dragi moji forumaski prijatelji!
draga teta daco!
hvala svima na lepim zeljama, iskreno, nisam se nadao i ovo je moja prva licna, a i rodjendanska tema, iako sam sa vama vec sad ce 8 godina!
hvala vam teta daco, postavljacice teme, sa vama cu se vec videti ovih dana, pa cemo razmeniti, ako nista drugo, a ono srdacne zagrljaje, koji u vasem slucaju umeju biti veoma snazni, ali i zastitnicki.
hvala deniju, mom, moze se reci najdrazem forumasu, prijatelju od davnih dana, sa kojim razmenih do sada tek nekoliko privatnih poruka, ipak, sasvim dovoljno za razvijanje snazne (backe) veze.
hvala i dragoj buntovnici delete, cije sam postove uvek sa paznjom citao, neretko se diveci izrecenim stavovima.
hvala na rodjendanskom poklonu i dragom lakiju, koji me je, moram reci, ponajvise iznenadio.
mnogo hvala i divnoj dini, zeni demonu, jednoj od zastitnih znakova ovog foruma, ciji kafic redovno obilazim i u njemu se uvek lepo provedem. hvala ti DINA!
i, najzad, hvala ovoj azdajici, sa ovom ljupkom, besnom bebom na avataru, vodolije se naprosto po difoltu gotive. cak i kad se ne poznaju. hvala ti azdaja!
hvala i svima koji su mi sretan rodjendan pozeleli i putem u2u poruka, u zelji da sacuvam njihovu anonimnost, necu ih imenovati.
dragi moji prijatelji,
hvala vam puno!
rodjendan je, da dodam, bio lepsi nego ikad!
zaljubio sam se!
:ljubav:
i sad moram da mu:
a) pridjem
b) osvojim
c) zadrzim
bice to teska godina!