Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: EnRage, Moderators
Originally posted by SeamanSta si danas kuvao? Kako sestric slusa? A kako ujak?
Hello![]()
Ja sam ovih dana dadiljaKuvam i sl.
![]()
Eto Dina nismo nista propustili sto se tice zurke. Bas mi je zao sto je tako ispalo jer me obeshrabruje da posjetim neku od sledecih zurki.![]()
Ne znam zasto opet ne organizuju u Kan kanu![]()
Originally posted by BombinaPa sta znam, simpaticna je zenica, mada nije neko sa kim bih se privatno druzila. Ipak, pozitivno zraci, sto mi prija posto ne trpim negativce u blizoj okolini. Sem toga ne volim da mi bilo ko nepoznat dodiruje telo tako da je dobro da nam se energije slazu pa da mogu da podnesem masazu...
Dobro jutra,evo ucim engleski,pa pocinju ispit,vec uskoro da ucim engleski pa nemacki,meni se ide trening uglavnom treba da pusti energiju,da zbrisem he he
Maza olenjio se,preko mene i Dine,neda da mi skuva vruc caj,nego kafu,neda omiljenu badem i lesnika
Dina maserka,ma je li svidja aaa?
Originally posted by SeamanJa bi trebalo sad da zovem muza, da se dogovorimo veceras za grad a posle cemo u nas stan gde nemamo nista od hrane a dok mi dodjemo prodavnice ce se zatvoriti... dijeta
Mozemo mi jos mnogo toga da pruzimo![]()
Bice, bice![]()
Sta ces ti da radis?
Ja cu kasnije (kad se moji vrate) da se vidim sa drugaricom koju si upoznala, pa mozda i da pogledam nki od filmova koji su nominovani za OSkara, skinuo sam ih skoro sve. Hocu ove god da propratim tu manifestaciju.![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!