Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Umetnost oblačenja i svlačenja

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By Madonna
sve. obozavam kad se nesto "ne slaze" ili nije po nekim tamo pravilima ili je OUT(sta god)
By J...
Vezano za oblacenje - crna, siva, zelena, plava, crvena. :cool:

A boje koje ne volim i (skoro) nikad ne kombinujem u oblacenju su ljubicasta, braon, zuta... i naravno ROZE. :bljak:
Korisnikov avatar
By maka
crna i cvrena

crna i ljubicasta

msalinasto zelena

zelena trava (zavolela je u poslednje vreme)

siva

boja kajsije

a ne volim roze i braon
Korisnikov avatar
By sing&dunum
Sunce, evo i jedne tvoje teme... :yay:

Mislim da ih nisam do sada presretao... :trep:

ont: ranije sam bio veoma strog u kombinovanju, a danas sam slobodan, cak sve slobodniji, pre neki dan sam obukao neku kombinaciju za kakvu sam mislio da nikad u zivotu ne bih mogao da obucem... :bouncy:

Ustvari, i tu postoje male tajne dobrog kombinovanja gde odredjeni detalji (i obuca) mogu da spoje naizgled "nespojive" komponente, ali me mrzi da pisem... :D

To je i prednost danasnjih trendova, sloboda u kobinovanju materijala i dezena, a da sve to izgleda dobro slozeno i smisleno... :)

Naravno, crno-teget kombonacija mislim da nikad nece proci, kakva god da nas buducnost ceka... :lol: I jos poneke... :bubblegum:
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
crno s raznim i belo s raznim, ali najčešće s bordo/crvenim, a naročito ako ih nosim zajedno (b&w). (za ove tri boje mi inače rekoše da ih često nosim zbog balansiranja čakre locirane u predelu pičke, koja je kod mene aperentli pokvarena. mislim, čakra.)

maslinasto zelena s raznim (žuto, svetlo plavo, braon, crno)

hmm neam pojma, ovo bi bilo jedino čega mogu da se setim as a rule, ostalo su ili neke monohromne varijante, ili cirkusko šarenilo.
Korisnikov avatar
By Combo
U kući sve.Napolju kombinacije različitih nijansi jedne boje.
Mislim da me dve godine ne popušta varijanta odela, košulje, kravate i cipela - sve u istoj boji.

Na sportu osnovne svetle boje. Plava, žuta, crvena.

Što se enterijera tiče...mrzi me sad da pišem.

:)

U svakom slučaju, bitne su mi boje, da...
Korisnikov avatar
By Dr. M
80% moje garderobe cine komadi crne, bele, sive i plave boje...

U onih 20% spadaju zuta, crvena, braon i zelena, a kombinujem ih u zavisnosti od raspolozenja sa nekom od cetiri osnovne.

Omiljena boja mi je zuta, a jedina koju sigurno nikad necete videti na meni je narandzasta...

:cvetduga:
Korisnikov avatar
By Sunce
Originally posted by sing&dunum
Sunce, evo i jedne tvoje teme... :yay:

Mislim da ih nisam do sada presretao... :trep:
Listaj teme iz Kulture i umetnosti, mislim da sam tu najvise tema otvorio. Mici se sa tresh tema!!! :lol:
ont: ranije sam bio veoma strog u kombinovanju, a danas sam slobodan, cak sve slobodniji, pre neki dan sam obukao neku kombinaciju za kakvu sam mislio da nikad u zivotu ne bih mogao da obucem... :bouncy:

Ustvari, i tu postoje male tajne dobrog kombinovanja gde odredjeni detalji (i obuca) mogu da spoje naizgled "nespojive" komponente, ali me mrzi da pisem... :D
Pisi, kakvog Mrzu pominjes :oklagija: ! Kakav kombinejsn je u pitanju?
Naravno, crno-teget kombonacija mislim da nikad nece proci, kakva god da nas buducnost ceka... :lol: I jos poneke... :bubblegum:
Mogu da idu lepo, ali treba izabrati nijanse.
Korisnikov avatar
By sing&dunum
Originally posted by Combo

Što se enterijera tiče...mrzi me sad da pišem.

Combo, pisi da ne dobijes oklagijom po glavi, vidje mene... :zvezdice:

:smeh:

Sunce, napisacu naravno, u sledecem postu... :kiss:
Korisnikov avatar
By HARP
Najviše imam belih stvari, pogotovo za gore. Njbolje ide uz mene.

Voli crvenu, ali je ne forsiram.
Korisnikov avatar
By Combo
Combo, pisi da ne dobijes oklagijom po glavi, vidje mene... :zvezdice:
Sutra, ne mogu sad...

Južno svetlo, severno svetlo...kraći zid, duži zid, visina plafona...namena prostorije...ko će u njoj da bude flegmatik ili kolerik (ili kombinovano)...ne mogu sad.

:kiss:
Korisnikov avatar
By sing&dunum
Stvarno sam preterao sa Trash temama... Moracu da zadjem u Kulturu i umetnost, bas me zanima sta si otvarao... :yay: Ali ne veceras, kasno je... :)

Pa, ne mogu da kazem kakav kombinejsn generalno, ali mislim da je dobro kada je u slobodnijem kombinovanju gornjeg i donjeg dela obuca JEDNOBOJNA, plus da ima nijansu neke od boja gornjeg dela (da zaokruzi celinu)...ako ti je jos i torba te boje (meni je slucajno bila), onda donji deo sme da odudara, kontrastira, moze da bude i sareniji... Ne znam kako da ti opisem, morao bi da vidis tu majicu i pantalonice (kratke)... :trep: Edit: neko stroziji (pada mi na pamet jedan moji kolega) bi se zgrozio, a i ja od pre 5-6 godina... :D Ali, mislim da je bas bilo originalno, Kao sa piste:lol: (u smislu da tamo mozes videti svakakve eksperimente...)...

JOs uvek nisam za teget-crnu kombinaciju, evntualno ako je teget bas bas svetla a crna zift...mada...to mi je nakako kao da bas nemas sta da obuces, pa... :neznam:

Kad mi nesto padne na pamet, pisacu... :tamoamo:

off: @Combo :hug:
Korisnikov avatar
By scout_finch
plava,crvena,crna,siva. belo nosim samo kad su majice u pitanju. i poneka zelena stvar.
roze nikako. ni ljubicasta. ni zuta. ostale dolaze u obzir.
Korisnikov avatar
By starsailor
Originally posted by shut
sve. obozavam kad se nesto "ne slaze" ili nije po nekim tamo pravilima ili je OUT(sta god)
mhm :)

mada omiljena mi je naravno plava i skoro sam primetila da skoro sva odeca mi je plava, u razlicitim nijansama.
a najvise volim da iskombinujem plavo i zeleno :)
Korisnikov avatar
By Daliborka
Ni na jednu boju nisam gadljiva, bitno samo da je bluza dobro krojena, a suknja da je komotna i da mi ceo ansambl dobro pristaje i da me otvori.
Korisnikov avatar
By haemoglobin
Originally posted by Daliborka
Ni na jednu boju nisam gadljiva, bitno samo da je bluza dobro krojena, a suknja da je komotna i da mi ceo ansambl dobro pristaje i da me otvori.
jel u struku teta Daco? :lol:

ON: moja garderoba je vecinom crne i teget boje...no imam poneku majicu u zutoj i crvenoj varijanti....Ali teget is my favorite!
Korisnikov avatar
By Daliborka
U struku naravno. Malo imam problematičan struk, teško mi je da ga naglasim i definišem, pa kad pronađem bluzu koja mi to omogući, veoma sam srećna, pa na boju bluze i ne mislim, već kupujem odmah.
Nekad obučem i skroz crnu haljinu pa na mestu gde bi trebalo da se nalazi struk metnem zlatan blješteći detalj u obliku slova W i eto ti simulacije struka.
O Bože, jadna ja bez prirodnog struka.
Korisnikov avatar
By Daliborka
Ta kakav velnes centar, probala sam ja to, pa sam posle kući dolazila gladna kao vučica i neobuzdano jela još više nego ranije, pa sam umesto da od velnesa oslabim, pazarila dodatne još tri kile više, pa sam iz te avanture izašla teža nego što sam u nju ušla.
Samo broševi i dobro krojene bluze u raznim bojama meni pomažu.
Korisnikov avatar
By antibiotic
braon, maslinasta, siva... slaze mi se s ocima

u zadnje vreme crna i bela.
Korisnikov avatar
By E.c.h.o...
U poslednje vreme mi se svidja kombinacija crvene i narandzaste.
Korisnikov avatar
By Zemunac
Ne razmisljam neshto preterano o kombinaciji boja, bitno je kako to sto obuchem stoji na meni. :D
Korisnikov avatar
By hlaefdige
Originally posted by Sunce
Stalno sam nesto filozofirao: ne volim zutu. :roll:

zuta odeca na meni prosto ugine! kao i moja kosa kada na sebi imam nesto zuto...izrazito mi lose stoji

moja odeca je uglavnom crna, bela, zelena i sa ponekim komadom crvene odece
Korisnikov avatar
By Combo
A moja filozofija je bila: ja volim plavu.

Ne znam odakle mi to, valjda danak pripadnosti plemensko-ratničkom društvu...

RIP
Korisnikov avatar
By Sunce
Originally posted by hlaefdige

zuta odeca na meni prosto ugine! kao i moja kosa kada na sebi imam nesto zuto...izrazito mi lose stoji

Ni ja ne nosim zutu, mada sam kao dete stalno imao nesto zuto. :sunce:

Kod mene dominiraju: crna, teget, siva, a ima i dosta zelene koju sam nekad non-stop forsirao. Sada najvise volim plavu (teget) i crnu, mada i ja izbegavam da ih kombinujem.

Nekada sam vise voleo kontraste, a sada toniranje (sve u istoj ili slicnoj boji).
Korisnikov avatar
By Blady
ja se nosim sa onom recenicom... sve mi boje, lepo stoje, eto tako :P
By ...Sitnicava...
Originally posted by J...
Vezano za oblacenje - crna, siva, zelena, plava, crvena. :cool:

A boje koje ne volim i (skoro) nikad ne kombinujem u oblacenju su ljubicasta, braon, zuta... i naravno ROZE. :bljak:
Identično kod mene.

*Zelena mi je omiljena ovako uopšteno.
Korisnikov avatar
By hlaefdige
Originally posted by hlaefdige

Ni ja ne nosim zutu, mada sam kao dete stalno imao nesto zuto. :sunce:

Kod mene dominiraju: crna, teget, siva, a ima i dosta zelene koju sam nekad non-stop forsirao. Sada najvise volim plavu (teget) i crnu, mada i ja izbegavam da ih kombinujem.

Nekada sam vise voleo kontraste, a sada toniranje (sve u istoj ili slicnoj boji).

isto. imam brdo slika na kojima sam kao beba skroz u zutom. kaze mama da je siguran nacin da me smiri bio da me okruzi zutom bojom. odmah pocnem da se smejem.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!