- 25 Mar 2011, 16:32
Ns Beckie,
nadam se da ces se raspisati opet... volim tvoje postove
Bombi
Ja sam besna
Bila danas na ispitu i - nije ga bilo... strasno! Profesor nije tu, dodjite u sledecem roku... Da su bar stavili neko obavestenje, nego nista... Ranije je bilo uvek, nego sad su apsolventski rokovi, nas je malo i niko nas ne konstatuje, valjda racunaju - imate svaki mesec rokove, sta vam je to, taman da utvrdite... A ja sad moram da pocnem da radim, a opet mada sam sve presla moram opet, ne mogu da pricam po secanju, sto ce znaciti pre podne radim popodne ucim
Mada sam se videla sa drustvom sa faksa, ispricali se sta ko radi, sta planira, i oni se nervirali sto nema ispita, neko ima decu, neko radi, pa mi je bilo lakse i tako... posle sam se videla sa Mazom koji je bio na pauzi... ali da zavrsim sa kuknjavom - imamo razlog za slavlje - Mazi je danas dvomesecnica... Zvali smo i princa da mu i ja cestitam...
Pustam veselu muziku da igramo i pevamo - srecno Mazo, da bude i tromesecnica, pa cetvoromesecnica itd...

nadam se da ces se raspisati opet... volim tvoje postove

Bombi

Ja sam besna

Pustam veselu muziku da igramo i pevamo - srecno Mazo, da bude i tromesecnica, pa cetvoromesecnica itd...