Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Umetnost oblačenja i svlačenja

Moderatori: Hys., Moderators

Za one koje ne znaju (a trebali bi svi da znaju :D ), 7 su najbolje designer jeans (dobre su i true religon i jos neke ...) i nije ih uopste bilo kod nas ... do skoro ...

Pre nekoliko meseci otvorio se "Supermarket" na uglu Visnjiceve i Strahnjica Bana, i tu su ponudi mnogi strani brendovi koji su slabo/nimalo zastupljeni kod nas i, pored ostalih, prodaju se i sevens ... nazalost, nije veliki izbor (danas sam svratio i ostalo im je bas malo) ali ipak ...
Kostaju oko 15 000

Tamo sam nasao i Hedi Slimane: Rock Diary knjigu fotorafija koje nije bilo kod nas (kosta 7000, ako da je nisam kupio, (ali cu, nadam se)) kao i bas zanimljive Limited Edition starke ...

Inace, Supermarket mi je omiljena radnja (iak su stvari jako, jako skupe i ne kupujem tamo bas cesto), ujedno je i prva (i jedina) koncept radnja kod nas.

Inace u sklopu radnje, postoji i restran, bar i galerija (trenuto su izlozeni radovi Biljane Cincarevic).

Ko nije bio MORA DA ODE!!!
Korisnikov avatar
By WhereIsTheLove
Za supermarket nemam ni link ni fotke (nemaju sajt ali ima puno sajtova o njemu ako guglujes), ali trust me, videti uzivo i na fotografiji u ovom slucaju nije ni priblizno slicno ...

A sajt za 7 www.7forallmankind.com
Korisnikov avatar
By jovanabeograd
Obozavam "Supermarket". Idem cesto na pice, kupovala jos nista nisam jer od "7", koji me inace interesuje postoji neki jadnjikav izbor.. Cini mi se da ubacuju sve vise stvari, a i pre neki dan vise simpaticnih stvari nego ranije.. I naravno, fin izbor starki, naocara itd. Ali je koncept genijalan. Knjizara, cvecara, frizer, manikir, kafic, restoran, garderoba, starke. Tresh&kontemporarno, Sirovo&Urbano.
Korisnikov avatar
By pazzaz
Lepa zamisao ali jako lose izvedeno, jeste lepo sto moze neka ok knjiga da se nadje ili Startas patike ili Costume National ili Bogner ali to je i sve sto je i vredno paznje. Cela radnja smrdi na kuhinju a kunjiha katastrofa sve kao da im stoji jos od otvaranja radnje. I ko bi uopste pozeleo da ode u onaj ocajan Spa. Lepo da su hteli da uture sve u nutra ali jednostavno zna se sta sa cim ide, ali ajde da ne budem toliko negativan bar imaju ok koktele :D
By жњ
imaju odlicno argentinsko vino :snob:
Korisnikov avatar
By 4ndr01d
Eto meni i Azdaji mesta za vencanje.
Korisnikov avatar
By Sunce
Meni se dopada Supermarket. Svidja mi se sto je prostor veliki i nekako haoticno sredjen. Lici mi na sumu u kojoj neocekivano pronadjes redak cvet, zanimljivu gljivu ili stari panj. Zapravo, lici i na galeriju - izlazu parfeme koji mirisu na feromone i deluju tako, krpice, knjige, solje, sveske, a zapravo je tu i kafic - proplanak na kome bez ponjavice popijes pice - koktel, kafu ili mozes nesto da pojedes. Video sam poznanika koji verovatno muzicira na klaviru u tom prostoru. Moja drugarica tvrdi da je taj prostor najlepsi ujutru zbog svetlosti. WC je puno ogledala, a za vrsenje nuzde je potrebno da vrata gurnes. Ne mogu prezaliti sto jedne cizme - cipele nisam kupio, ali sam zato neke pantalone. Mozes misliti, Costume National. :ribica:
Korisnikov avatar
By ogi_ns
jos nisam bio, al mi ono sto videh u nekom editorijalu delovase mnogo sirovo, tj enterijer mi se bas i nije svideo.

al lepo ako ima da se kupi nesto sto nije bilo do sad/nema negde drugo... :up:
samo sto , za kupovinu je uvek prijatniji neki lepo uredjen prostor, meni bar...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!