Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za novopridošle, svežeotišle i one koji su uvek tu....

Moderatori: EnRage, Moderators

Korisnikov avatar
By Seaman
JJ i ne treba da igra, nikad nista nije dobila od TSS. Ko ih jebe. :lol:

Dolazim posle 20-tog, ne znam je li to sitno . :D
Korisnikov avatar
By Dina
Iju sokirala sam se!!! Kako posle 20-tog? Zar nisi rekao 9. og - Mazo samo pomeras :tuc:

Singi,
ne igra, ne znam je li povredjena ili sta...
Korisnikov avatar
By Dina
Oho, sad cuh novu vest na radiu - igra Jeca... juuupiiii :kolo:
Korisnikov avatar
By Seaman
Singi zalila se na povredu ledja, ali izgleda da ce ipak da igra. :)

Dina, mozda posle 20-tog :lol: a najvjerovatnije par dana pre prvog marta. :D
Korisnikov avatar
By Dina
Bzv Mazo... Pa sto pomeras?
Korisnikov avatar
By sing&dunum
Jao, i ona vise sa igrom u povredjenom stanju... :roll:

Kad se samo setim kada se sa povredjenom nogom vukla po terenu (u paru sa Noletom)... :lol:

To je bilo za gledati... :invalid:

:lol:
Korisnikov avatar
By Seaman
Singi :bic:

ne ogovaraj JJ :D

Dina,

ne dolazi mi se kad je tako hladno, a i niko me ne zove za neki posao, od silnih na koje sam konkurisao.:)
Korisnikov avatar
By Seaman
Hello :sesir:

I didnt know my own strenght :peva:
Korisnikov avatar
By Dina
Holla!

Dosadnih li sluzbenika, stalno mi upadaju u kancelariju pa ne mogu da pisem po forumu :smeh:

Nadam se da ce se smiriti sad bar pred kraj radnog vremena, da mogu malo da uzivam :kafa:
Korisnikov avatar
By Seaman
Dobro jutro! :jutro:

Bas sam lose spavao, ne znam u cemu je problem. :)

Jos jedan divan dan, mada je hladnjikavo. :)

Kasnije cu da prosetam pored mora. :roni:

Dina, trebala si pustiti sluzbenike ranije, pa bi mogla da pises u miru. :lija:
Korisnikov avatar
By Dina
Hahaha odlicna ideja Mazo! :klap:

Ja nesto iznervirana ali mi Maza ne odgovara na poruke :bic:
By Bombina
evo mene pozdravljam ,pisemo se kad cujete moje vesti he he,odoh ja na trening ,mada dva poslednja ispita je pred kraj...:doh:
Korisnikov avatar
By Dina
Dobro jutro!

Bombi samo napred... ja tri dana ucim, pa dva nista, pa opet... ali dok god vise ucim nego sto ne ucim, dobro je...

Idem da se istusiram pa mi dolazi maserka, neko je odvratno vreme napolju, nadam se da ce uspeti da stigne... Ne pamtim grozniju zimu od ove, Maza se lepo izvukao i otisao u toplije krajeve, ptica selica...

Inace, Maze nema, otkad sam mu poslala jutarnju poruku... Moracu ja da skuvam kaficu, olenjio se sasvim...

:kafa: :kafa: :kafa:
By Bombina
Dobro jutra,evo ucim engleski,pa pocinju ispit,vec uskoro da ucim engleski pa nemacki,meni se ide trening uglavnom treba da pusti energiju,da zbrisem he he
Maza olenjio se,preko mene i Dine,neda da mi skuva vruc caj,nego kafu,neda omiljenu badem i lesnika
Dina maserka,ma je li svidja aaa?
Korisnikov avatar
By Seaman

Ja sam ovih dana dadilja :lol: Kuvam i sl. :roll:

Eto Dina nismo nista propustili sto se tice zurke. Bas mi je zao sto je tako ispalo jer me obeshrabruje da posjetim neku od sledecih zurki. :(

Ne znam zasto opet ne organizuju u Kan kanu :durenje:
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by Seaman

Ja sam ovih dana dadilja :lol: Kuvam i sl. :roll:

Eto Dina nismo nista propustili sto se tice zurke. Bas mi je zao sto je tako ispalo jer me obeshrabruje da posjetim neku od sledecih zurki. :(

Ne znam zasto opet ne organizuju u Kan kanu :durenje:
Sta si danas kuvao? Kako sestric slusa? A kako ujak?

Zao mi je zbog ljudi koji su isli sto je tako bilo... kad mi budemo isli bice bolje nadam se :dancing:
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by Bombina

Dobro jutra,evo ucim engleski,pa pocinju ispit,vec uskoro da ucim engleski pa nemacki,meni se ide trening uglavnom treba da pusti energiju,da zbrisem he he
Maza olenjio se,preko mene i Dine,neda da mi skuva vruc caj,nego kafu,neda omiljenu badem i lesnika
Dina maserka,ma je li svidja aaa?
Pa sta znam, simpaticna je zenica, mada nije neko sa kim bih se privatno druzila. Ipak, pozitivno zraci, sto mi prija posto ne trpim negativce u blizoj okolini. Sem toga ne volim da mi bilo ko nepoznat dodiruje telo tako da je dobro da nam se energije slazu pa da mogu da podnesem masazu...

Evo malo se odmorila posle masaze pa sad jedem pomorandzu... evo uzmite i vi :njami:
Korisnikov avatar
By Seaman
Neke cevapcice i pomfrit, to mi je bilo najlakse :D ali sestric kaze super. :D
Kaze hoce sa mnom da bude duze, da se ostali jos ne vracaju. Srecom, ipak dolaze danas. ;)

Sestric je bas tvrdoglav ali uvijek smislim nesto pa ga ukrotim. :D :lija:

A sto se tice zurke, cim dodjem idemo! Dugo smo pauzirali, vrijeme je za :dance:
Korisnikov avatar
By Seaman
Ja sam jeo pomorandzu prije rucka, ali uzecu jer ih obozavam. :njam:
Korisnikov avatar
By Dina
Uh i ja bih volela mada sad sam iscitavala onu temu - ne zvuci dobro kako je bilo! No stvarno bismo mogli mene je nocas uhvatila zal za starim vremenima i nocnim zivotom, nadam se da mozemo da izdrzimo jos uvek :lol:

Sestric naravno voli kad si mu to spremio, omiljena hrana osecam...
Korisnikov avatar
By Seaman
Mozemo mi jos mnogo toga da pruzimo :D

Bice, bice :)

Sta ces ti da radis?

Ja cu kasnije (kad se moji vrate) da se vidim sa drugaricom koju si upoznala, pa mozda i da pogledam nki od filmova koji su nominovani za OSkara, skinuo sam ih skoro sve. Hocu ove god da propratim tu manifestaciju.:)
Korisnikov avatar
By Seaman
I evo ti ova danasnja djeca, spremim mu dorucak, pomognem oko ucenja, spremim rucak i zamolim ga da mi doda daljinski upravljac NECE!

Ma ne treba im nista kupovati. :lol: Sto im vise pruzis, sve su bezobrazniji!!! :D
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by Seaman

Mozemo mi jos mnogo toga da pruzimo :D

Bice, bice :)

Sta ces ti da radis?

Ja cu kasnije (kad se moji vrate) da se vidim sa drugaricom koju si upoznala, pa mozda i da pogledam nki od filmova koji su nominovani za OSkara, skinuo sam ih skoro sve. Hocu ove god da propratim tu manifestaciju. :)
Ja bi trebalo sad da zovem muza, da se dogovorimo veceras za grad a posle cemo u nas stan gde nemamo nista od hrane a dok mi dodjemo prodavnice ce se zatvoriti... dijeta :lol: Dok Maza dodje ima da budem mrsava kako sam krenula :lol:
Korisnikov avatar
By Seaman
pa dok god si na maminu kuhinju nema nista od dijete :lol:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 83
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!