Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Umetnost oblačenja i svlačenja

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By novi tip
cao svima. Ako je ovo pitanje bilo ovde molim vas dajte mi samo link...
problem je to sto sam hteo da stavim mindjusu na desno uho,.... a neki kazu da to stavljaju samo nastrane osobe....
a meni bolje izgleda na desno nego na levo... e da ja sam gej... kao i svi ovde xD da li ce narod sta posumljati ako stavim na desno???

na koje da stavim????::sunce:
Korisnikov avatar
By ns.happy
nemoj na nastrano uvo. najbolje pirsuj jezik.
Korisnikov avatar
By erkondisn
pitaj isidoru, jednom sam okrenuo prije koju subotu na zvezde granda i onda je imala (jos) jednu homofobicnu oko toga :elektro:
Korisnikov avatar
By KiWi
Šta ja znam ... stavi na srednje i probuši obrvu. Tako niko neće posumljati da si gej, a lepo će da ti stoji :D
By biotherm
Stavi gde ti se svidja, tj. gde mislis da ti lepo stoji. sta te briga sta ce drugi reci!!!
Korisnikov avatar
By novi tip
samo kazem....ako stavim na desno...da li ce narod pomisliti da sam gej? to je problem...

svako dosad je imao razlicito misljenje :namig2:
By Kragi
Kome je joss bitno sta prica narod????
Stavi kacket na glavu i neko ce sigurno zbog toga reci da si gay, uopste en vidim zbog cega se opterecujes oko takvih stvari .....
Korisnikov avatar
By novi tip
ma svi videli ovu Isidoru na TV-u pa zato....Stavi cu je na desno....ako mi ko sta kaze killiram ga :indijanac:
Korisnikov avatar
By Dr. M
Originally posted by novi tip
samo kazem....ako stavim na desno...da li ce narod pomisliti da sam gej?
Jbt, u kom ti veku zivis?

Zar stvarno mislis da u danasnje vreme neko obraca paznju na to?

:kesa: :kesa: :kesa:
By ...Sitnicava...
Ja mislim da je sumlja jako nezgodna stvar.
Mrzim kada ljudi sumljaju da sam lezbejka.
Priča se i da su devojke koje nose prsten na palcu u fazonu.
Da drugi ne bi sumljali, ja ne da ne nosim tamo prsten,
već sam i palac odsekla motornom testerom. Mrzim sumlju.

:merlinka:
Korisnikov avatar
By jovanabeograd
Cekaj, da li ti ozbiljno mislis da su ljudi (izmedju ostalog, strejt ljudi), do te mere zaludni da zagledaju na kojem uhu imas mindjusu, i da, ne rade samo to, vec, boga ti, na osnovu toga donose zakljucke o tvojoj seksualnoj orijentaciji? Ako je tako, onda ja zaista zivim u pogresnom veku. :neznam: A i uostalom, cak i da to ljudi zaista rade... kakvim dokazom oni zapravo mogu da masu koji (ne)potvrdjuje tvoju homoseksualnost? Pitam, plavusa sam, pa zato.
Korisnikov avatar
By novi tip
Ma haj niko nece ni primetiti.
Hvala svima
Korisnikov avatar
By Zemunac
Originally posted by novi tip
cao svima. Ako je ovo pitanje bilo ovde molim vas dajte mi samo link...
problem je to sto sam hteo da stavim mindjusu na desno uho,.... a neki kazu da to stavljaju samo nastrane osobe....
a meni bolje izgleda na desno nego na levo... e da ja sam gej... kao i svi ovde xD da li ce narod sta posumljati ako stavim na desno???

na koje da stavim????: :sunce:
Na levo, naravno (jer samo pederi stavljaju mindjushu na desno uvo :lol: )
Ja sam ih (ima ih vishe od jedne) zab'o u levo uvo. A kad je pirsing obrve u pitanju, desna obrva naravno. :B
Korisnikov avatar
By jovanabeograd
Originally posted by Darling
OMG :doh:

@ Sitna i Jovana
:roflmao: :klap:

Ja ne vidim nista smesno u mom postu. A ni u Sitnicavinom. :ozbiljan:

Devojka mrzi sumlju, a ja se, jednostavno, slepo drzim svojih nacela.

Znas verovatno i sama da misija svakog strejtera pocinje sa njegovim budjenjem i podrazumeva izlazak na ulicu, overavanje citavog naselja i popis momaka sa mindjusom na desnom uhu. Ti spisi se, potom, salju u Ministarstvo za pederske poslove gde se dalje obradjuju. I tako, ako svaki posteni strejter napravi popis u radijusu od 3km oko svog mesta stanovanja, i daljim delovanjem nadleznih sluzbi, momci sa mindjusom na desnom uhu ce biti suzbijeni.

Znas kako se kaze: "Deluj lokalno, misli globalno!". Pa cik da neki nastrani tip (citiram postavljaca teme) probusi desno uho nakon! A-HA! :zavera:
Korisnikov avatar
By toni79
:lol: :lol:

niste normalni.

@Zemunac: stavio si mindusu na levo uho, a peder si, dakle pederi ih nose na levom :P
Korisnikov avatar
By novi tip
...... haj onda cu na levo....
jbg kad imaju 2 uva pa moramo da izaberemo jedno

:bljak:

sta da ih imam 23 :) ?
Korisnikov avatar
By Zemunac
Originally posted by toni79
:lol: :lol:

niste normalni.

@Zemunac: stavio si mindusu na levo uho, a peder si, dakle pederi ih nose na levom :P
Odakle ti ideja da sam peder? Ja sam ovde zalutao sasvim sluchajno. :zvizdi: :lol:
By iWanna
Originally posted by ...Sitnicava...
već sam i palac odsekla motornom testerom
u jee
a koliki su ti ostali prsti? :wow:
Korisnikov avatar
By bothways
A sto ne probusis oba uveta?

Ja bas zagledam da li ljudi imaju mindjuse na desnom uvetu. I do sad sam nailazio samo na one koji imaju ili na levom ili na oba.
By alexandermagic
Kakva BRE minđuša, 'si ti neka dEvojčica? Nikad od tebe neće biti muško. :pljuje:
Lol.

OnT: Radi kako želiš i kako ti se dopada.
Meni je probušeno lijevo uho, mada minđušu stavljam rijetko i u određenim prilikama, dakle ne svakodnevno.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!