- 24 Apr 2009, 17:52
Elem,
nisam namerna više da polemišem ovden, znam za meru i ukus, pa ću samo za kraj Vel boy-u da poručim da sledeći put, pre nego što nekoga izvređa i ujede za srce kao što je mene u ovoj temi, dobro porazmisli i ima na umu onu narodnu mudrost koja kaže :
Trebaće prsti guzici svrbljivoj, ali prstiju biti neće.
Originally posted by Pending-For-A-BendingMožda bi on to stvarno i napisao, ali se pokolebao i predomislio kad je pročitao ovaj tvoj post, da ga ne bismo još više zadirkivali.
Teta Daco,
imam utisak da ce u sledecem postu Velboy da vas optuzi da ste mu ukrali stil citiranja (kidanje posta na milion malih delova) koji je samo njemu svojstven, i, morate priznati da je taj nacin citiranja ipak mnogo licniji od avatara i potpisa i da ste trebali prvo da otvorite temu da prvo pitate korisnike da li smete na taj nacin da nekoga citirate

Elem,
nisam namerna više da polemišem ovden, znam za meru i ukus, pa ću samo za kraj Vel boy-u da poručim da sledeći put, pre nego što nekoga izvređa i ujede za srce kao što je mene u ovoj temi, dobro porazmisli i ima na umu onu narodnu mudrost koja kaže :
Trebaće prsti guzici svrbljivoj, ali prstiju biti neće.