Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: EnRage, Moderators
Originally posted by TotVinjaku sam se uvek rada obradovati, a jos radija sam ga iskapiti.
Došao sam da s tetka Dacom popijem vinjak zbog jučerašnjeg prijatnog saznanja! Daca nam je naprednjakinja tj. članica Srpske napredne stranke. Iako svi znamo, Daco, da si politički svesno biće, dodao bih da si uvek i na strani lepote, tamo gde su Vučić i Jorgovanka Tabaković.
Šuška se, doduše, da će tvoj bivši šef uskoro objaviti knjigu tebi posvećenu čiji naslov predviđam: "Očerupana matora lezbejska ćurka (ili će stajati: kurva) Daliborka Mileusnić i njen poguban uticaj na srpsku omladinu."
Ali nemoj brinuti Daco: svi čestiti srpski pederi i lezbejke će te braniti!
![]()
Originally posted by Superstar!Hmmm...
Znate kako, moj zivot superzvezde podrazumeva da nemam tajne od javnosti. A kada imam onda saznaju novinari i paparazzi vrlo brzo.
Dosao sam da popricam sa Vama jer ste zapravo Vi moj problem.
Vidite ima jedan decko koji mi se jako dopada, ali u poslednje vreme uopste ne obraca paznju na mene. Sada samo prica sa Vama i o Vama, daje Vama komplimente, i plasim se da je nedajboze zastranio i postao strejt.
Zaista ne znam sta da radim i kako da mu privucem paznju ponovo.
Mislim da se zaljubio...Kad god ga pogledam sada vidim nesto sto nije bilo tu ranije...Vidim neke kao iskrice-zvezdice...
![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!