- 21 Okt 2010, 20:52

Pozdrav svim forumašima.
Kao što je većina vas čula, dolazi nam zima. I to ne bilo kakva zima. Ova zima će biti najhladnija zima u poslednjih 30 godina. Ko nije, neka se informiše preko linkova na dnu posta.
Shodno situaciji koja nas je sve snašla, odlučio sam da ove godine po prvi put uvedem u zimsku garderobu donji veš dugih rukava i nogavica (potkošulja+duge.gaće).
Zanima me gde bih mogao da kupim kvalitetan termo komplet zimskog donjeg veša. Pogledao sam na par mesta i cene su ovakve:
Pijaca - Ariljski pamuk - Duge Gaće - 800 din
Pijaca - Ariljski pamuk - Potkošulja dugih rukava - 600 din
Army Shop - Termo veš III generacije, komplet, polyester - 3400 din
Gora-i - Adventure Tech Base Layer Set, komplet, mikrofilc - 2560 din
Bugatti nema dugi donji veš, kao ni Extreme Intimo (imaju jedne duge gaće, fušeraj neki)
Ima li još neko ideju?
Izvori:
Blic - Očekuje nas najhladnija zima u poslednjih 1000 godina!
SEEbiz.eu - Evropu čeka najhladnija zima u poslednjih 1000 godina
Vesti Online - Najhladnija zima u poslednjih 1000 godina!

Pozdrav svim forumašima.
Kao što je većina vas čula, dolazi nam zima. I to ne bilo kakva zima. Ova zima će biti najhladnija zima u poslednjih 30 godina. Ko nije, neka se informiše preko linkova na dnu posta.
Shodno situaciji koja nas je sve snašla, odlučio sam da ove godine po prvi put uvedem u zimsku garderobu donji veš dugih rukava i nogavica (potkošulja+duge.gaće).
Zanima me gde bih mogao da kupim kvalitetan termo komplet zimskog donjeg veša. Pogledao sam na par mesta i cene su ovakve:
Pijaca - Ariljski pamuk - Duge Gaće - 800 din
Pijaca - Ariljski pamuk - Potkošulja dugih rukava - 600 din
Army Shop - Termo veš III generacije, komplet, polyester - 3400 din
Gora-i - Adventure Tech Base Layer Set, komplet, mikrofilc - 2560 din
Bugatti nema dugi donji veš, kao ni Extreme Intimo (imaju jedne duge gaće, fušeraj neki)
Ima li još neko ideju?
Izvori:
Blic - Očekuje nas najhladnija zima u poslednjih 1000 godina!
SEEbiz.eu - Evropu čeka najhladnija zima u poslednjih 1000 godina
Vesti Online - Najhladnija zima u poslednjih 1000 godina!