Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za novopridošle, svežeotišle i one koji su uvek tu....

Moderatori: EnRage, Moderators

By Kragi
:smeh:

oh dear lord :)
- kragi je bio ironican
- kragi je to rekao zato sto je mali postavljao takve slike
- kragi je postavljao bar 15ak slika na forum sto kroz temu moja fotka, sto kroz avatare
- kragi zivi u kg pa tu moze da ga vidi ko hoce, a fotke salje, postavlja, deli samo kome hoce i kad hoce (ili po potrebi ukljuci kameru)
- kragi nikada ne trazi vise nego hoce/moze da da
- kragi nije raspolozen za kres kombinacije sa forumasima (jedino ako bi se bas zaljubio)
- kragija nerviraju povrsni komplimenti, jer odavno nije klinac niti na bilo koji nacin 'sjeban' pa da mu treba samopouzdanje indzeksn
- kragi voli i druzi se sa statusom, ali se razlikuje od njega

jel ima jos nesto da ti nije jasno o kragiju?
Korisnikov avatar
By acid drop
dukke hoće da vidi koliko dugo može bez neta? :lol:
Korisnikov avatar
By AngraMaina
Originally posted by ~ Le Saint X ~

Jao... znaci
gde je onaj smajli sto povraca

od tih silnih
odlazim sa foruma

posebno su jadni oni koji se kunu da ih forum vise nece videti,kao AngryMaria

:smeh:

Renoarka je ljubomorko što sam veća zvezda foruma od njega :tetka: :lol:

Odgovorio sam ti već ovde: http://www.gay-serbia.com/forum/viewthr ... pid2009111 i ovde: http://www.gay-serbia.com/forum/viewthr ... pid1874648.

Nikad se nisam kleo da me forum više neće videti, ne lupetaj. Mora da se nisi natakla na nepodmazanu bejzbol palicu u poslednjih 6 h, pa kriziraš i imaš halucinacije. Savetujem ti da se posvetiš balavljenju i pušenju kuraca, u čemu se hvališ da si toliko dobra, a moji postovi ako ti se ne sviđaju, izvoli pa ih lepo skroluj, kao i ja tvoje.

:skorpija:

ONT: Dukki, srećno sa skidanjem sa foruma, pametno i dobro za zdravlje! Dođi nam nekad opet kad te put nanese! :love: :kiss:
Korisnikov avatar
By badu
Meni je ovo tacky. Pogotovo kad će se neko vratiti. Dajem dupe.
(IT'S JUST A PHRASE!)

Od kad Đuka ima fejs, bozmeg?

Al' dooobro...

50 rsd da se vraća oko NG.
Korisnikov avatar
By unic0rn
ode u beli svet mali duki
da nadje sebi veliki tuki.

et cock!
:snob:
By Guion Nerville
Kapiram da imas razloge, recimo ja dolazim i odlazim bez ikakvog pravila, al mozda je bolje ostaviti vrata odskrinuta ;)

Nadam se (i ocekujem :yes: ) da ces opet navratiti. :hug:
Korisnikov avatar
By Sunce
Svi putevi idu u Forum. Vratice se on. :)
Korisnikov avatar
By horus.
a ja svratio i mali biljojed otisao... :drama:

vratice se i pocece da jede meso... :yes:

:smug:
Korisnikov avatar
By ns.happy
Originally posted by Zen
Originally posted by ns.happy

poslao si zahtev koji tamo i dalje stoji. M. B. right?
right... ali nakon tih silnih zahteva forumasima, poceh da brisem redom,tj. one koji su me prihvatili....

sad vise nemas zahtev :)
ja te nisam prihvatio. nisam ni odbio. tako samo stoji tamo.
edit - haha, ladno si trazio sad moj profil i isao da skines zahtev... e sujeto... :-))
Korisnikov avatar
By *deni*
Potpuno razumem smisao ovakvih oproštajnih tema i mišljenja sam da ih otvaramo ( i sam sam to činio ) zbog sebe samih, da bismo zacementirali svoju odluku da ne dolazimo više na Forum, da se odviknemo od njega, kao narkomani od droge.
Svesni činjenice da smo se navukli, pokušavamo nekako da iznađemo način da sebi pomognemo i sami sebe sprečimo da prekomerno uživamo ovaj narkotik zvani Forum.
Oproštajne teme su, dakle, neka vrsta javnog obećanja i zaveta da više nećemo dolaziti i taj javni zavet nas određeno vreme i sprečava da dolazimo, stid nas je, pošto znamo da će, ako ipak dođemo, uslediti komentari : '' Zar se ti nisi odjavio i oprostio od Foruma ? '' i sl.
Vrlo mi je verovatno, međutim da, i pored gornje teorije, mnogi koji su se oprostili ipak, ne mogavši da se uzdrže, dolaze kao gosti, neulogovani i tako sakriveni nastavljaju da zadovoljavaju svoju potrebu za ostajanjem u forumskim tokovima.
Istina, to ne bi priznali ni pod mukama, ali ipak dolaze i znaju sve. Ruku u vatru bih stavio da je to tako kako ja mislim.
:deni:
Korisnikov avatar
By nsc
cao dukki, i ja bih da zbrisem, cak me jedno 2 nedelje i nije bilo, ali dosadno
prvih 7 god sam samo povremeno citao one teme koje su mi se cinile interesantnim, a onda se presao i uleteo u diskusiju i nikako da se potpuno otkacim
By Speculum Columbae
dukkehjem u potrazi za večitim pitanjem online sveta: Ima li života izvan foruma?
Korisnikov avatar
By Marvin
A baš dugo nismo imali opraštanje jel da?
Ima bar godinu dana...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!