- 12 Jun 2008, 20:27
I jos upoznala sam neke drage ljude odavde... Posebno toplo mesto mi je kafic "DiS", sto Vanilica skoro rece imam utisak da kaficane zaista vidjam svaki dan
Takodje mislim da je ipak slobodnije mesto u odnosu na ostala mesta. A meni to odgovara
Originally posted by Lepa KrepaSlicno kao Simor i Krepac.Originally posted by Simorovo se donekle poklapa i sa mojim motivima za forumašenje, s tim što ja ne negujem sociopatiju nego asocijalnost.
Dakle, osećam se socijalno adaptirano a istovremeno negujem svoju sociopatiju.to mi je super u periodima kada sam zatrpana obavezama, pošto mi se dotična asocijalnost tada ispoljava - volim potpuno da se izolujem, jer samo tako mogu da se koncentrišem na ono što radim. a istovremeno imam potrebu za nekakvom socijalnom razmenom i forum mi je za to idealan, jer ne postoji nikakav reciprocitet i druge obligejšns koje prate društvene odnose - čitam dok mi se čita, odgovaram koliko mi se odgovara i tome sl... nema peglanja tipa "ijao gde ćeš pa tek si došla", "aj samo još jedno piće pa svi idemo kući" ili "e samo još ovo da ti kažem" i tome sličnog. mislim, sve je to skroz ok inače, ali kad sam u ovim specijalnim stanjima ne prija mi i prosto mi je idealno socijalizovanje upravo ovo površno-virtuelno.
a ima tu malo i navučenosti, mada se ona do sada više puta urušila pod preteškom dosadom koju mi forum s vremena na vreme izaziva.
I jos upoznala sam neke drage ljude odavde... Posebno toplo mesto mi je kafic "DiS", sto Vanilica skoro rece imam utisak da kaficane zaista vidjam svaki dan

Takodje mislim da je ipak slobodnije mesto u odnosu na ostala mesta. A meni to odgovara