Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za novopridošle, svežeotišle i one koji su uvek tu....

Moderatori: EnRage, Moderators

Korisnikov avatar
By Dina
Ns Beckie,
nadam se da ces se raspisati opet... volim tvoje postove :klap:

Bombi :hug:

Ja sam besna :mad: Bila danas na ispitu i - nije ga bilo... strasno! Profesor nije tu, dodjite u sledecem roku... Da su bar stavili neko obavestenje, nego nista... Ranije je bilo uvek, nego sad su apsolventski rokovi, nas je malo i niko nas ne konstatuje, valjda racunaju - imate svaki mesec rokove, sta vam je to, taman da utvrdite... A ja sad moram da pocnem da radim, a opet mada sam sve presla moram opet, ne mogu da pricam po secanju, sto ce znaciti pre podne radim popodne ucim :( Mada sam se videla sa drustvom sa faksa, ispricali se sta ko radi, sta planira, i oni se nervirali sto nema ispita, neko ima decu, neko radi, pa mi je bilo lakse i tako... posle sam se videla sa Mazom koji je bio na pauzi... ali da zavrsim sa kuknjavom - imamo razlog za slavlje - Mazi je danas dvomesecnica... Zvali smo i princa da mu i ja cestitam...

Pustam veselu muziku da igramo i pevamo - srecno Mazo, da bude i tromesecnica, pa cetvoromesecnica itd...

:peva: :kolo: :dance: :dancing: :kolo: :harmonika: :gitara: :grouphug:
Korisnikov avatar
By nsBeckie
Originally posted by Dina

Ns Beckie,
nadam se da ces se raspisati opet... volim tvoje postove :klap:
pa.... :hmm: trazim neku dobru temu da se raspisem, ali utanjio nesto forum.... ili mene prosto ne inspirisu mnogo ove aktuelne teme.... (mozda da iskopam neku staru? :eureka: )

sutra inace dolazim za BG :)

a od ponedeljka se ozbiljno bacam na pisanje kojekakvih radova koji su mi (jos uvek!) na cekanju.........

pozz svima koji navracaju :grouphug:
Korisnikov avatar
By Dina
Suuupeeer, uzivaj malo Ns Beckie :)

Ja sam mislila da od danas odmaram ali ispostavilo se da kod mene nema odmora, ne mogu da ga priustim jer od ponedeljka radim :sigh:

Tako da vec danas moram da ponovo pocnem da ponavljam a i za vikend cu gledati da zapnem s obzirom da radnih dana necu imati bas vremena...

No proci ce i to - jednom... :diplomac:
Korisnikov avatar
By Seaman
Dina hvala :kiss:

Bice i tri mjeseca :misici:

:lol:

Beckie nema te odavno :kiss:
By Bombina
vidi,ja sam bas jurnjavaa tri kolokvijuma vec imam u aprilu,nemogu da verujem ono sto ja sekiram bas,sam nisam slobodna u aprilu :( ((
By Bombina
ns beckie,takvi profesori imaju jedan i trecine radnog vremena
By Bombina
bas vidi dina zamisli sve od pocetka moram sve uradim ono sto mi nije delovalo bar kad neko ne idu svaki put na predavanje,nedaju da udju kolokvijume ee svasta
Korisnikov avatar
By Tot
Potapšavam Dinu :potapsava: Nema odustajanja!

Nazdravljam Seamanu zbog značajnog dana :snob:

Pozdravljam Bombinu i nsBeckie :bye:
Korisnikov avatar
By Dina
Bombi,
sad mi je lakse kad vidim da si i ti u fazi ucenja :lija: Salim se, sta cemo... nije lak put do diplome :sigh: :diplomac:

Tote,
hvala... od faxa necu odustati mada mi se nekad cini da sam odustala od preostalog zivota :sigh: Ma verovatno nije tako, nego sam jutros neraspolozena sto su mi planovi pokvareni i sto se nisam resila ispita. Ucila vec ali onako skroz bezvoljno, cisto sto moram i sto znam da cu radnim danima imati manje vremena :sigh:
Pozdravcic za tebe :kiss:

Maza iskljucio telefone :avalon:

Jutarnja kafica :kafa: :kafa: :kafa:
Korisnikov avatar
By nsBeckie
Hvala Dina na kafici, ali ja evo vec zavrsavam moje omiljeno - topla bela cokolada :)

Pozz za Tota :bye:

i naravno sve ostale koji navracaju :bye:

.
.
.

:peva: <=== ovo sam ja spontano krenula da pevam na makedonskom :lol:
Korisnikov avatar
By Dina
Ns Beckie,
znas makedonski? Loni isto, sledeci put kad se vidimo mozete da pricate, jedino sto ga i mi ostali razumemo pa necete moci da ogovarate ;)

I ja volim toplu cokoladu, doduse ne belu nego onu drugu... ali za liniju je ipak bolja kafa... Nije mi jasno kako se nisam ugojila ovaj put dok spremam ispit cak mislim i da sam smrsala, valjda me nervoza pojede :sigh:

Pozdravcic za tebe takodje...

Maza i dalje proslavlja godisnjicu ovaj mesecnicu sa princom :opacupa: pa moram ja da sredim kafic :mete: :tepih:
Korisnikov avatar
By nsBeckie
Originally posted by Dina

Ns Beckie,
znas makedonski? Loni isto, sledeci put kad se vidimo mozete da pricate, jedino sto ga i mi ostali razumemo pa necete moci da ogovarate ;)
pa ne znam bas da govorim makedonski - nego samo znam neke pesme (onako sto se nauci napamet), a jedna pesma mi je danima vec u glavi tako da je stalno pevusim...

vec sam stavljala link do ove teme, ali ajde ponovo
http://www.gay-serbia.com/forum/viewthr ... ?tid=45404

a i videla si verovatno na mom fejsbuk profilu... tu pesmu stalno pevam :D
Korisnikov avatar
By Dina
Ns Beckie,
videla sam temu, super je i dogadjaj i tema ali nisam znala sta da komentarisem... Sad stavih samo super i onog smajlica sto tapse da znas da sam svracala na temu :)

I bezim sa foruma zaraze nazad na ucenje :cita: Sto ti kazes nema nekih posebno dobrih tema, zato kazem da je zaraza, napisem malo tamo nesto malo ovamo i nista posebno nisam napisala a prodje vreme... ali dobro bar se druzimo te nije sasvim bez smisla svakako :grouphug:
By Bombina
uuh kako sad pauziram od ucenje,pa posle cu da uvezbama za dizajnere,lakse mi je da uspevam ,drugo u maju ove godine mozda sam da budem slobodnija
Korisnikov avatar
By Dina
Bombi :hug:

Ja sam bas bezvoljna, uopste mi se ne uci, jos se ovo vreme pomerilo pa mi izmice... I ja cu biti slobodnija u maju. Malo cu nakon ovog ispita da odmorim, mislim pocecu odmah da ucim za sledeci, ali po sat vremena dnevno, da iscitavam i tako... Moram da se obavestim o cemu se radi da bih uzela temu za seminarski pre kraja semestra... No prvo da dam ovaj ispit pa cu lako brinuti o sledecem...

Maza opet iskljucio telefon, e vala necu danas da cistim kafic, taj covek se samo izvlaci :durenje:

Evo kafica a ciscene ostaje Mazi :evilgiggle:

:kafa: :kafa: :kafa:
Korisnikov avatar
By Dina
Cao Azdajo... Nema te dugo u kaficu... Kako je kod tebe? :)
Korisnikov avatar
By Seaman
Hello :kiss:

Bas sam se jutros uspavao, do 10h sto je za mene rekord! Jos kad sam saznao da se sat pomjerio ispada da sam oborio sve svoje rekorde :wow:

Pozdrav za drage ljude Tota, Beckie, Azdaju, Bombi i naravno vlasnicu, odnosno ona posjeduje samo 30% kafica :lija: :kiss:
Korisnikov avatar
By Tot
Evo me na kafici među dragim ljudima. :kafa: Dina pročitao sam šta si napisala u temi o prvom postu i veoma mi je prijalo :) :) :)

Jeste, imamo lepo prijateljsvo koje je prevazišlo ovaj forum. Preko tebe sam upoznao i Seamana koji je isto sjajan drugar i to je više puta pokazao.

Nazdravljam našem prijateljstvu :snob:

Ti si tada imala nik Hipatija. Meni je poznata ta priča o Hipatiji a skoro sam gledao film Agora koji govori o njoj. Hoćeš da ti narežem? Ako nisi gledala, obavezno! Odličan je.

:kiss:

Pozdrav svima u kafiću :)
Korisnikov avatar
By Dina
Mazo,
o nesto si se zabrojao... ti si vlasnik 30% kafica a ja 70% :zvezda: U pocetku smo bili 50/50 ali kada nisi imao posao prodao si mi jedan deo i eto... sad je tako... I metlu u ruke :D Danas ti cistis :peva:

Tot,
Drago mi je da ti se dopao moj komentar :)

Hipatija je bila prvi moj nick. Ne volim da gledam filmove na kompu ali kad je Hipatija u pitanju moracu da napravim izuzetak :yes: Tako - da, moze :)

I naravno nazdravljam i ja za nase prijateljstvo :snob:

I nasa prijateljstva :snob: :pivce: :grouphug:
Korisnikov avatar
By Dina
Zaboravih - Mazo hvala na informacijama o tenisu, nisam htela da offtopicarim tamo pa o tome mozemo ovde. I lep ti je novi avatar... a sad cu i na fb da vidim promene tamo ;)
Korisnikov avatar
By Seaman
Pozdrav za Tota :)

Slazem se da nam je forum doneo nova poznanstva koja su kasnije presla u prijateljstvo. :kiss:

Dina nikako da prihvati gledanje filmova preko kompa..I meni je u pocetku bilo tesko jer obozavam gledanje filmova na velikom platnu, ali kad bih cekao da sve omiljene filmove pogledam u bioskopu, ode zivot... A i ti stariji filmovi se vise ne daju ni na Tv. Tako da sam se prilagodio kompu. :)
Korisnikov avatar
By Dina
Ja necu... samo kao izuzeci...

Postoji nacin da se vidi arhiva, znas da smo gledali nase stare postove... ali se ne secam kako se dolazi do toga... sad cu da pitam na onoj temi - bilo je cini mi se oko 80 tvojih postova pre mog dolaska, osecam u golicljivim uglavnom :lol: Bas bih volela da nadjemo :lija:
Korisnikov avatar
By Tot
Originally posted by Seaman

Dina nikako da prihvati gledanje filmova preko kompa..I meni je u pocetku bilo tesko jer obozavam gledanje filmova na velikom platnu, ali kad bih cekao da sve omiljene filmove pogledam u bioskopu, ode zivot... A i ti stariji filmovi se vise ne daju ni na Tv. Tako da sam se prilagodio kompu. :)
:pivce:

Evo Dina, lepo ti kaže Seaman. To se ne razlikuje puno od gledanja preko TV-a s tim što nema reklama. Jest da ti imaš veći TV nego što ti je monitor za komp ali prilagodićeš se. Zavališ se u fotelju i gledaš.

Pozdrav svima u kafiću

:grouphug:
Korisnikov avatar
By nsBeckie
ja sam se potpuno odvikla od gledanja TVa.... sve filmove (a i neke serije) gledam na kompu, a u poslednje vreme cak i na laptopu
Korisnikov avatar
By Dina
Ja ne verujem da cu se ikad navici... Pisala sam vec na nekom drugom topicu, ja najvise volim bioskop. Citav taj ritual spremanja, dogovora, odlaska u bioskop, pa onda gledanja samog filma sa sve zvucnim efektima i slikom sa mnogim detaljima, pa onda kasnije sednemo pa komentarisemo film - to je puni dozivljaj filma :) Tv je vec osiromasenje, neke filmove koje sam gledala u bioskopu pa na tv, pa to je pola filma... Nema izraza u ocima, nekih detalja koji ustvari govore... Komp bi bio dalje osiromasenje. Pogotovo za neke filmove gde su zvuk i slika narocito bitni, mada mislim da su u svakom bitni. Ali npr film Avatar ja sam ga gledala u bioskopu a Maza na kompu... ma to uopste nije taj film, znam da sam Mazi rekla da ne gleda... :D Naravno, stoji to sto Maza kaze da neke filmove, mnoge tako necu ni odgledati... Ali bolje i da ih ne odgledam nego da ih vidim samo radi gledanja...
By Bombina
vidi,vidi ko bi izvukao da gledate na tv,a ja bas nemam vremena smmrc bas sam ceo dan ucim,odradim sate zbog seminara,pa ipak za kolokvijume vrlo moram izborim sebe,osecam da cu imat najvise veci moj uspeh
Korisnikov avatar
By Tot
Pozdrav Bombini i svima u kafiću :)

A šta misliš Dina o varijanti kućnog bioskopa? To sad postoji. Podrazumeva veliki ekran koji može nadoknaditi gubitak u doživljaju o kome govoriš.

Naravno ni onda nije kao u bioskopu ali ko bi meni prikazao niz sjajnih filmova koje sam gledao privatno i koje na drugi način ne bih nikako video?

Nazdravimo :snob:
  • 1
  • 79
  • 80
  • 81
  • 82
  • 83
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!