Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za novopridošle, svežeotišle i one koji su uvek tu....

Moderatori: EnRage, Moderators

Korisnikov avatar
By Daliborka
Svakako.
Evo, samo da dodju malo bolja vremena, da prodje ova kriza i tranzicija, da udjemo u EU i eto mene da te posetim.
Avionom cu stici !
:avion:
Korisnikov avatar
By Mars
Doći će, teta Daco, moraju da dođu.

Šta ima novo kod vas?
Korisnikov avatar
By Daliborka
Nista.
Ista meta, isto odstojanje.

Gledajuci reprizu serije " Srecni ljudi " i omiljenog psa Simu porodice Golubovic u toj seriji, nabavila sam sebi jedno kuche - meshanca, zenku, pa sam joj dala ime Dobrila.
Jako je dobra, umiljata i poslushna.
:pas:

Evo, stizhe i kafica.....
:kafa: :kafa: :kafa:
Korisnikov avatar
By Mars
Bas lepo. Ja sam danas gledao pse u jednoj radnji, tuzno sam gledao. Jer ne smem da cuvam krupne zivotinje trenutno.

Uzivajte u Dobrili, znate i sami koja je to radost, koje je to zadovoljstvo.
Korisnikov avatar
By Mars
Uzela teta Daca. Njoj sam dao.
Korisnikov avatar
By *deni*
Mogao si neke od njih da ostavis u manjem formatu, da krase temu...
:love:
Korisnikov avatar
By Mars
Ako teta Daca hoce, ona nek stavi. Nemam nista protiv.

Kako si ti?
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by Mars
Kako si ti?
Hvala na pitanju, lose.
Evo, vec druga nedelja kako sam na bolovanju.
:kija:
Ti, vidim, uzivas. Bas te briga.
Ako, ako...
:deni:
Korisnikov avatar
By Mars
Sto? Od cega si bolestan dve nedelje?!
Nadam se da je foliranje u pitanju.
Korisnikov avatar
By Daliborka
Ne nameravam da postavim slike koje mi je Mars poklonio, jer bi na taj nacin izgubile ekskluzivitet.
:bicikl:
Korisnikov avatar
By Modesty
KAKVE FOTKE SU U PITANJU I KAKO SE POVEĆAVA FORMAT?

Ups,za velika slova.

Dobro jutro svima.
Korisnikov avatar
By Mars
Dobro jutro, dobro jutro...

Teta Daco, MNOGO si se promenila!
Korisnikov avatar
By Daliborka
Originally posted by Modesty
KAKVE FOTKE SU U PITANJU I KAKO SE POVEĆAVA FORMAT?

Ups,za velika slova.

Dobro jutro svima.
U pitanju su divne fotke pejazaza u Kanadi, gde se Mars trenutno nalazi.
Boje su tako divne, prizori tako zivopisni... Krasota jedna... :love:

Dobro jutro svima, pristavila sam praskozornu kaficu.
:jutro:
Korisnikov avatar
By Mars
Hvala, teta Daco! Na komplimentima i kafici.

Jao, jel vi na poso, pa tako rano ustali?
Korisnikov avatar
By Daliborka
Ma kakvi, prestala sam skoro da radim u butiku mesa. Uzela sam lepu otpremninu koja mi je ponudjena, stavila je u banku da se " goji ", a trenutno zivim od izdavanja dvosobnog stana koji sam jos onomad nasledila od babe. Neke studente sam primila iz okoline Subotice. Fina deca, redovno placaju kiriju. Bavim se i narodnom medecinom, pomazem ljudima, pa i tu kapne po koji dinar. :yes:

Inace sam trenutno i na birou i za sada uzivam... Videcemo sta ce dalje biti... Prija mi za sada ovako.
Zdravstvenu knjizicu sam overila u socijalnom i sad, kao nezaposlena, mogu da se lecim na teret budzeta Republike Srbije. Kad je vec tako, krenula sam i zaredjala po ordinacijama, zalim se na sve i svasta, popravljam zube, lecim reumu, bila sam i kod neuropsihijatra da se zalim na nervozu zbog klimaksa, pa sam dobila neke bromazepame od 3 mg, koje sam platila samo 38 dinara ( jer sam nezaposlena ). Nista sto bas ne moram ne placam, a koristim sve prednosti nezaposlenog lica. :yes: Naravno, nikom nisam prijavila da imam onaj stan koji izdajem, zvanicno sam lice bez ikakve imovine. :giggle: Mudro taj stan nisam ni prepisala na svoje ime, vec se on i dalje zvanicno vodi na ime moje preminule bake. Tako da, ako bude nekih problema, recimo ako podstanari ne budu placali struju, Elektrodistribucija ce tuziti i ganjati mrtvu zenu, moju pokojnu babu, jer je ona i dalje zvanicno vlasnica stana. :lol:

A ako se pitas zasto sam napustila butik mesa u kojem sam radila duzi niz godina, evo ti odgovora....

http://www.gay-serbia.com/forum/viewthread.php?tid=35205

Ne sekiram se ja mnogo. Mozda cu uspeti preko biroa ponovo negde da se udenem, a mozda cu i sama poceti da uplacujem sebi doprinose na najnizu osnovicu, pa cu nekako klaj klaj za koju godinicu da se domognem jednog od uslova za penziju.
Korisnikov avatar
By Mars
Jao, izvinite, ja nisam znao!

Znate kako. Mislim da ste pametno prihvatili situaciju. Nista nema od kukanja! Iskoristite ovo vreme na najbolji moguci nacin (narocito podrzavam odlazak zubaru, nedavno sam sredio sve zube, skoro odjednom, i sada uzivam).

Posle, kad se odmorite, siguran sam da ce da iskoci neka dobra prilika za posao, gde ce da cene vasu vrednocu.
Korisnikov avatar
By Modesty
Jutrooooo, narode dobre volje a oni kojima ista manjka,neka im se posreći u toku dana.
Korisnikov avatar
By Mars
Dobro jutro, dobro jutro...

:meda:
Korisnikov avatar
By Daliborka
Dobro jutro.
Evo, kao nekad, kad smo se budili uz milozvucne i optimisticne numere sa talasa radija 202, ili stokeca, jedna pesma za dobro jutro i uspesan dan :love:

Radio " Daca " samo za vas ! :dj: :muzika:

''
Korisnikov avatar
By Mars
Dobro jutro, teta Daco...

Da vas pitam nesto, dok nema nikog.

KAD JE UMRO OVAJ FORUM? JEL BILA VELIKA SAHRANA? KO JE SVE BIO? A KO NIJE??

Ne znam kad je to bilo i gde sam bio u tom trenutku, ALI bih svakako dosao na sahranu, samo da sam znao.

Jel ce mozda 40 dana uskoro, ili pola godine, godina... ? Javite mi, molim vas, da znam.
Korisnikov avatar
By Daliborka
Ne znam, sahapuce se uveliko i sve glasnije da je Forum klinichki mrtav, ali da ga nas nekoliko vestacki odrzavamo u zivotu.
:sigh:
Krug se, dragi moj Mars, uvek negde zatvara, nista nije vecno, izdiskutovali smo manje-vise sve sto smo mogli i ljudima je verovatno dokurcilo da po hiljadu puta odgovaraju na ista pitanja " Kakve gacice volite da nosite ? ", " Da li oprastate prevaru ? " itd., pa su otisli....

Neko je u jednoj temi napisao : " Nije stvar u Forumu, vec u meni. Ja sam prevazisao i prerastao Forum . "
Mislim da je to napisao Nocturnal, ako se ne varam. Duboko sam se zamislila nad tim njegovim recima.

Mozda je vreme za smenu generacija...
Za nekog novog, malog Marsa - naslednika i novu, mladju teta Daliborku... Samo, ja nigde ne videh jos dostojnu naslednicu. Kad bih je videla, oberucke bih je prihvatila i podrzala, pa makar se ona i ne zvala Daliborka, nego Veliborka.
:)
Korisnikov avatar
By Mars
Da, slazem se, teta Daco. Ja i ne ocekujem za sebe u mojim godinama da OVDE nalazim potrebnu zabavu ili informacije, kao sto je nekada to bio slucaj... Ali sta je sa mladjima?? Dolaze i dalje, vidim, ali o cemu pricaju - sta vam sada svira, sta vam sada peva...forumas ODOZGO, forumas ODOZDO...

Normalno je da svako u odredjenom trenutku prevazidje ovaj forum (inace biva najuren, kao Breeee!!!), drugacije i ne bi valjalo. Bilo bi lepo i to da ovaj forum NIKAD NIKOM ne zatreba, da ima bogat i sadrzajan socijalni i seksualni zivot u kome nema ni mesta ni potrebe za ovim, ALI ljudi ipak DOLAZE i ja se ponovo pitam - zasto, ako pricaju najveci deo vremena o ovim stvarima koje smo pomenuli?
Originally posted by Daliborka
Samo, ja nigde ne videh jos dostojnu naslednicu. Kad bih je videla, oberucke bih je prihvatila i podrzala, pa makar se ona i ne zvala Daliborka, nego Veliborka.
:)
Takvu VELIČINU, takvu PLEMENITOST i DOBROTU kao što ste VI - ovaj forum NIKAD neće da ima. NIKAD!
Korisnikov avatar
By Daliborka
Evo, mozda ce nam ova Galatejina podela iz jedne teme pomoci da razvejemo misteriju....
Originally posted by Galateja
Primetila sam pet vrsta ljudi koji dolaze na forume:
a) oni što samo čitaju i/ili napišu kratku opasku
b) oni što su društveno aktivni u smislu žurki, ali bez druženja 1 na 1
c) oni što imaju svoju malu ekipu, ne vole žurke i teško sklapaju prijateljstva te im forum dođe kao kompenzacija socijalnog (ne)života
d)oni što dođu zbog seksa i pronalaska partnera
e)ozbiljni psihički bolesnici
Ja mislim da ovi najmladji korisnici, a pogotovo korisnice, na Forum najvise dolaze iz ovih razloga navedenih pod - d. - da si obezbede seks i partnerku.
Zato se muvaju i vijaju po tim temama koje si naveo - " sta vam sada svira, sta vam sada peva...forumas ODOZGO, forumas ODOZDO... ".

To im dodje kao neki ljubavni zov, prvo se preko tih tema dozivaju kao tetrebi, a posle muvanje nastavljaju na u2u i ko zna sta posle rade, ali sudeci po brojnim svadjama u kojima ucestvuju korisnice koje su do juce bile u lepim odnosima, ne treba biti mnogo mudar pa zakljuciti sta se u medjuvremenu dogodilo i sta se iza brda valja.
Gola svaleracija, eto sta.
:fuckbed:
Korisnikov avatar
By Mars
Pa dobro, I TO, ali opet, i nekada se radilo sve to, ALI je taj zov tetreba bio mnogo, mnogo zanimljiviji, za cuti , za videti.

Mislim, teta Daco, da se ipak nesto u ljudima promenilo. Na gore. Stariji su se umorili, a mladji ne bi mogli da prebace svoj evolutivni prag pa sve i MILION godina da za to imaju. Nekad je bilo uzivanje posmatrati SVADJU dva osrednja forumasa ovde, a kamoli one lepse teme, a sada...biju se po ulici, lome jedni drugima noge, ruke, kicmene prsljenove...

Zlo, teta Daco.

Da mi nije vas bez koga ni mene ovde ne bi bilo, i jos jednog decka koji mi se svidja i koga cu da ozenim za 10 godina, i jos jednog decka sto sam se lepo ljubio s njim, i jos jednog decka koga nema a na koga me ovaj forum podseca ... stvarno vise ne bih dolazio.
Korisnikov avatar
By Daliborka
Mislim, teta Daco, da se ipak nesto u ljudima promenilo. Na gore. Stariji su se umorili, a mladji ne bi mogli da prebace svoj evolutivni prag pa sve i MILION godina da za to imaju. Nekad je bilo uzivanje posmatrati SVADJU dva osrednja forumasa ovde, a kamoli one lepse teme, a sada...biju se po ulici, lome jedni drugima noge, ruke, kicmene prsljenove...
To je vec stvar kako drustvenog miljea u kojem zivimo, tako i nedostatka edukacije.
Mladi danas niti zele, niti mogu da uce. Mislim da je najveca tragedija u ovoj drugoj tacki. Oni ne mogu da uce, ne zato sto ih je neko spolja sprecio, vec zato sto licno nisu u stanju. Jednostavno - nisu sposobni da se edukuju. :nazalost: A kad se na to nadoda i cinjenica da uz to i ne zele da se edukuju, eto zakljucka da je kataklizma blizu.
Korisnikov avatar
By Daliborka
Da mi nije vas bez koga ni mene ovde ne bi bilo, i jos jednog decka koji mi se svidja i koga cu da ozenim za 10 godina, i jos jednog decka sto sam se lepo ljubio s njim, i jos jednog decka koga nema a na koga me ovaj forum podseca ... stvarno vise ne bih dolazio.
Dusa mi se napuni milinom kad ovakvo sta procitam.
:zen:
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by Daliborka
A kad se na to nadoda i cinjenica da uz to i ne zele da se edukuju, eto zakljucka da je kataklizma blizu.
I ja sam pesimista.

Ali, da citiram moju babu: "SRECA PA JA TO NECU DA GLEDAM". Kako im bude.

Nama je bilo lepo.

Teta Daco, jel idete na "Nove fosile"?
Korisnikov avatar
By Daliborka
Teta Daco, jel idete na "Nove fosile"?
To je veceras u " Areni " , tako ?
Ne idem, na zalost , prevelik je to luksuz za mene kao nezaposlenu zenu, da potezem put iz Subotice za Beograd i nazad i da placam kartu. A treba tamo pojesti i neku pljeskavicu i popiti vinjak, sok, ili pivo. Pa jos kokice i semenke...
Zadovoljicu se ipak odlozenim snimkom manifestacije.
:rock:
Korisnikov avatar
By Mars
Ne znam kad je. Nigde datum nisam video sada na sajtu.

Ali jesam cene - MNOGO JE. Bezobrazluk, teta Daco.

Ja sam, znate, ovde naucio jednu stvar - da ma koliko para covek ima, ne treba da pristaje da placa nesto vise nego sto to vredi.

Evo vama jedna prelepa pesma!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9Xk_N-Ay ... re=related[/youtube]
  • 1
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 23
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!