Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za novopridošle, svežeotišle i one koji su uvek tu....

Moderatori: EnRage, Moderators

Korisnikov avatar
By Mars
Hm. Mogu da pretpostavim i ko joj se obratio za usluge...
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by Modesty
Originally posted by *deni*
Ma, izgleda da se matora, pored tumacenja snova, bavila i proricanjem sudbine i nudila ovde svoje usluge skidanja chini i crne magije uz novchanu nadoknadu zauzvrat.
Ojadila je neke korisnike, pa je banovana pod optuzhbom da je prevarantkinja i hohshtaplerka.
:lol:

o blagi bože :nerd: kakvi li su to korisnici :roflmao:
Vrlo perfidni.
Pomenuta Zorica Pardovicki je imala 82 godine i odavala je utisak fine i bezazlene bake. Niko u pocetku nije ni slutio da je dosla ovde da vara narod.
Korisnikov avatar
By Modesty
ne mogu da vjerujem,živote mi...sve mi to liči na skeč
Korisnikov avatar
By Mars
Pomenuta Zorica Pardovicki je imala 82 godine i odavala je utisak fine i bezazlene bake. Niko u pocetku nije ni slutio da je dosla ovde da vara narod.
A, čekaj, gde je MORGAN bio? Kako je to dozvolio?

Ovce JESU za šišanje, ALI kako se ljudi ne sete jedne proste činjenice - da osoba sa takvim moćima to SIGURNO neće da radi ZA PARE?
Korisnikov avatar
By Modesty
Originally posted by Mars
A, čekaj, gde je MORGAN bio? Kako je to dozvolio?

Ovce JESU za šišanje, ALI kako se ljudi ne sete jedne proste činjenice - da osoba sa takvim moćima to SIGURNO neće da radi ZA PARE?
Bingo.....takve persone su za mene uvijek bile enigme(mislim na one koji plaćaju takvo što)
Korisnikov avatar
By Mars
Znaš kako, Modesti...Davljenik se za slamku hvata. Ne dao bog, ali nikada se do sada nisam našao u takvoj situaciji da dotle mogu da se promenim. Inače sam video neke izuzetno racionalne ljude koji usled tragedije koja ih zadesi traže pomoć i ovakvih ljudi.

E, sad. Ima i onih koji na dnevnoj bazi to rade, ceo svoj život...Prave ovce.
Korisnikov avatar
By Mars
Bila je i tema posvecena njenom slucaju
Hm. Videh, na brzinu.

Well...ostaje za utehu da je žena tih godina kompjuterski pismena.
Korisnikov avatar
By Modesty
Jbt,šteta što nam oteraše takav biserak...hihihihi
Korisnikov avatar
By Clockwork Orange
Teta Daco, pa gde ste Vi? Ja se po nekim temama raspitujem o Radojki Jackson, nadajuci se da cu dobiti neki odgovor, ali Vas nema.
Korisnikov avatar
By Daliborka
Ma, Radojka je jedna moja prijateljica, opicena sto u glavu.
Uzela to prezime Jackson, mislila je da ce tako lakse da izadje iz anonimnosti, a postigla je samo to da joj se svet smeje.
Mislim, Radojka Jackson... Pa gde to ima ?
:roll:
Korisnikov avatar
By *deni*
Clockwork Orange, sta si se uhvatio za tu Radojku Jackson ?

:smeh:
Korisnikov avatar
By Clockwork Orange
Verujem da bi doticna obogatila forum. Neko ko se tako zove sigurno je kao vatromet.
Korisnikov avatar
By Daliborka
Jes` vala, moja Radojka je zivi pish od zene.
:hiphip:
Korisnikov avatar
By AngraMaina
Pa gde ste vi teta Daco?

Vec smo se zabrinuli.

Ja sam pitao u sanitarnom da li dolazite na posao i jos cekam odgovor.

Nemojte tako da nas zabrinjavate.
Korisnikov avatar
By Daliborka
Ma, crk`o mi jos u nedelju kompjuter, pa sam ga nosila u servis.
Rekli mi ovi mangupi od majstora da mi je crkla komandna ploca i da se nesto nadulo u kucistu ( mogli su isto tako da mi kazu da su mi vanzemaljci usli u komp, sta mi vredi, kad se u tehniku ne razumem ), pa su mi za popravku uzeli 2500 dinara.
:pljuje:
Oderali su me, to je sigurno, ali sta da radim kad mi je i komsija, koga uvek prvo zovem kad imam problem sa ovim sokocalom, rekao da moram da ga nosim kod majstora.
A majstori, k`o majstori - i najmanji kvar ce naduvati i uzeti klijentu para koliko im treba.
Korisnikov avatar
By AngraMaina
jos ste vi i dobro prosli, teta daco. meni su onomad uzeli 3000 dinara jer mi se nesto zapusilo u ventilaciji, zamislite, samo sto su prodzarali malo prasinu, i uzese mi 3000 dinara!

ali se tesim sto bi u inostranstvu bilo skuplje, a i volim da pomognem domacu ekonomiju, koliko je to u mojoj mogucnosti.

bar su bili posteni majstori i brzo i efikasno obavili taj posao dzaranja, pa mi sad kompjuter radi kao zmaj, da kucnem u drvo.

vazno je da ste nama sada tu i da cete nas i ubuduce krasiti svojim prisustvom, prijatnom spoljasnoscu i kulturno-umetnickim dostignucima.

:kiss:
Korisnikov avatar
By Daliborka
Originally posted by AngraMaina
jos ste vi i dobro prosli, teta daco. meni su onomad uzeli 3000 dinara jer mi se nesto zapusilo u ventilaciji, zamislite, samo sto su prodzarali malo prasinu, i uzese mi 3000 dinara!....
:kiss:
:yay:
Naterao si me da se osecam kao da sam ustedela 500 dinara.
:yay:
Evo ti zato dupli vinjak na racun kuce.
:pivce:
Korisnikov avatar
By Modesty
Navratih samo da vas sviju toplo pozdravim...nemam me jer užasno mnogo radim zadnjih 10 dana ali to neće potrajati vječno.
Nadam se da ste mi svi dobro.....ljubi vas vaša Modesty.
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by Clockwork Orange
Verujem da bi doticna obogatila forum. Neko ko se tako zove sigurno je kao vatromet.
No, pa kad bi se ta Radojka Jackson i pojavila na Forumu, niko je ne bi ozbiljno shvatio i svi bi pomislili da je u pitanju necija sprdnja i dupli nalog.
Ko bi jos poverovao da postoji zena koja se tako zove ?
Niko.
:deni:
Korisnikov avatar
By Tot
Došao sam da s tetka Dacom popijem vinjak zbog jučerašnjeg prijatnog saznanja! Daca nam je naprednjakinja tj. članica Srpske napredne stranke. Iako svi znamo, Daco, da si politički svesno biće, dodao bih da si uvek i na strani lepote, tamo gde su Vučić i Jorgovanka Tabaković.

Šuška se, doduše, da će tvoj bivši šef uskoro objaviti knjigu tebi posvećenu čiji naslov predviđam: "Očerupana matora lezbejska ćurka (ili će stajati: kurva) Daliborka Mileusnić i njen poguban uticaj na srpsku omladinu."

Ali nemoj brinuti Daco: svi čestiti srpski pederi i lezbejke će te braniti!

:snob:
Korisnikov avatar
By maka
Originally posted by Modesty
Navratih samo da vas sviju toplo pozdravim...nemam me jer užasno mnogo radim zadnjih 10 dana ali to neće potrajati vječno.
Nadam se da ste mi svi dobro.....ljubi vas vaša Modesty.
:kiss: drz' se draga :)

LM,mogu dobiti kaficu?

:grom:
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by Tot
Šuška se, doduše, da će tvoj bivši šef uskoro objaviti knjigu tebi posvećenu čiji naslov predviđam: "Očerupana matora lezbejska ćurka (ili će stajati: kurva) Daliborka Mileusnić i njen poguban uticaj na srpsku omladinu."
:shok:
:smeh: :smeh: :smeh:
Korisnikov avatar
By Mahoney
dok je nas, srpskih gejeva, za teta dacu nema brige.

evo, ako se ne ljutite, draga daco, objavicu nasu zajednicku sliku sa koktela srpske napredne stranke.

daca & mahoney, nikad lepsi.

:gric:

Slika
Korisnikov avatar
By AngraMaina
neee!!! tetka daca bez sminke!!! pa to je da prostis ko da je izasla golog dupeta u javnost :tange:
Korisnikov avatar
By AngraMaina
Originally posted by Daliborka
Evo ti zato dupli vinjak na racun kuce.
:pivce:
molim teta daco, bilo mi je zadovoljstvo :pivce:
Korisnikov avatar
By Mars
Jel ovo pored Dace (Pera Ložač...) onaj doktor iz Urgentnog?
Na šta se napravi čovek, ostade samo lep nos od njega...
  • 1
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 23
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!