Ma da, neka se ipak konstruise taj smajli :cokoladnabananica:, jer je nas Chokishka jedno stvarno dobro dete, emotivno i iskreno ( istini za volju po malo i narcisoidno,cesto i bezobrazno, ali koji peder to nije ).
Evo samo nekih skorasnjih postova koji svedoce o dimenzijama plemenitosti i ranjivosti Chokishkine duse ------------------->
Tema: Kome god treba zagrljaj, nek dodje ovde ( Kafic):
CokoladnaBananica
mene konacno pustaju sve droge koje mi svakodnevica trpa u organizam(ko zna-shvatice) tako da sam trenutno najranjivije stvorenje na svijetu.. mislim da mi treba dug i njezan zagrljaj, sa sve tapkanjem po grudima, poljupcima u kosu i blagim "bice sve u redu"...
anyone?
Tema: Masturbacija u vezi ( Golicljive stvari ):
CokoladnaBananica
hm... pa, posto otkad sam skontao da od snova o princu na (bilo kakvom!) konju nema cak ni konja, odlucio sam da se posvetim nekim drugim stvarima, a da sexualnu stranu svoje licnosti bacim u zapecak.
masturbacija? ne znam, ne radim to, i ne sjecam se kad sam zadnji put to radio...
ma serem, samo sam malo razocaran u tipove, pa mi nije ni do cega..
mada ja u vezi cesto znam da zanemarim i sam sex, jer se trudim da se sa partnerom zblizim na nekom drugom nivou, pa samim tim i masturbacija izostaje.,,
Ovakvi postovi lako ganu coveka i omeksaju mu led oko srca, zato dajte smajli za Cokoladnu Bananicu !