- 09 Jul 2010, 06:36
brutalnoj diskriminaciji biseksualnih osoba je ovdje posveceno cak i nekoliko topica, a da ne spominjem usputno pljuvanje... a moderatori (jos od 2005. godine!) ne reagiraju...
pa se ljudi bez imalo ironije (i bez imalo mozga) pitaju postoji li biseksualnost ili ne, jel mogu ti misteriozni biseksualci biti monogamni, i razne druge stvari koje su istovremeno i jako glupe i jako diskriminirajuce. bifobija cvate u tisucu cvjetova ovdje na ovom forumu za LGBT osobe.
e sad, moguce je da sam ja fašist (vise od jedne osobe me je za to optuzilo
), ali ja ne vidim sustinsku razliku izmedju topica o tome postoji li biseksualnost ili ne i, recimo, topica u kojem se raspravlja jesu li zene manje vrijedne od muskaraca, jesu li crnci ljudska ili majmunska rasa, jesu li srbi/hrvati genocidan narod ili ne, jel homoseksualnost prirodna ili izopacena... itd...
da bude jasno, uopce ne kazem da o biseksualnosti i biseksualnim osobama ne treba raspravljati ili da se to ne smije, ali nacin na koji mnogi to ovdje cine je cista diskriminacija, uvredljiva svakoj racionalnoj osobi do srzi...
pa me zanima zasto je to ok i zasto se to vec pet jebenih godina dozvoljava?
pa se ljudi bez imalo ironije (i bez imalo mozga) pitaju postoji li biseksualnost ili ne, jel mogu ti misteriozni biseksualci biti monogamni, i razne druge stvari koje su istovremeno i jako glupe i jako diskriminirajuce. bifobija cvate u tisucu cvjetova ovdje na ovom forumu za LGBT osobe.
e sad, moguce je da sam ja fašist (vise od jedne osobe me je za to optuzilo

da bude jasno, uopce ne kazem da o biseksualnosti i biseksualnim osobama ne treba raspravljati ili da se to ne smije, ali nacin na koji mnogi to ovdje cine je cista diskriminacija, uvredljiva svakoj racionalnoj osobi do srzi...
pa me zanima zasto je to ok i zasto se to vec pet jebenih godina dozvoljava?