Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: EnRage, Moderators
Originally posted by bananicaZnas sta, bananice, nismo dosli ovamo da se vredjamo.
nije mi jasno, dozvoljena je Daliborka zbog toga sto navodno razbija monotoniju na forumu. 'ajde da to iskuliramo.
Ali neka se nadje jedna osoba (osim denija) kojoj nije smetala horda baba iz svakog moguceg sela Srbije i okolnig zemalja koje su jahale po forumu, i zbog kojih su dupli nalozi ukinuti.
I sta sad? Ipak hocete radojku? A nista milosija, stanojka, kurac palac??
Originally posted by deranObecavam da cu zamoliti Radu da ustupi jednu svoju sliku, pa cu je postaviti sa njenim odobrenjem.
Ako već Lepa Rada ne želi da se pridruži forumu,ja usrdno molim Daliborku da nam otkrije koji bi avatar gospođa Radojka koristila...![]()
Ubi me znatiželja...![]()
Originally posted by DaliborkaZnam, zezam te.Originally posted by alexandermagic
Radodajka, pardon Radojka Đekson? Ha ha.![]()
Nije Đekson, vec je Džekson.
![]()
Originally posted by alexandermagicNemoj tako grubo da se salis sa mnom.Originally posted by DaliborkaZnam, zezam te.Originally posted by alexandermagic
Radodajka, pardon Radojka Đekson? Ha ha.![]()
Nije Đekson, vec je Džekson.
![]()
Originally posted by DaliborkaOriginally posted by bananicaZnas sta, bananice, nismo dosli ovamo da se vredjamo.
nije mi jasno, dozvoljena je Daliborka zbog toga sto navodno razbija monotoniju na forumu. 'ajde da to iskuliramo.
Ali neka se nadje jedna osoba (osim denija) kojoj nije smetala horda baba iz svakog moguceg sela Srbije i okolnig zemalja koje su jahale po forumu, i zbog kojih su dupli nalozi ukinuti.
I sta sad? Ipak hocete radojku? A nista milosija, stanojka, kurac palac??
Ja bar nisam dosla ovamo bilo sta da razbijam, osim tvojih jaja ako me dovoljno iznerviras.
![]()
Jebe mi se za tvoju monotoniju, pitas li ti mene da li meni prija i da li mi je monotono mozda da gledam tvoju obnazenu figuru na tvom avataru ?
Ne pitas !
A meni je itekako neprijatno kad mi dodje komsinica da drzim otvorenu stranu gde je ova tvoja neukusna slika.
ncije i evropskih principa to trpe.
Pa izvoli i ti trpi mene.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!