Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za novopridošle, svežeotišle i one koji su uvek tu....

Moderatori: EnRage, Moderators

Korisnikov avatar
By 4ndr01d
Pa igramo se.
<============Pa ja sam u skladu s onim sto pise
By Kragi
Koliko strana zelis da izguramo u tvom fan club-u? :D
Korisnikov avatar
By 4ndr01d
Pa treba mi jos jedna zvezdaja do utorka.
Aj ovako:
dajte predloge za sve sto bi mogli raditi u okviru ove teme, jer nece ovo biti iskljucivo fan club.
Moze?
By Kragi
Pa za pocetak mogao bi da pises svoj dnevnik i nesto poput bloga i postavljas svoje fotke :D

Naravno ako ima ko sta da pita slobodno moze da te pita ovde .... Mozes da postavljas slike dobrih frayer a mi cemo da ocenjujemo da li su hot or not, ili odevnih kombinacija koje cemo da ocenjujemo itd itd :D
Korisnikov avatar
By 4ndr01d
A sto jednostavno ne offtopicujemo?
By Kragi
Pa mislim da bi to bilo malo bzv .... Cisto da se ne ugledamo an neke druge forumase. Ti svoju slavu moras da steknes posteno :D
Korisnikov avatar
By 4ndr01d
Ali, aj da te poslusam i radim posteno.
Tako da sam resio da izadjem u susret svakom svom fanu koji zeli da komunicira samnom.
Javite se. Ja sam uvek za pricu (when I'm online)
By Kragi
Originally posted by E. M. O.
Pa zar ja vec nisam slavan? :roll:
Jesi naravno, samo kada sam rekao slavan mislio sam na najcitaniji fan club i najvise stranica u njemu :)
Korisnikov avatar
By 4ndr01d
Originally posted by KgCS3
Originally posted by E. M. O.
Pa zar ja vec nisam slavan? :roll:
Jesi naravno, samo kada sam rekao slavan mislio sam na najcitaniji fan club i najvise stranica u njemu :)
Pa, to ne zavisi od mene, vec od vas.
By Kragi
Ah gresis, zavisi i od tebe :D
Korisnikov avatar
By 4ndr01d
Pa hajde daj jos predloga, jar ne volim da pisem blogove, a dnevnik mi je i suvise licna stvar.
Vec pisem jedan i u njemu zapisujem samo ono sto ne mogu reci drugima. To mi je i suvise intimno.
Ime, prezime, skola... To ne, ali emocije, to je vec nesto drugo, i delim ih samo sa ljudima u koje imam potpuno poverenje.
By Kragi
Pa ono aj pisi nam o tome kako si trenirao fudbal npr? Koja pozicija u timu? i sl :D
Korisnikov avatar
By 4ndr01d
Trenirao, pobio se i umalo ubio klinca nekom kamencugom. Izbacili me iz tima, i ja se zavetovao da u zivotu necu loptu pipnuti. To je i vise nego dovoljno.

Nego znas sta mi se upravo desilo? (koje glupo pitanje, naravno da ne znas, ali ipak me pitaj)
Korisnikov avatar
By 4ndr01d
Trazi mi jedan tip s HR foruma mail, i ja idiot jos i dam. Rekoh ajde i onako mi dosadno da bar skratim vreme. Kad on posle 2 minuta pocne da smara da me tera da idem u HR letos. WTF?!
Ja u soku,. Ne znam sta da kazem. On pali kameru. Bio mi je odvratan i pre toga, ali tek kada sam ga video... Covek je ladno cackao nos.
I tera me da kupim kameru. Bio sam fin i prekinuo pod izgovorom da idem u krevet, i blokirao stoku.
U jednom mi je cak trenutku doslo da zaista i odem i isprebijam djubre!
By Kragi
wellcome to the gay world honey :)

P.S.
Mislim da bi mogao da das onako odokativni opis tipa kao i njegov messenger ID, u slucaju da ima zainteresovanih za cyber sex na ovom forumu :lol:
Korisnikov avatar
By 4ndr01d
Yey! Opet sam onaj stari.
U tu cast:

Novi avatar:
Slika

Novi potpis:
The world is full of people who talk the talk.
But how many of them can walk yhe walk?
By Kragi
Aj srecan ti rodjendan i ovde :D i da ti malo izbunarim temu sa trece stranice :D
Korisnikov avatar
By 4ndr01d
Tnx. :rodjendan:
You'll be revarded in bed tonight. :opacupa:
Korisnikov avatar
By 4ndr01d
Ju, ju, ju. :roflmao:

Malo me oraspolozi.
Ja sam toliko smoren da citam Mrachionicu!
Stigoh do 27 strane.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 9
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!