. Pa da vas vise nikad ni ne citam, ni ne srecem na ulici, ni slusam u autobusu ili jos gore po fakultetima, univerzitetskim salama, za govornicama. Da ne postojite. Da vas nema. Eto to bih ja...
Al jebiga, ne mozes uvek da dobijes sta hoces. Pa ce sad mene ili da opomenu ili da banuju, a takve amebe i sranja poput tebe ce i dalje nesmetano da kenjaju, kenjaju,kenjaju, kenjaju, lazu, lazu, lazu, izmisljaju, seru, jedu govna...u beskrajon.
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHA
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHA
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
HAHSHAHAHAHAHAHAHSHAHAHAHAHAFAHAHA
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAGAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
:hitna:
E vidis posto je meni zivotno pun kurac tebe i tebi slicnih ja bih da ti i tebi slicni tupavi kreteni, srpski i ostali nacionalisti, sovinisti i ostala govna iste vrste malo idete u pizdu materinu. Ili u zatvor. I da onda tamo uzmete knjigu u ruke.
Da pocnete od slikovnica dok ne naucite da
citate. Pa polako nadalje. Da odjebete od
Pescanika, B92, Google, Wikipedije i ostalog
sranja. Da ne mislite kako ista znate ili umete. Jer ste zajeb evolucije. Kloaka. Septicka jama.
Takodje bih da postoji neki bacac plamena, neki svemoguci uzas koji udara samo po takvima kao sto si ti. Pa da vas vise nikad ni ne citam, ni ne srecem na ulici, ni slusam u autobusu ili jos gore po fakultetima, univerzitetskim salama, za govornicama. Da ne postojite. Da vas nema. Eto to bih ja...
Al jebiga, ne mozes uvek da dobijes sta hoces. Pa ce sad mene ili da opomenu ili da banuju, a takve amebe i sranja poput tebe ce i dalje nesmetano da kenjaju, kenjaju,kenjaju, kenjaju, lazu, lazu, lazu, izmisljaju, seru, jedu govna...u beskrajon.
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHA
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHA
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
HAHSHAHAHAHAHAHAHSHAHAHAHAHAFAHAHA
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAGAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
:hitna: