Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za novopridošle, svežeotišle i one koji su uvek tu....

Moderatori: EnRage, Moderators

Kako se bliži to vreme da našeg Kazanovu pustimo u beli svet, tako se i želja nas koji smo uvek pazili da bude zbrinut povećala, te smo odlučili da mu izađemo u susret. Znam da će i klubovi Hrabro Srce i Van Helsing izložiti svoje najbolje eksponate i dati ih na upotrebu, ali dugoročniji planovi su ono što se ceni.

Dotični će verovatno imati muka oko pronalska pojebnog materijala, a same potrebe dotičnog će se kroz mesece menjati. Evo jedne vrste oglasa koji biste mogli proslediti vašim poznanicima/prijateljima širom Evrope.

KATEGORIJA 1 - SEX NIKOME NE ŠKODI - (jul-decembar 2009.)

traži se dečko sledećih karakteristika:

1. Godine: do 22, mada i stariji mogu ako je dovoljno pijan

2. Svrha: Povremeni sex, kojim se posle ili hvali ili ga prećutkuje

3. Mesto sastajanja: Frey-eva iznajmljena palača ili pak dark room u gay klubu. Rado se odaziva i na tuđ poziv kući.

4. Perspesktiva odnosa: Par snošaja, da ne zaboravi da koristi svoj alat.

5. Šta se od kandidata traži: Da bude spreman na neodgovaranje na pozive i sms-ove, na javna vređanja i poniženja, na ispunjavanja svih Freyevih želja i ni pod kojim uslovima ne sme bilo šta svoje da nametne ili pak zatraži.

KATEGORIJA 2-TI SAMO MISLIŠ DA SI U VEZI SA MNOM- (decembar 2009.- april 2010.)

1. Godine: Takođe do 22, mada nije ograničenje, bitno je da pothranjuje sujetu.

2. Svrha: Povremeni sex, i druženja uz kafu koji će od strane kandidata biti okarakterisani kao veza, ali ne i od strane Frey-a.

3. Mesto sastajanja: Frey-eva iznajmljena palača ali najradije se odaziva na tuđ poziv kući.

4. Perspesktiva odnosa: Par snošaja, nekolicina fake emotivnih trenutaka.

5. Šta se od kandidata traži: Da bude spreman na neodgovaranje na pozive i sms-ove, na javna vređanja i poniženja, na ispunjavanja svih Freyevih želja i ni pod kojim uslovima ne sme bilo šta svoje da nametne ili pak zatraži. Takođe treba da se odaziva na nadimke: Prase, gica, i da prihvati to da će ma šta radio biti na 525. mestu po bitnosti u njegovom životu, a sa druge strane će morati da uloži sve ne bi li taj odnos makar prividno egzistirao. Uz sve to, kandidat mora da bude spreman na raskid u bilo kom trenutku i trebalo bi da zna da će ga dotični F skrivati ko zmija noge od javnosti.

KATEGORIJA 3-DAJ ŠTA DAŠ, AL' IPAK I VEZICU- (april-septembar 2010.)

1. Godine: Opet do 22, mada prvih meseci ovi od 17 do 20 imaju prednost. Kako se bliži sepptembar, rastu i godine.

2. Svrha: Povremeni sex, i druženja uz kafu koji će od strane kandidata biti okarakterisani kao veza stim da će F sa strane imati barem još trojicu koji će isto misliti. On će naravno poricati.

3. Mesto sastajanja: Tuđa kuća, dark roomovi po Toxicima, Vipovima, Hrabrim srcima-jer je tada na raspustu, pa će valjda malo do Juge-

4. Perspesktiva odnosa: Par snošaja, bujica patetičnih iskazivanja emocija pred kraj leta.

5. Šta se od kandidata traži: Od kandidata u prvom semestru, prvom tormesečju zapravo, se traži da bude spreman na neobavezan odnos, da ništa ne pita i da bude svestan da je jedan u nizu, našem velikom jebaču. Kandidatu kojem se posreći da psihički izdrži do avgusta predstoji tortura koju će hteo, ne hteo morati da preživi jer će F da dobije napade da mu ipak treba neko. Naravno, mišljenje će se menjati iz dana u dan, te kandidat treba da bude otporan na vređanja, izbegavanja, prevare a izvinjavanja, suze i preklinjanja nakon svega treba oberučke da prihvati. Takođe, kandidat mora znati da nakon septembra nema prava ni na šta izuzev na msn prepiske ili ako se F-u baš dopao na Skype.

KATEGORIJA 4-OPROSTI MI BOŽE GREŠIO SAM- (oktobar-decembar 2010.)

1. Godine: 21

2. Svrha: Fiktivna veza, povremen sex.

3. Mesto sastajanja: Izabranikov stan.

4. Perspesktiva odnosa: Par snošaja, pregršt fake emotivnih trenutaka.

5. Šta se od kandidata traži: Da iznova i iznova bude spreman na poniženja, degradiranja i ismevanja kako u lice tako i pred drugima. Da se raduje kada mu se F obrati sa "Prase" i da moli Boga da ga emotivno ne povredi. Takođe, kandidat treba da bude svestan činjenice da je totalno nebitan u F-ovoj životnoj priči i da pored njega F ipak ostvaruje niz Romeo, msn, skype kontakata i sa njima ima sex, koji se naravno prećutkuje. Očekuje se da kandidat sve to nekako nasluti, možda bi bilo poželjno i odgleda jednu od predstava, i da bude srećan što se F ipak na kraju njemu vrati. Kandidata ne treba da iznenadi kada jednog jutra ugleda sms sadržine: "Ovo više nema perspektivu" i ne treba da očekuje ama baš ništa od F-a, jer njegovo prisustvo u životu kandidata je nagrada sama po sebi. F-a neće zanimati ako je kandidatu loše, jer to nisu njegovi problemi. On je svoje ostvario, a sve što kandidat treba da uradi jeste da sačeka godinu dana da na red opet dođe njegova kategorija.
Korisnikov avatar
By bas bleu
mrzi me da se udubljujem, ali super je sto ste se rastali prijateljski i bez hard feelings.
Korisnikov avatar
By Madonna
Originally posted by bas bleu
mrzi me da se udubljujem, ali super je sto ste se rastali prijateljski i bez hard feelings.
:smeh:

i ja kazem. :ozbiljan:
By ~ Le Saint X ~
Originally posted by Beogradjanin18
Kako se bliži to vreme da našeg Kazanovu pustimo u beli svet, tako se i želja nas koji smo uvek pazili da bude zbrinut povećala, te smo odlučili da mu izađemo u susret. Znam da će i klubovi Hrabro Srce i Van Helsing izložiti svoje najbolje eksponate i dati ih na upotrebu, ali dugoročniji planovi su ono što se ceni.

Dotični će verovatno imati muka oko pronalska pojebnog materijala, a same potrebe dotičnog će se kroz mesece menjati. Evo jedne vrste oglasa koji biste mogli proslediti vašim poznanicima/prijateljima širom Evrope.

KATEGORIJA 1 - SEX NIKOME NE ŠKODI - (jul-decembar 2009.)

1. Godine: do 22, mada i stariji mogu ako je dovoljno pijan

2. Svrha: Povremeni sex, kojim se posle ili hvali ili ga prećutkuje

3. Mesto sastajanja: Frey-eva iznajmljena palača ili pak dark room u gay klubu. Rado se odaziva i na tuđ poziv kući.

4. Perspesktiva odnosa: Par snošaja, da ne zaboravi da koristi svoj alat.

5. Šta se od kandidata traži: Da bude spreman na neodgovaranje na pozive i sms-ove, na javna vređanja i poniženja, na ispunjavanja svih Freyevih želja i ni pod kojim uslovima ne sme bilo šta svoje da nametne ili pak zatraži.

KATEGORIJA 2-TI SAMO MISLIŠ DA SI U VEZI SA MNOM- (decembar 2009.- april 2010.)

1. Godine: Takođe do 22, mada nije ograničenje, bitno je da pothranjuje sujetu.

2. Svrha: Povremeni sex, i druženja uz kafu koji će od strane kandidata biti okarakterisani kao veza, ali ne i od strane Frey-a.

3. Mesto sastajanja: Frey-eva iznajmljena palača ali najradije se odaziva na tuđ poziv kući.

4. Perspesktiva odnosa: Par snošaja, nekolicina fake emotivnih trenutaka.

5. Šta se od kandidata traži: Da bude spreman na neodgovaranje na pozive i sms-ove, na javna vređanja i poniženja, na ispunjavanja svih Freyevih želja i ni pod kojim uslovima ne sme bilo šta svoje da nametne ili pak zatraži. Takođe treba da se odaziva na nadimke: Prase, gica, i da prihvati to da će ma šta radio biti na 525. mestu po bitnosti u njegovom životu, a sa druge strane će morati da uloži sve ne bi li taj odnos makar prividno egzistirao. Uz sve to, kandidat mora da bude spreman na raskid u bilo kom trenutku i trebalo bi da zna da će ga dotični F skrivati ko zmija noge od javnosti.

KATEGORIJA 3-DAJ ŠTA DAŠ, AL' IPAK I VEZICU- (april-septembar 2010.)

1. Godine: Opet do 22, mada prvih meseci ovi od 17 do 20 imaju prednost. Kako se bliži sepptembar, rastu i godine.

2. Svrha: Povremeni sex, i druženja uz kafu koji će od strane kandidata biti okarakterisani kao veza stim da će F sa strane imati barem još trojicu koji će isto misliti. On će naravno poricati.

3. Mesto sastajanja: Tuđa kuća, dark roomovi po Toxicima, Vipovima, Hrabrim srcima-jer je tada na raspustu, pa će valjda malo do Juge-

4. Perspesktiva odnosa: Par snošaja, bujica patetičnih iskazivanja emocija pred kraj leta.

5. Šta se od kandidata traži: Od kandidata u prvom semestru, prvom tormesečju zapravo, se traži da bude spreman na neobavezan odnos, da ništa ne pita i da bude svestan da je jedan u nizu, našem velikom jebaču. Kandidatu kojem se posreći da psihički izdrži do avgusta predstoji tortura koju će hteo, ne hteo morati da preživi jer će F da dobije napade da mu ipak treba neko. Naravno, mišljenje će se menjati iz dana u dan, te kandidat treba da bude otporan na vređanja, izbegavanja, prevare a izvinjavanja, suze i preklinjanja nakon svega treba oberučke da prihvati. Takođe, kandidat mora znati da nakon septembra nema prava ni na šta izuzev na msn prepiske ili ako se F-u baš dopao na Skype.

KATEGORIJA 4-OPROSTI MI BOŽE GREŠIO SAM- (oktobar-decembar 2010.)

1. Godine: 21

2. Svrha: Fiktivna veza, povremen sex.

3. Mesto sastajanja: Izabranikov stan.

4. Perspesktiva odnosa: Par snošaja, pregršt fake emotivnih trenutaka.

5. Šta se od kandidata traži: Da iznova i iznova bude spreman na poniženja, degradiranja i ismevanja kako u lice tako i pred drugima. Da se raduje kada mu se F obrati sa "Prase" i da moli Boga da ga emotivno ne povredi. Takođe, kandidat treba da bude svestan činjenice da je totalno nebitan u F-ovoj životnoj priči i da pored njega F ipak ostvaruje niz Romeo, msn, skype kontakata i sa njima ima sex, koji se naravno prećutkuje. Očekuje se da kandidat sve to nekako nasluti, možda bi bilo poželjno i odgleda jednu od predstava, i da bude srećan što se F ipak na kraju njemu vrati. Kandidata ne treba da iznenadi kada jednog jutra ugleda sms sadržine: "Ovo više nema perspektivu" i ne treba da očekuje ama baš ništa od F-a, jer njegovo prisustvo u životu kandidata je nagrada sama po sebi. F-a neće zanimati ako je kandidatu loše, jer to nisu njegovi problemi. On je svoje ostvario, a sve što kandidat treba da uradi jeste da sačeka godinu dana da na red opet dođe njegova kategorija.
je le pige
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Ruzno je sto svoje privatno smece iz vase veze iznosis na forum :roll:
Korisnikov avatar
By V25
Ja samo pomažem čoveku :)
Korisnikov avatar
By V25
A i kreativna je tema po sebi. Dođe ti kao konkurs za stipendiju, nikad ne znaš ko će je sve dobiti :shmi:
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
@Beogradjanin 18-Ahaamm....ako je pola toga sto si napisao istina onda treba da ga definitivno odjebes, zaboravis i krenes dalje i nadjes nekoga ko te nece povredjivati konstantno.
Mada sumnjam da si ti bas toliki :angel:

Ponudio bih ti sebe ja sam dobar prema svojim momcima :kiss: al ne mogu nismo u istom gradu.

Sve u svemu:move on and stop talking shit about your ex :panker:

:cowboy:
Korisnikov avatar
By V25
Oh, my dear Lakiboy, ovo je beyond svega toga što si napisao.
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Niko nije zlatan*, sto... ne znaci da zasluzuje da ga neko prejebava, ne?

*uopste ne mislim da je Beogradjanin18 zlatan ili neka tamo virhensita, naopako- niko nije.
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
@ BG18- :hvala:

Samo ti mene slusaj i daleko ces dogurati :D

Stop in tne name of love before you brake my heart :vogue:
Korisnikov avatar
By V25
Znaš, kad te neko dugo zajebava, probudi se i u tebi ono "a što ne bih i ja?". E sad sam ja podetinjio i okolo zajebavam svoje mučitelje :) I treba :P
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
:milkacanic:

I would fuck him and I would fuck his ex-boyfriend two :lol:
I onda bi svi bili mirni i ne bi bilo hejta naokolo :D
Korisnikov avatar
By Lucem Ferre
Moram priznati da sam se slatko nasmejao u par trenutaka iako sam skenjan od juče... Dakle, @Beogradjanin18 hvala ti!
Bedak je koliko neko može da bude hladan prema nekome i koliko svesno može da povredi nekoga ne obazirući se na emocije te osobe... Glavu gore Beograđanine i uzvrati istom merom!!!
Korisnikov avatar
By blenta
Originally posted by Lakiboy_ns

Mada sumnjam da si ti bas toliki :angel:
ma zapravo su savrshen spoj jedno za drugo

a ovo je jedna od milion pre toga igara moci
u kojoj mora obavezno bit publike kao i svaki put

:nesiguran:
Korisnikov avatar
By V25
Tako je blento! Sve si pogodio!
By ~ Le Saint X ~
Originally posted by Lakiboy_ns
:milkacanic:

I would fuck him and I would fuck his ex-boyfriend two :lol:
I onda bi svi bili mirni i ne bi bilo hejta naokolo :D
Boze,Loki,Loki...
nauci taj engleski vise
ili
pocni da koristis mandarinski
Korisnikov avatar
By Sunce
A ja Beogradjanina18 spajam sa shut-om. Mada, moze shut i sa Frey-om, samo da ode van zemlje. :)

Pravo da vam kazem, Frey i "zasluzuje" muski harem koliko je lep. :hail: Steta sto nemam do 22 godine :kasalj: . :) (mada mu spirit ne poznajem)

Sa druge strane, Beogradjanin18 lici na onog klinca iz filma The Reader, mislim, jos je lepsi, pa sad vi vidite. :P

:sixto:
Korisnikov avatar
By blenta
Originally posted by Beogradjanin18
Tako je blento! Sve si pogodio!

znam, nikad ne greshim. :nerd:
Korisnikov avatar
By V25
Šteta što svi nismo tako nepogrešivi. Ali jebi ga, svet ostaje na vama posebnima.
Korisnikov avatar
By Madonna
Originally posted by Sunce
A ja Beogradjanina18 spajam sa shut-om. Mada, moze shut i sa Frey-om, samo da ode van zemlje. :)

Pravo da vam kazem, Frey i zasluzuje muski harem koliko je lep. :hail: Steta sto nemam do 22 godine. :) (mada mu spirit ne poznajem)

Sa druge strane, Beogradjanin18 lici na onog klinca iz filma The Reader, mislim, jos je lepsi, pa sad vi vidite. :P

:sixto:
a ja se nista ne pitam? :placko: ok.
a, u kojoj sam kategoriji? :cigareta:

:evil:
Korisnikov avatar
By Sunce
Ti ces izvrsiti revoluciju, tvoje ce se kategorije uvazavati.
Korisnikov avatar
By Lucem Ferre
Ja ne znam kako ko igleda od gore pomenutih forumaša, ali mislim da lepota ne daje nekome za pravo da nekoga jebe u zdrav mozak!
Korisnikov avatar
By Sunce
Originally posted by just_me
Ja ne znam kako ko igleda od gore pomenutih forumaša, ali mislim da lepota ne daje nekome za pravo da nekoga jebe u zdrav mozak!
U pravu si! :) :pegla:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!