- 23 Jun 2008, 09:25
Volio bih da na ovom forumu to ne bude tako i smatram da je pravilnik GS-a i način na koji se do sada moderiralo mnogo pravedniji i pošteniji nego na većini foruma, a pogotovo u odnosu na gay.hr...
Jako bih volio vidjeti primjer bar jedne teme koja je iz smeća 'prihvatanjem i ispravljanjem stvari' povraćena ponovno na forum, no bojim se da je to i na ovom forumu luda nada...
Ukratko, smatram da je moderiranje GS-a sasvim u redu i da ne treba kopirati prečace, začkoljice, a pogotovo manire sa gay.hr-a... Baš obrnuto, mislim da bi trebao nastaviti služiti kao uzor...
PS: eto, ne pljujem...
Originally posted by king unic0rn the mifodlak I:Well... Na papiru ne zvuči toliko loše... Ali me malko štrecne kad ovo čitam... Sliči mi, naime, na sistem sa gay.hr foruma koji je tamo donesen iz jednog jedinog razloga: da se opravda nerad i kampanjske akcije modova koje su u nemalom broju slučajeva bile i suprotne pravilniku gay.hr-a...
Obzirom da je idiotizam, zloba, pakost i kako god se to moze nazvati dostiglo vrhunac toliko da smo morali da zagledamo i delove tela korisnika, i da se zloupotrebljava svaki pokusaj od strane moderatora i administratora da se izbegavaju ovakve stvari od sada ce postojati tri opomene umesto 5. tj. sa trecom se automatski dobija ban.
opomene ce se deliti rigoroznije a duplim nalozima i banovanim korisnicima koji se budu ponovo registrovali na forum ce se brisati sve poruke i nalog cim se bude ustanovilo da su dupli nalog.
zalbe na administranje i moderiranje ukoliko se budu pretvorile u pljuvanje po moderatorima i slicno, ce automatski biti premestane u DYR i kaznjene. na zalbu ce biti odgovoreno prihvatanjem i ispravljanjem stvari, ili odbijanjem i zatvranjem teme.
Volio bih da na ovom forumu to ne bude tako i smatram da je pravilnik GS-a i način na koji se do sada moderiralo mnogo pravedniji i pošteniji nego na većini foruma, a pogotovo u odnosu na gay.hr...
Jako bih volio vidjeti primjer bar jedne teme koja je iz smeća 'prihvatanjem i ispravljanjem stvari' povraćena ponovno na forum, no bojim se da je to i na ovom forumu luda nada...
Ukratko, smatram da je moderiranje GS-a sasvim u redu i da ne treba kopirati prečace, začkoljice, a pogotovo manire sa gay.hr-a... Baš obrnuto, mislim da bi trebao nastaviti služiti kao uzor...
PS: eto, ne pljujem...