Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za novopridošle, svežeotišle i one koji su uvek tu....

Moderatori: EnRage, Moderators

By Simor
Hvala vam svima puno! Dirnuli ste me! Zaista!

:kiss:
Slika

Simor (mazno): Vuče, ja sam!
Vuk Jeremić (oštro): Ko je to? Predsedniče, vi ste?
Simor (mazno): Ludice, nije predsednik! Ja sam! Šifra "Kosmet je sastavni deo Srbije! Kamenovane žene su sastavni deo iranske politike ljudskih prava. Politička izuzetnost je sastavni deo srpske diplomatije!"
Vuk Jeremić (razdragano, sa primesama erekcije u glasu): Simče, ti li si! Ljubavi moja! Pa, koji je to nama danas dan?
Simor (pravi se bleskast; i dalje mazan): Pa, ne znam. Da nije Sonja eeeee Liht dobila još neku nagradu?
Nataša Jeremić (u backgroundu): Dragi, upravo sam se čula sa Acom Moja Stara Cipela Tijanićem. Danas ćemo u drugom dnevniku najpre imati izjavu Božidara Đelića da će vize za Srbiju sto posto biti ukinute u junu 2067, potom će Tadić sa Mrkonjićem otvoriti 3,5 metra autoputa Novi Sad - Horgoš, onda ćeš ti, maco, sa Sonjom eeeee da prokomentarišeš munjevit proces evropskih integracija kroz saradnju Srbije sa Iranom i Egiptom...
Vuk Jeremić (sasvim tiho): Nataša je ušla u sobu. Sakriću slušalicu da ne vidi da razgovaram sa tobom.
Nataša Jeremić (i dalje u backgroundu): ...onda ćemo Marka Kona proglasiti za doživotnog predstavnika Srbije u polufinalu Evrosonga a tatu Novaka Đokovića za počasnog sportskog komentatora RTS-a!
Nataša Jeremić (besno): Vuče! Da li ti to razgovaraš sa onim pederom koji nije svestan važnosti teritorijalnog integriteta i suvereniteta?!? (otima slušalicu i gleda u broj na displeju): Znala sam! A to što svašta piše na onom pederskom forumu! Mis'im, jebote, pa jesi zbog ovakvog šljama donosio sa Ivicom AD zakon? (čuje se treska. Nata je bacila slušalicu i zalupila vratima od spavaće sobe.)
Vuk Jeremić (neznatno uznemiren, neznatno oslabljene erekcije ali i dalje mazno): Simore, izvini. Ovakva je još od kada je Sonja eeee Liht dala ostavku na mesto članice Saveta za borbu protiv korupcije.
Simor (stameno): Razumem je! Ipak da ne prihvati članstvo u organu...
Vuk Jeremić (gica se po podu k'o onomad u UN): Organu...
Simor (smejulji se): Ma, ne tvoj car Lazar u gaćama! Ne taj organ! Mislio sam na organ koji vodi jedan Čeda Čupić!
Vuk Jeremić (mazno): Nego, bebice, pa kome je danas rođendan?
Simor (bleskasto): Hmmmmm... da nije Miladinu Kovačeviću?
Vuk Jeremić (vidno erotski uzbuđen): Uh, nije. (sebi u bradu): Mada, kada pomislim na njegovo telo... To je Kosmet u malom... (opet Simoru): Ma, tebi je ludice, rođendan. Tebe je tvoja divna majka pre piiiiiip godina podarila Srbiji, da joj budeš na čast i ponos! Tebe je majka rodila da te Amfilohije krsti, Ugrica doji, Kolundžija vaspita, Šutanovac osnaži, Đilas biznisu poduči a Boža Đelić da ti pasoš bez viza podari!
Simor (oduševljen): Miiiiiiiiillllllliiiiiiiiiiiiiiiii!
Vuk Jeremić (još oduševljeniji): Dragiiiiiiiiiiiiiii!
Simor (još još oduševljeniji): Volim te! Volim te! Volim te! Čak i ako ne bude gasa sledeće zime, čak i ako nikne još jedno romsko naselje u Beogradu, čak i ako Dobrica Ćosić dobije svinjski grip na Univerzijadi, ti ćeš biti moja sreća, moj ponos, moja dika, moj kosovski junak, moja kosovka devojka!
Korisnikov avatar
By Hys.
Joj sada videh!

Srecan rodjendan, lepom i pametnom Simoru :hug: !
By Ulix
Originally posted by Simor
Vuk Jeremić (vidno erotski uzbuđen): Uh, nije. (sebi u bradu): Mada, kada pomislim na njegovo telo... To je Kosmet u malom...
:lol: :roflmao:
By Bombina
joooooj kad je rodjendanan smrkc zakasnila sam :( ((((

sto nije dina javila da simoru da cestitam makar nju ubila

Dragi simore izviiniiii sto te nisam javila i tebi sve najbolje srecan rodjendan i opet da vidimo u kafici
By Simor
Cccc....

Бомбино, Бомбинке
Јас тебе те чекам, мори
Дома да ми дојдеш
А ти не доагаш, душо
Срце моје Бомбино

:D

Hvala! :kiss:
By Bombina
...mozda si ti cuo
vazno je da si nisi naljutio kad me nema ma dragi simoru ,nisam znala kad ti je rodjis nisam bila na online oduvek kad imam /
Korisnikov avatar
By Loni
Seeeeeeeeeeeeemoooooooooooooooore ...................... !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

RO TI SRE !
Korisnikov avatar
By erkondisn
Originally posted by Simor
auuu, novi transkripti :eya:

smijuljim se svaki put kad se sjetim putinovog automata i Pugachovinog koncerta u postrojenjima NIS-a :giggle:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!