Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za novopridošle, svežeotišle i one koji su uvek tu....

Moderatori: EnRage, Moderators

Korisnikov avatar
By Mars
Stiže, Starki!

Kako si ti jutros?

(koje ti je to DOMACE mleko?)
Korisnikov avatar
By starky
Pamtim lepsa i bolja jutra... :doh:

pa kravlje domace,tek izmuzeno :)

Kako si mi ti M.?
Korisnikov avatar
By Mars
Pa, gde da ti nadjem kravu sad...

Može "Kravica"?

Ja odlično. Valjda i zato što meni nije jutro...

U dilemi sam nekoj. Funkcionalnost ili estetika...
Korisnikov avatar
By starky
Estetika,naravno.

Moze kravica.
Korisnikov avatar
By Mars
Ja sam mislio da sam se te dileme resio jos od nežnih teen-age godina. Ono - smrzavaš se zimi u platnenim starkama i teksas jakni, a leti nosiš martinke i vunenu kapu... Medjutim...

Ni meni djavo ne da mira, pamet kaže "Funkcionalnost!", ali sve drugo viče "ESTETIKA!!!"

Uključujući i tebe sad...
Korisnikov avatar
By SeoskiLola
Originally posted by Daliborka
Nego, nadam se da ove devojke nemaju obicaj da drze uzdignut mali prst, dok drze ushku od sholje i piju kaficu.
To shto me nervira kad vidim da neko radi, da ne mogu da opishem.

Srk pa zagrc :shocked:
Ali nobles je nobles! Komifo
Slika

U zdravlje, nek vam kafic bude srecan i bericetan. Pesma da se ori, dusa da ne mori, nista da ne gori...
Korisnikov avatar
By Tot
A šta očekivati od najdraže Dace nego da nas sve okuplja na ovako lepom mestu pošto nam je otvorila dušu i srce?

Inače, Marse, zbog Cunetove pesme sam sa Dacom dva dupla vinjaka na eks popio :D i osećam da mi je potrebna kafa uz Dacinu i moju omiljenu pesmu "Kafu mi draga ispeci", opet u Cunetovoj izvedbi

''
Korisnikov avatar
By ...
Ma kakva kafa...

DONESI VINA KRCMARICE, RUMENO KAO TVOJE LICE!

''
Korisnikov avatar
By *deni*
Ohohohoho... Pa sta ja to vidim ? Krchma kod Dace !
Fino se drustvance ovde okupilo ! Radite li i uvece ?
Radite ! Super !
:B
Daco, daj jedan vinjachic ovamo !!!
:pivce:
Razvali, Mile !!!! :smeh: :smeh: :smeh:
''

:lol:
Korisnikov avatar
By Daliborka
Dobro, vidim vi se zabavljate, a ja sam dobila vec neke dopise na u2u, pa cu poceti da odgovram na pisma. Ovaj korisnik koji mi se prvi obratio sa svojim problemom mi je nesto poznat, kao da sam vec negde citala da se vec zalio i trazio strucnu pomoc, ne secam se tacno gde, ali dobro... Evo :
Visokocenjena gospodjo Mileusnic !
Veoma sam srecan sto se otvorilo Vase savetovaliste, jer Vas izuzetno cenim i verujem u Vasu kompetenciju i strucnost.
Moj problem je sledeci:
Slabijeg sam imovnog stanja, prosto - ne ide mi u zivotu, cega god da se uhvatim - propadne,pa se zato nikakvog posla i ne lacam, jer znam da je unapred osudjen na propast. Imam dve mrsave kokice, tj. - imao sam, jer sam jednu priklao da bih je ispekao za slavu. Jelo se i pilo k`o u Titovo vreme, ali samo za tu slavu, a sada mi je ostala samo ta jedna bedna koka, a kako cu uspeti da se od njenih jaja prehranim u narednom periodu, to znaju samo ona i Sveti Pantelija.Ocajan sam! Niko me ne voli, jer sam zrtva tranzicije, a to malo sugradjana sto me obilazi, prebacuje mi sto nosim ishabanu odecu. Zato se nosim mislju da prodam i tu jednu koku, pa da kupim za te pare nesto fensi odece, pa da se prijavim na Kazan i tako se nastavim prehranjivati. Svako vece se molim Bogu da me vec jednom pogleda. Razmisljam i o najgorem. Sta da radim?
sifra: Nesrecnik"
Odgovor:

Dragi Nesrecnice !
Vi ste jedna obicna lencuga, koja se ne hvata nikakvog korisnog posla, navodno zato sto je rodjena pod nesrecnom zvezdom, pa Vam je to opravdanje za parazitiranje na ledjima one dve kokoske, cija ste jaja nemilice jeli, pa ste ih jos, po mojim vizijama, gazili po ledjima, ne bi li, jadne, nosile i vise od onoga sto Priroda nalaze. Jednu od njih ste cak kompletno pojeli za slavu, pa sada kukate sto ova preostala ne moze da utoli Vas nezajazljivi apetit ! Pri tom ne radite nista, sve zivotne planove ste zasnovali na jednoj nesrecnoj kokoski i jos razmisljate da je prodate, jer ste zeljni fensi odece! SRAM VAS BILO ! I Vas i te Vase nazovi prijatelje, koji Vam prebacuju da Vam je odeca pohabana. Trebalo je da im kazete da ona nije nova, ali je cista, a ne da zrtvujete koku-hraniteljku zarad teranja mode. Necu uopste vise da se bavim Vasim slucajem i nemojte da me nervirate, jer mi je dosta takvih neradnika kao sto ste Vi. Jezik za zube, motiku u sake, pa na posao !
Daca
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by Tot
...i osećam da mi je potrebna kafa uz Dacinu i moju omiljenu pesmu "Kafu mi draga ispeci", opet u Cunetovoj izvedbi
:lol:

Kao VJ u prvoj smeni - nisam hteo da pustim tu pesmu. Forsirao sam življe ritmove, za buđenje.

Drago mi je da te vidim opet.
Korisnikov avatar
By Mars
Dragi Nesrecnice !
:smeh: :pucaodsmeha: :lol:
Korisnikov avatar
By Mars
Da pogadjam pre kilka? "Ko to tamo peva?"
Korisnikov avatar
By ...
ta je... a mene ta pesma uvek rastuzi, stvarno...
Korisnikov avatar
By Mars
Da. Kad poželimo da samo sanjamo, A ONO nije san nego stvarnost...

Ja volim kad neka tužna, depresivna pesma bude u veselom ritmu ("I Ain't Got Nobody"), ILI suprotno...

''
Korisnikov avatar
By ...
a jel' ja pogresno cujem, il' ovaj nesrecnik stvarno peva "I'm gay"? znam da znaci i veseo, nego posto meni u ovoj pesmi nikako ne zvuci veseo... :)
Korisnikov avatar
By Mars
Da. He's SO gay, kaže...

Pa to je to. Nije samo to veseli momenat u pesmi. Cela pesma je takva. "I'm so happy..."

Ali znam da ce ovde poseban EHO da stvori upravo ta rec :)
Numera je iz vremena kada gay verovatno nije imao danasnje znacenje.

Zadatak: pronaci "gay" u ovoj prelepoj pesmi. Linda Ronstad kaze da je to njena najbolja interpretacija, u gostima kod Mapeta.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=MoPmqhAi ... re=related[/youtube]
Korisnikov avatar
By ...
a ja opet mislim da je upravo zbog "naseg" znacenja reci "gay" ova pesma stavljena kod Mapeta. Nije li tvorac Mapeta bio gay?
Korisnikov avatar
By Mars
Jim? Stvarno ne znam.

Ima ono - voliš mjuzikle, voliš Brodvej... dakle ti si GAY.
Korisnikov avatar
By ...
Originally posted by Mars
Jim? Stvarno ne znam.

Ima ono - voliš mjuzikle, voliš Brodvej... dakle ti si GAY.
hmmm, ne volim mjuzikle, na Brodvej me jedva odvukle drugarice, NISAM gay. samo peder...
Korisnikov avatar
By ...
"The Phantom of the Opera"...
ali smo onda imali prilike da nas puste da gledamo nekoliko audicija za Brodvej, e to je vec nesto!
Korisnikov avatar
By Mars
Ooo.. Fantom je klasik.
Korisnikov avatar
By Tot
Dobro, vidim vi se zabavljate, a ja sam dobila vec neke dopise na u2u, pa cu poceti da odgovram na pisma. Ovaj korisnik koji mi se prvi obratio sa svojim problemom mi je nesto poznat, kao da sam vec negde citala da se vec zalio i trazio strucnu pomoc, ne secam se tacno gde, ali dobro... Evo :
Visokocenjena gospodjo Mileusnic !
...
sifra: Nesrecnik"
Odgovor:

Dragi Nesrecnice !
Vi ste jedna obicna lencuga, koja se ne hvata nikakvog korisnog posla, navodno zato sto je rodjena pod nesrecnom zvezdom,pa Vam je to opravdanje za parazitiranje na ledjima one dve kokoske, cija ste jaja nemilice jeli, pa ste ih jos, po mojim vizijama, gazili po ledjima,ne bi li, jadne, nosile i vise od onoga sto Priroda nalaze . Jednu od njih ste cak kompletno pojeli za slavu, pa sada kukate sto ova preostala ne moze da utoli Vas nezajazljivi apetit ! Pri tom ne radite nista,sve zivotne planove ste zasnovali na jednoj nesrecnoj kokoski i jos razmisljate da je prodate, jer ste zeljni fensi odece! SRAM VAS BILO ! I Vas i te Vase nazovi prijatelje, koji Vam prebacuju da Vam je odeca pohabana. Trebalo je da im kazete da ona nije nova, ali je cista,a ne da zrtvujete koku-hraniteljku zarad teranja mode. Necu uopste vise da se bavim Vasim slucajem i nemojte da me nervirate, jer mi je dosta takvih neradnika kao sto ste Vi. Jezik za zube, motiku u sake, pa na posao !
Daca
:lol: :lol: :lol:

Ova kombinacija Kleopatre, Mire Marković i vinjaka je za Oskara.

Mislim da ću pasti ispod stola od smeha!!!

:smeh: :smeh: :smeh:
Korisnikov avatar
By Tot
Originally posted by Mars

Drago mi je da te vidim opet.
Takođe :)
Korisnikov avatar
By Mars
Dobro jutro svima, teta Daci, naravno, i ostalim ljudima širokih shvatanja i čistih duša!

Evo, ja poranio pa da stavim za kafu.

Ako nadjemo negde onu NEPRŽENU, pa da je sredimo ovde, pa onda sameljemo, RUČNO...kažu da je ta najbolja.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 23
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!