Originally posted by *deni*
Ma da, nema Kurir druga posla, nego da objavljuje slike dukkehjem-a, ili drugih korisnika sa Foruma GS...
Ali bih ja najlepše, još jednom zamolio starije, prevejane korisnike da ne maltretiraju i ne plaše forumski podmladak praznim, ali malicioznim i zlonamernim pretnjama, sračunatim na to da se ta deca zaplaše i da im se pokuša oduzeti spokoj. Moramo razumeti njihove mlade godine, setiti se kakvi smo mi bili u njihovim godinama i tada će nam, ako smo iole normalni i razumni, sasvim lako postati prihvatljivi i simpatični njihovi nestašluci, koji su sasvim primereni njihovim ludim godinama.
A plašiti ih i zastrašivati - To je sramota, to je neoprostivo, to je toliko ružno i nisko, da potreba za rečima i objašnjenjima prestaje, a počinje potreba za šamarima i zaključavanjem takvih podlaca u svojevrsnu Ustanovu za lečenje od truleži koja im se očigledno uvukla u svaku poru organizma.
Grozno !
denika

i hvala...
mada je druga stvar to sto ako je neko stariji korisnik ne mora nuzno da znaci da je bog zna koliko pametan ili sta ja znam (posebno ne u slucaju nedodirljive, polarne mecke ovog foruma, koja misli da to sto je gej znaci da je dovoljno da se pojavi na jebenom nacionalnom dnevniku i da nekoga zabole). niti znaci da je mladji korisnik manje vredan/inteligentan/hrabar/sta god...
ipak, posle svega, ja sam deriste i tako to pa i ne vredi da pricam, a uhvacen sam cak i u lazi (bar mecka tako kaze), zamisli! i stidecu se do kraja zivota.
Prijavio sam tu smaracinu iz principa i smaram da je u najmanju ruku zasluzio ban.
Ko je on da zastrasuje bilo koga i ponasa se ko kabadahija? Ko je on da vredja tek tako na koga god da se nameraci?
Pri tome, iako stari korisnik i neka elita, nije svestan da bi, da na ovom forumu ima icega relevantnog i od tolikog javnog znacaja, odavno sve to bilo razgrabljeno i publikovano... I opet ce furati onu pricu o lupanju samara...
Sta i da dobijem batine? Boze moj, i gore se stvari desavaju. Nisam umislio da sam supermen al me zabole da sad ja zivim u strahu od ko zna cega, dozivljavao sam i da me po fejsu jure pacenici, obrazovci, da mi pisu kako znaju gde zivim (a znali su adresu zaista), da kenjaju kako ce mi iseckati roditelje itd., tako da je polarni medvedic mala beba sto se zastrasivanja tice... a naravno, posle svega toga i sve te price, nista se desilo nije...
Ali mi "izginusmo od stvari koje se nisu desile".
Ako neki biraju da u takvom strahu zive, neka ih, ja necu...
A, deni, sto se tice mladih godina i te price, daj, ne moras biti Metuzalem pa da uvidis koliko su pojedini ljudi malogradjani, paranoici, materijalisti, autohomofobi, kukavice i licemeri, molim lepo, i u tome nema nicega luckastog. No to je vec podrucje orke, pete i ostalih koji se bave polarnim meckama.