Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: EnRage, Moderators
Originally posted by ModestyU pitanju su divne fotke pejazaza u Kanadi, gde se Mars trenutno nalazi.
KAKVE FOTKE SU U PITANJU I KAKO SE POVEĆAVA FORMAT?
Ups,za velika slova.
Dobro jutro svima.
Originally posted by DaliborkaTakvu VELIČINU, takvu PLEMENITOST i DOBROTU kao što ste VI - ovaj forum NIKAD neće da ima. NIKAD!
Samo, ja nigde ne videh jos dostojnu naslednicu. Kad bih je videla, oberucke bih je prihvatila i podrzala, pa makar se ona i ne zvala Daliborka, nego Veliborka.
![]()
Originally posted by GalatejaJa mislim da ovi najmladji korisnici, a pogotovo korisnice, na Forum najvise dolaze iz ovih razloga navedenih pod - d. - da si obezbede seks i partnerku.
Primetila sam pet vrsta ljudi koji dolaze na forume:
a) oni što samo čitaju i/ili napišu kratku opasku
b) oni što su društveno aktivni u smislu žurki, ali bez druženja 1 na 1
c) oni što imaju svoju malu ekipu, ne vole žurke i teško sklapaju prijateljstva te im forum dođe kao kompenzacija socijalnog (ne)života
d)oni što dođu zbog seksa i pronalaska partnera
e)ozbiljni psihički bolesnici
Originally posted by MarsTo je vec stvar kako drustvenog miljea u kojem zivimo, tako i nedostatka edukacije.
Mislim, teta Daco, da se ipak nesto u ljudima promenilo. Na gore. Stariji su se umorili, a mladji ne bi mogli da prebace svoj evolutivni prag pa sve i MILION godina da za to imaju. Nekad je bilo uzivanje posmatrati SVADJU dva osrednja forumasa ovde, a kamoli one lepse teme, a sada...biju se po ulici, lome jedni drugima noge, ruke, kicmene prsljenove...
Originally posted by MarsDusa mi se napuni milinom kad ovakvo sta procitam.
Da mi nije vas bez koga ni mene ovde ne bi bilo, i jos jednog decka koji mi se svidja i koga cu da ozenim za 10 godina, i jos jednog decka sto sam se lepo ljubio s njim, i jos jednog decka koga nema a na koga me ovaj forum podseca ... stvarno vise ne bih dolazio.
Originally posted by DaliborkaI ja sam pesimista.
A kad se na to nadoda i cinjenica da uz to i ne zele da se edukuju, eto zakljucka da je kataklizma blizu.
Originally posted by MarsTo je veceras u " Areni " , tako ?
Teta Daco, jel idete na "Nove fosile"?
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!