Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za novopridošle, svežeotišle i one koji su uvek tu....

Moderatori: EnRage, Moderators

Korisnikov avatar
By 2kune
nikad više olovaka, penkala, bojica, glinamola... toz je bio tu već u prvom razredu i ostao je kao neupitni dio stvarnosti... sve do jučer... :placko:

Slika

Slika
By Sixto
Jos samo da umre Branko Kockica i ode mi celo detinjstvo... :placko:
Korisnikov avatar
By nsc
Jezik pregrizao, Branku jos nije vreme
Korisnikov avatar
By Loni
Na ovom forumu verovatno nisam bio nekoliko godina.
Ovog puta došao sam da odam poštu forumašu NSC koga od pre neki dan, koliko sam čuo od našeg zajedničkog prijatelja, više nema među živima.
S ozbirom da nije ni na jednoj društvenoj mreži došao sam ovde da mu odam počast.

Kad postavim ovaj post, biće to malo čudno jer odmah iznad njega biće NSC-ov i to sa veselom slikom. :-(
No možda će baš to biti simpatično.

Nisam naročito dobro poznavao NSC-a (iliti Slavka), bio mi je samo poznanik.
Znao sam ga samo preko ovog foruma i tek jednom do dvaput godišnje viđao na plaži na Adi u zajedničkom društvu.
Opet moram reći da je bio vrlo prijatan, simpatičan, duhovit i da osećam veliku žal kad neko ode, a da ne pređe bar 60.

Nešto stariji prijatelj koji mi je rekao za njegovu smrt,
kazao mi je da je tokom 80-ih kad je gejstvo u ovoj zemlji bilo ilegalno i kad nigde nije postojao nikakav provod, upravo ,,Caca'' organizovao najbolje i jedine gej žurke u gradu. Bez straha od racije i robije koja je mogla uslediti (homoseksualnost je dekriminalizovana tek 1994).

Dragi Caco zbogom. Nadam se da si na lepšem mestu
i daj poradi malo s ostalim duhovima, onim zaduženim za izmenu genetike kod ljudi, na nekoj prepravci genetskog koda tako da ljudi manje pate od bolesti koja je tebe zadesila. Haj' pa da se u neki fetus uloguješ opet i uživaš s dobrim društvom na Adi. Kao pre. :)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!