Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Umetnost oblačenja i svlačenja

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By Sunce
Evo jedne:

Slika

Dohvati zavese i sasij, zvacemo te posle Dusan - Skarlet Ohara. :)
Korisnikov avatar
By KiWi
Ne znam gde imaju da se kupe, ali znam lika koji je sašio tako nešto za potrebe halloween party-a.

Deluju seksi ali su verovatno nepraktične za pranje i lako se cepaju u gradskom prevozu.
By alexandermagic
:roll: , aha. Sigurno će u nečem takvom imati potrebu da koristi gradski prijevoz.

Ukucaj mens fishnet shirts i pregledaj shopping rezultate, mada ti se to može i sašiti.

Ovo je npr. vrlo sexy:

Slika
Korisnikov avatar
By Lunja
Bila je pre u Ul. srpskih vladara kod Beogradjanke prodavnica muskog ("sexy") vesa, mislim u prvom prolazu levo kad ides od Londona prema Terazijama. Tu je bilo i providnih majica. Ne znam da li to jos uvek postoji.

Prostor je mali i podseca na tezgu sa buvljaka, izbor vesa skroman, cene skromne.
Korisnikov avatar
By antibiotic
ih, providne kosilje i majice su sexy - na onima kojima sve sexy stoji, u protivnom... :bljak:
By ~ Le Saint X ~
Originally posted by antibiotic
ih, providne kosilje i majice su sexy - na onima kojima sve sexy stoji, u protivnom... :bljak:
da,slazem se
ali,ja sma pre za kombinaciju uskog
da se istaknu grudi npr
i da zamisljam sta se nalazi ispod majice
Korisnikov avatar
By m..
Meni je to nekako najlon carapa. Mada kontam da je vama plus sto vidite torzo, i da je to glavni kvalitet majice. Oni savovi su mi gadnjikavi.
Korisnikov avatar
By Madonna
so sexy :bale:

ali do sad nisam uspeo da nadjem popaljiv primerak na netu. al zato uzivo :mmm:
By alexandermagic
:nerd: , zar bi neki muškarac koji drži do sebe, to nosio bilo gdje, a da nije u pitanju spavaća soba? Vidiš, eventualno se pocijepa ( ja sa njega/ on sa mene), nastavi se s igrom i to bi bilo to... Odradila je svoje. :D
Korisnikov avatar
By Madonna
pa recimo ides na adu/bazen AND hot si ko hell... ?? majica na bretele, providna.. :bale: :drama:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Hm... ne bash.

Ko je sexy u tome, definitivno je 10 puta vise sexy bez bilo kakve majce... te neka ide i goL!

A onaj ko nije... no comment.
Korisnikov avatar
By agent-fisher
Odvranto. Demode. Passe. Unfashionable. Retardirano. Shoot the buyer. Scary and wrong.
Korisnikov avatar
By Tungi
Originally posted by agent-fisher
Odvranto. Demode. Passe. Unfashionable. Retardirano. Shoot the buyer. Scary and wrong.
:right:
Korisnikov avatar
By Dušan Maljković
Uh uh oglasila se modna teta saveta da nam pojasni kako stvari stoje. I onda misli da je njen "ukus" nešto univerzalno važeće, kao vox dei kada je fashion u pitanju. Šio mi ga Đura, da uzvratim kontekstualno.

Znaš, lepo reče jedared Gordana Pop Lazić nekom u Narodnoj skupštini -- da ste ćutali, ostali biste filozof. To važi i za tebe.
Korisnikov avatar
By Madonna
Originally posted by Dušan Maljković
Šio mi ga Đura
AHAHAHAHAHAHAHA
Korisnikov avatar
By Dr. M
Uh uh oglasila se modna teta saveta da nam pojasni kako stvari stoje. I onda misli da je njen "ukus" nešto univerzalno važeće, kao vox dei kada je fashion u pitanju. Šio mi ga Đura, da uzvratim kontekstualno.

Znaš, lepo reče jedared Gordana Pop Lazić nekom u Narodnoj skupštini -- da ste ćutali, ostali biste filozof. To važi i za tebe.
Evo da ti se nadje kad zavrsis...

Slika
Korisnikov avatar
By agent-fisher

LOL BUTTHURT.
Korisnikov avatar
By hlaefdige
Originally posted by ...Sitnicava...
Oličenje neukusa i jevtinoće.

Bilo šta, a providno.

:novine:
nevezano za temu....ko kako voli, jel...ALI DA!

ja stvarno nesto nemam blam u vezi odece..i kao...operisana sam od ukusa i stila.....i u stanju sam da nosim jako kratke stvari i svaaaaasta....ali providno....ZJU! nikako....ne kapiram, ali tako je
Korisnikov avatar
By Tungi
Originally posted by Dr. M

Evo da ti se nadje kad zavrsis...

Slika
:lol: :lol: :lol:
Trebace mu vishe od tog jednog pakovanja:pucaodsmeha:
Korisnikov avatar
By MARQUE
Haha slažem se. Sexy to možda ovako izgleda na slici, ali u stvarnosti je katastrofalno. I to doslovno na svakome, bez iznimaka. :luda:
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
Originally posted by shut
ma nemoj, bas je peachy

Slika

:love:
joj, plastika! :sweet:

da sam zeru manje nezainteresovana za modiranje i da mi nije toliko stalo do optimalne udobnosti odeće, pola bi mi garderobe bilo popunjeno pvc komadima, najlon-suknjama, mrežastim čarapama, vrištećim bojama, printanim životinjskim motivima i sličnim bolesnostima... no fakat mi se ne da. a šteta. bila bih tako dražesna trešerka. :ruzan:
Korisnikov avatar
By Mars
Ovo škripi i šokira kožu koja će da počne odbranu pojačanim znojenjem posle cca 2''.
Korisnikov avatar
By Holden Kolfild
Jedino možda na slikama u 'modne svrhe', van toga mi se ne sviđa i...pa, smešno mi kad vidim da neko nosi.

No, stvar ukusa.
Korisnikov avatar
By 2kune
Kakva moda brate? Zar to nisu sexualna pomagala? :kosa:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!