Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Umetnost oblačenja i svlačenja

Moderatori: Hys., Moderators

By stidljiv-decko
Ja sam visok (193cm) i ne mogu nigde da nadjem uske pantalone za sebe. Ili nemaju duzinu uopste (tipa Bershka, Zara) ili nadjem duzinu a budu siroke i ne rastegljive pa ne mogu ni da ih suzim. visoki momci HELP :upomoc:
Korisnikov avatar
By Macan86
ne znam...meni su sve pantalnone uske u zadnje vreme :kesa:
Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
Ima me više za voleti!

Bolje da ljulja nego da žulja!

Xexe, je l' tako, xexe?

xexe?

xe?

:rida:
Korisnikov avatar
By Madonna
pa ne znam stvarno ja ih nalazim u berscikoj i zari i svuda eksli. nema normalnih pantalona ili ako ima onda su govnjivog kroja i modela. napisao si visinu a težina? a obim butine? kukova? listova? šta smo mi, proroci krojači? misiiiiimmmmmm
Korisnikov avatar
By Srklet
s obzirom da me je jedna moderatorica nedavno optužila da proganjam novalije, naglasio bih kako pohvaljujem stidljivog što je svoj prvi post objavio o tome kako naći odgovarajuće hlače a ne kako da ga jebe hrpa nepoznatih frajera u stanu u kojem nikad nije prije bio.

that's progress! ^^
By Speculum Columbae
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2704747#p2704747]Srklet napisao:[/url]s obzirom da me je jedna moderatorica nedavno optužila da proganjam novalije, naglasio bih kako pohvaljujem stidljivog što je svoj prvi post objavio o tome kako naći odgovarajuće hlače a ne kako da ga jebe hrpa nepoznatih frajera u stanu u kojem nikad nije prije bio.

that's progress! ^^
primetiti takođe da su naše doskočice sa ove teme nestale netragom na forumu na kome je korvinu dozvoljeno da piše svoje agencija za sis šale zakonski nekažnjeno.
Korisnikov avatar
By Srklet
@speculum: joj, ne da mi uopće baviti time. stvari oko forumske moderacije su mi zadnji put bile relevantne u prošlom desetljeću. ^^
na kraju sam došao do zaključka da su samo dva načina moderacije prihvatljiva - prosvijećeni apsolutizam ili totalna anarhija. ovo na gay serbiji nije uvijek baš ni prosvijećeno ni baš apsolutistički, ali je podnošljivo.

zapravo, ako me išta smeta u vezi moderacije ovog foruma, onda je to što nisam popušio trajni ban. a nije da se nisam potrudio :drama:
Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
primetiti takođe da su naše doskočice sa ove teme nestale netragom na forumu na kome je korvinu dozvoljeno da piše svoje agencija za sis šale zakonski nekažnjeno.
Jer vrhunac humora je woleem te kaoo osoby. :lol:
By alexandermagic
Decki pls. :ozbiljan:

Btw, nista nismo postigli dok se ne registrira osoba koja ce otvoriti temu tipa: ispred mene je nesto sto bi trebalo bit hrana, ali ne znam kako se jede. Help please. Xexe. xD
Korisnikov avatar
By *deni*
Pa da. Samo se pojavim i stvari teku same od sebe. :yes:
Korisnikov avatar
By *deni*
Nisam rekao, jerbo nisam ni gledao reviju, zakasnio sam, stigao sam tek na after. Pa sam improvizovao. Šta da kažem : '' Izvinite, nisam gledala reviju ! '' ? To bi bilo sramota. Nego sam se snašla, onako s nogu. Što da mi propadne intervju, samo zato što nemam pojma šta je bilo na reviji ? :deni:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!