Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: EnRage, Moderators
Originally posted by Modesty
Dobićeš,samo se vrni u otadžbinu dragi:avion:
Originally posted by Daliborka
Ju, Boze, ova predstavnica Holandije nabila u dupe bar 16 godina, a takmici se na Decijoj pesmi Evrovizije.
Originally posted by MarsSve to stoji, ali sve ostale zemlje su za svoje predstavnike poslale neku sitnu, simpaticnu decu od 7 do 10 godina, pa je ta Holandjanka delovala bas prezrelo u tom sveukupnom ambijentu.Originally posted by Daliborka
Ju, Boze, ova predstavnica Holandije nabila u dupe bar 16 godina, a takmici se na Decijoj pesmi Evrovizije.
![]()
Pa stvarno...Mada, teta Daco, da ti kažem jednu stvar: u svetu devojke od 16 godina stvarno tako i izgledaju. U Srbiji je moda da žensko dete od 16 godina izgleda kao kurva od 36.
Originally posted by ManonE, ovako...SVE što hoćeš da leti, bilo koji smajli, ispred i iza njega moraš da staviš NEŠTO. A to nešto je
kazi bre kako tebi leti, a meni ne leti!!!!?????
Originally posted by DaliborkaJao, sto bi to bilo lepo, teta Daco, da dodjemo kod vas, da vi umesite neke kolace, da sedimo i pricamo, pijemo caj i vinjacic...bas je napolju neko vreme za takva lepa druzenja po kucma sa zanimljivim i dobrim ljudima.
Boze i ja sam odlepila. Gledam Deciju pesmu Evrovizije subotom uvece.
![]()
Originally posted by MarsOriginally posted by DaliborkaJao, sto bi to bilo lepo, teta Daco, da dodjemo kod vas, da vi umesite neke kolace, da sedimo i pricamo, pijemo caj i vinjacic...bas je napolju neko vreme za takva lepa druzenja po kucma sa zanimljivim i dobrim ljudima.
Boze i ja sam odlepila. Gledam Deciju pesmu Evrovizije subotom uvece.
![]()
Originally posted by DaliborkaJao, teta Dacoooo... Ovo se šalite, znam, al nemojte Val da vidi i da pomisli da ste ozbiljni! Pa taman se otkravila malo prema vama.
Ipak sam ja biseksualka, a posto sam videla tvoje mishicave fotke, opravdano sumnjam da bih se raspomamila i ne bih se zadovoljila samo sedenjem i druzenjem na suvo.
Originally posted by MarsMa, izgleda da se matora, pored tumacenja snova, bavila i proricanjem sudbine i nudila ovde svoje usluge skidanja chini i crne magije uz novchanu nadoknadu zauzvrat.Originally posted by *deni*Zbog tumačenja snova?
Modesty, za tumacenje snova na Forumu je bila zaduzena korisnica Zorica Pardovicki, ali je ona banovana
Originally posted by *deni*
Ma, izgleda da se matora, pored tumacenja snova, bavila i proricanjem sudbine i nudila ovde svoje usluge skidanja chini i crne magije uz novchanu nadoknadu zauzvrat.
Ojadila je neke korisnike, pa je banovana pod optuzhbom da je prevarantkinja i hohshtaplerka.
![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!