Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za novopridošle, svežeotišle i one koji su uvek tu....

Moderatori: EnRage, Moderators

Korisnikov avatar
By Sunce
Ako su ovo deca komponovala, onda sam ja lezbejka Djekna. :giggle:

Jaoj, tetka Daco, koliko sma se danas smejao Vasim postovima. Svaka rec mi je smesna, svaka. Vi ste Nova Milena Dravic. Molim Vas, pisite dnevnik. :mazi:
Korisnikov avatar
By Daliborka
:sunce:
Razmisljam da pocnem da objavljujem blogove.
Samo ne znam na koji blogerski sajt da se registrujem.
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by Modesty
Dobićeš,samo se vrni u otadžbinu dragi:avion:

Dogovoreno!

Modesti, a jel znas kako da nateras avion da leti?

:avion:

Originally posted by Daliborka
Ju, Boze, ova predstavnica Holandije nabila u dupe bar 16 godina, a takmici se na Decijoj pesmi Evrovizije.

:smeh:

Pa stvarno...Mada, teta Daco, da ti kažem jednu stvar: u svetu devojke od 16 godina stvarno tako i izgledaju. U Srbiji je moda da žensko dete od 16 godina izgleda kao kurva od 36.
Korisnikov avatar
By Manon
znam ja znam ja!!! :vijaca:

....

ipak nace da leti! :(
Korisnikov avatar
By Manon
kazi bre kako tebi leti, a meni ne leti!!!!?????
Korisnikov avatar
By Daliborka
Originally posted by Mars
Ju, Boze, ova predstavnica Holandije nabila u dupe bar 16 godina, a takmici se na Decijoj pesmi Evrovizije.

:smeh:

Pa stvarno...Mada, teta Daco, da ti kažem jednu stvar: u svetu devojke od 16 godina stvarno tako i izgledaju. U Srbiji je moda da žensko dete od 16 godina izgleda kao kurva od 36.
Sve to stoji, ali sve ostale zemlje su za svoje predstavnike poslale neku sitnu, simpaticnu decu od 7 do 10 godina, pa je ta Holandjanka delovala bas prezrelo u tom sveukupnom ambijentu.
Boze i ja sam odlepila. Gledam Deciju pesmu Evrovizije subotom uvece.
:doh:
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by Manon
kazi bre kako tebi leti, a meni ne leti!!!!?????
E, ovako...SVE što hoćeš da leti, bilo koji smajli, ispred i iza njega moraš da staviš NEŠTO. A to nešto je

(marquee)pa ovde ide smajli(/marquee)

SAMO što umesto malih zagrada idu uglaste. Isto kao i kad boldiraš, italicuješ i sve druge kontrole teksta.

:zen: :sigh: :mobilni: :wink: :pegla: :cuddle: :kissass: :cvetduga: :teg: :budilnik: :pucaodsmeha: :zongler: :skorpija: :pljuje: :tamoamo: :novinar: :pokemon: :fuckbed: :meduza: :nono: :yes: :opacupa: :alexis: :serlok: :kuca: :dedamraz:
Korisnikov avatar
By Mars
Jao, sto bi to bilo lepo, teta Daco, da dodjemo kod vas, da vi umesite neke kolace, da sedimo i pricamo, pijemo caj i vinjacic...bas je napolju neko vreme za takva lepa druzenja po kucma sa zanimljivim i dobrim ljudima.
Korisnikov avatar
By Daliborka
Jao, sto bi to bilo lepo, teta Daco, da dodjemo kod vas, da vi umesite neke kolace, da sedimo i pricamo, pijemo caj i vinjacic...bas je napolju neko vreme za takva lepa druzenja po kucma sa zanimljivim i dobrim ljudima.
:blush:
Jao, ja se plasim da bih u tom slucaju ( pogotovo posle vinjaka ) pozelela i nesto konkretnije, gresnije...
Ipak sam ja biseksualka, a posto sam videla tvoje mishicave fotke, opravdano sumnjam da bih se raspomamila i ne bih se zadovoljila samo sedenjem i druzenjem na suvo.
Strasna sam zena...
:ugriz:
Korisnikov avatar
By Mars
A mogu i fotke da klize....
Teta Daco, kako ste lepo poredjali naše slike!!!

Mnogo volim onu vašu, podseća me na proleće.
Korisnikov avatar
By Mars
Ipak sam ja biseksualka, a posto sam videla tvoje mishicave fotke, opravdano sumnjam da bih se raspomamila i ne bih se zadovoljila samo sedenjem i druzenjem na suvo.
Jao, teta Dacoooo... Ovo se šalite, znam, al nemojte Val da vidi i da pomisli da ste ozbiljni! Pa taman se otkravila malo prema vama.
Korisnikov avatar
By Daliborka
Sto se Val tice, sve dok se konkretno ne izjasni glede moje izjave ljubavi, ja sebe smatram slobodnom zenom, bez obaveza.
:dude:
Evo, zavrsila se Decija pesma Evrovizije, neka decica u kostimima osa i pchela su pobedila !
Zuje po sceni, simpaticna su i eto ti pobede.
Korisnikov avatar
By Sunce
Mnogo su slatki. :zujalice: Ona nasa svrsila na 12 poena od makedonaca. :roll:
Korisnikov avatar
By Manon
jupppppiiiiiiiiiii!!!!!
letim!!!!!!!

:avion:

hvala ti mars hvala hvala :bisou:
Korisnikov avatar
By Sunce
Vidim, tetka Daca je na forumu. Dodjoh samo da je pozdravim.

:tamoamo:
Korisnikov avatar
By Mars
Dobro jutro, teta Daco!!!
Kako ste, šta radite?

Baš vam je lep taj zimski imidz.

Jel ima nešto zanimljivo sa posla?
Hoćete da pišete blog, šta ste rešili?
Korisnikov avatar
By Daliborka
Dobro jutro, Mars.
Uranila sam malo, jer me je probudila jeziva hladnoca, koja mi se u koske uvukla. :ledeni: Pipnem, a radijatori led ledeni.
Prikljucena sam na gradsku toplanu i izgleda da je pukla neka cev u zajednickoj podstanici, koju delim sa nekoliko komsija. I oni vele da su im hladni sobichci. Racunam da ce tokom dana kvar isceznuti, kad dodju majstori.

Na poslu nema nista novo, osim sto narod pisha na ovu hladnocu malo pojacano, pa ima i malo vise posla oko ciscenja kabina za pish.

O pisanju bloga razmishljam, u pregovorima sam sa nekoliko sajtova koji su zainteresovani da pisem za njih u formi kolumne, a dok se neki od tih pregovora ne realizuje, tu je moj blogerski opus na MySpace-u...
:B

Izvoli kaficu, Mars, samo pazi kako je srchesh, jer je josh vrela...
:kafa:
Korisnikov avatar
By Mars
Fala, teta Daco, nek se proladi malo. Neće mnogo da joj treba, obzirom da je kod vas hladnjikavo. Nadam se da će dežurne službe u najkraćem mogućem roku da otklone kvar.

Baš je dobra kafica.
Korisnikov avatar
By Modesty
Dobro jutro,dragi moji.
jeste li se lijepo odmorili(osim marsa)on tek treba.......oprosti te mi na malim slovima,kuckam nesretnom desnom rukom.

može jača sa malo mlijeka

teta daco,moram da vam se požalim,od kad sam isjekla ruku,stalno sanjam ružne snove,prvo veče sam sanjala u ruci cne konce iako ih nisam vidjela uopće u životu kako izgledaju(na previjanju vidim da su stvarno crni)
zatim sam sanjala smrt sestre a posle i njene čerkice...strašno...znate li što o tome da mi kažete?
Korisnikov avatar
By Mars
Dobro jutro, Modesti, JA ZNAM!
Produžila si im ŽIVOT, eto to znači. Ništa ne brini.

Za konce ne znam, to će teta Daca da ti kaže, MADA ja mislim da je očigledno da ti radi podsvest, preživljavaš akutni stres iz budnog stanja.

Kako ruka? Jel u petak beše skidaju? Jel žiga?

Pazi sledeći put!
Korisnikov avatar
By *deni*
Modesty, za tumacenje snova na Forumu je bila zaduzena korisnica Zorica Pardovicki, ali je ona banovana, pa smo sad kadrovski deficitarni za upraznjavanje te vestine i zanimacije.
:gotika:
Korisnikov avatar
By Modesty
hvala vam drugari na odgovoru...da baš sam pod stresom,osječam se tako nemoćno.
konce skidam u četvrtak
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by *deni*
Modesty, za tumacenje snova na Forumu je bila zaduzena korisnica Zorica Pardovicki, ali je ona banovana
Zbog tumačenja snova?
Korisnikov avatar
By Modesty
još mi je frka da li će mi ostati ožiljci...šmrc,ja jako volim da imam njegovane i lijepe ručice
Korisnikov avatar
By *deni*
Modesty, za tumacenje snova na Forumu je bila zaduzena korisnica Zorica Pardovicki, ali je ona banovana
Zbog tumačenja snova?
Ma, izgleda da se matora, pored tumacenja snova, bavila i proricanjem sudbine i nudila ovde svoje usluge skidanja chini i crne magije uz novchanu nadoknadu zauzvrat.
Ojadila je neke korisnike, pa je banovana pod optuzhbom da je prevarantkinja i hohshtaplerka.
:lol:
Korisnikov avatar
By Modesty
Ma, izgleda da se matora, pored tumacenja snova, bavila i proricanjem sudbine i nudila ovde svoje usluge skidanja chini i crne magije uz novchanu nadoknadu zauzvrat.
Ojadila je neke korisnike, pa je banovana pod optuzhbom da je prevarantkinja i hohshtaplerka.
:lol:

o blagi bože :nerd: kakvi li su to korisnici :roflmao:
  • 1
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 23
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!