Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Umetnost oblačenja i svlačenja

Moderatori: Hys., Moderators

By ~ Le Saint X ~
Elem, evo upravo se obukao i spremam se da krenem u teretanu...
Ali, ovog puta sam se obukao ...hmmm... malo vishe fashionable (ako se to moze reci - mada nije pravi izraz)

Ono sto zelim da kazem je...

U teretani u Zajecaru na primer (gde sam trenirao 7 godina) nikada nisam obracao paznju toliko sta imam na sebi!
Trenerke, majica ( neka koja nije bash nesto - naravno, uvek cista, bez rupa i td) patike - ono u cemu mi je bilo najudobnije i primereno teretani da u tome treniram

medjutim u 2 zadnje teretane u Beogradu, decaci su obuceni tako fashionable...

Svako mesto (javno) nam daje priliku da se pokazemo i da vidimo druge...
Za teretanu sam mislio da su misici glavni za pokazivanje...No izgleda da i ono sto ih prekriva/otkriva se takodje racuna

No, ipak mi je do danas, teretana bila jedino i iskljucivo sluzila za dizanje tegova, ne i odabir garderobe za istu...

Zanima me,
kako Vi gledate na to
oni koji idu u teretanu

Kako su obuceni decaci i devojcice koje vidjate na treningu!?

Hvala

et toq!
:snob:
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Meni je bitno samo da im je guza u necem uskom da se dobro vidi :salut:
Korisnikov avatar
By hlaefdige
kod nas je cak malo blam srediti se suvise za teretanu....

.....a sto se treninga inace tice....trenirala sam mahom u vojnickim majicama iz prakticnih razloga, ali volim da mi je sorc uvek crn, stitnici, carape i patike beli....sa sto manje detalja
Korisnikov avatar
By Delete
Moje opazanje je da oni decaci koji su dobro obuceni u teretanama imaju manje misice od onih koji ne vode racuna o istom.

Sto se devojaka tice, mislim da je mali broj njih zbog misica, a i motivi njihovih poseta teretanama su razliciti, od muvanja praznoglavih, nabildanih tipova do samopromocije u kratkim sortsevima, se istaknutim grudima i posebnim rezimom treninga na spravama koje ce istaci sve zenske atribute.

Ne vodim mnogo racuna o tome sta cu da obucem kad krenem u teretanu, uglavnom mi je bitno da mi se trenerka ne digne do iznad kolena kad radim leg press i ako unapred znam da cu malo vise da se znojim obucem vise slojeva odece.
Korisnikov avatar
By Manon
Obicno mi je u kolima sve sto je potrebno za vezbanje, plivanje i saunu. Nikada iz kuce ne idem samo na rekreaciju

Tamo gde ja treniram svi dolaze sa posla, ili pre posla tako da niko ne dodje u trenerci u kojoj i trenira. Peskire i bade mantil dobijamo tamo..
By Ulix
Ne obracam paznju, vazno mi je da je udobno.

A i nisam nesto primetio da se ljudi u mojoj teretani previse sredjuju, uglavnom vise vole da paradiraju goli po svlacionici.
Korisnikov avatar
By Hybrid
Ja sam video samo da oni tanji vezbaju zakopcani do grla, dugi rukavi i slicno, dok ko ima sta da pokaze to i radi. Jedan decko stalno vezba ili u stucnama ili neke druge carape digne do kolena. Jedan vezba u boksericama. Nisam primetio da vole da pokazuju opremu.
By Swanheart
trenerka najcesce siva, majica i patike i u tome se osecam udobno
ionako u teretanu idem zbog sebe ne zbog drugih
Korisnikov avatar
By Mars
Oblačim se adekvatno estetici spota koji se trernutno vrti na plazmama okolo.

U lockeru imam unapred spremne sve moguće kombinacije, i onda ih uz početak svakog novog spota jednostavno promenim.

A bez obzira na neminovnu različitost, kompletan outfit mora uvek da bude u skladu sa nijansom farbe po spravama, krilcima na ventilacionom sistemu i šrafovima na ogledalima.
By mikka
uh, za dizajn me bas zabole :vogue: . prvi sorc i majica koje dohvatim.
i slozio bih se sa ulixom da je prava "revija"- revija golaća u svlačionici :flasher:
Korisnikov avatar
By ns.happy
pored spensa je otvorena jedna grcka teretana, postala je pravi hit, posto jako greju, i svi su uglavnom u slipu samo. dakle, samo gacice. ja sam isao par puta, uglavnom zbog saune koja je najbolja u gradu.
By ~ Le Saint X ~
Originally posted by Lakiboy_ns
Mico, ti ne posecujesh teretanu...

kakve guze koje se vide?
By ~ Le Saint X ~
Originally posted by Delete
Moje opazanje je da oni decaci koji su dobro obuceni u teretanama imaju manje misice od onih koji ne vode racuna o istom.
Ja sam bas primetio suprotno...
Ono koji sjajno izgledaju...imaju i sjajan stajling!

:)

Nista posebno specijalno, ali za teretanu svakako odlicno
By ~ Le Saint X ~
Originally posted by Ulix
A i nisam nesto primetio da se ljudi u mojoj teretani previse sredjuju
Ah,zanimljivo mi je procitati kako Ulix - koji se nekada kunuo da nikada nece krociti u teretanu ( a i to kada mora do bazena preko teratane da dodje mu predstavlja pravu nocnu moru) sada je spomene svaki put kada moze
Korisnikov avatar
By LordOfSex
Trenerke (ponekad siroke pantalone), majicica (sto tesnija) :kolo: , patike i to je to.
Korisnikov avatar
By *deni*
Ja po ko zna koji put uplatio teretanu i ovaj put sam odlucio da istrajem u nameri da idem redovno. Ici cu redovno, pa makar crk`o.
Hocu i ja da se shepurim sa mishicima, shto da budem gori od drugih ?
Jaaao, kako mene te teretane nerviraju. :rida:
Da imam dovoljno love, odresio bih kesu za plasticne hirurge, pa neka me
zatezu, seku i ugradjuju silikone mesto misica gde treba.
Samo da ne moram da idem u tu odvratnu teretanu.
Nemam nameru da vodim racuna o oblacenju za teretanu, jer se tamo znojim i uopste ne gledam nikog oko sebe, vec samo gledam da odradim to sto imam i hajd` kuci.
By ~ Le Saint X ~
D&G GYM collection 2009

Cak postoje i kolekcije posebno za gym

Slika

Slika

Slika

Slika
By Storm
Većina ljudi se ne montira posebno za teretanu, tako da nije mnogo bitno kakva je majca i sl.

Ali patike su već zanimljiva stvar. Patike ponekad dosta govore o čoveku.
By Dragonite
Većina ljudi u teretani u koju sam išao je imala trenerku/šorc+udobne patike+majicu.

Ja preferiram šorc ispred trenerke zbog slobode pokreta pri istezanju i vežbanju nogu, a i zbog znojenja. Majica - nikako pripijena, ko ozbiljno vežba sigurno će se oznojiti i osećati se neprijatno, pripijena majica ograniči i pokret pri svim vežbama za ramena, ruke, grudi i leđa.

Primetio sam da devojke često nose majice na bretele, a muškarci majice kratkih rukava.

So, fenserica is always out in the gym ukoliko ste došli da stvarno vežbate.
By Ulix
Originally posted by B.U.
...
:odrasti:
Korisnikov avatar
By Azdaja

Slika

imam ovakav slican samo bez tigra :smeh:

ON oblacim se najobicnije moguce, a majicica na bretele, i obicno neke helanke ili trenerka... :balerina:
Korisnikov avatar
By Sing
Originally posted by Azdaja

Imam i ja. U Bangkoku se ovo prodajhe sa svakom cosku.
Korisnikov avatar
By Sing
U Singapuru ici u teretanu je kao da ides na modnu reviju. OK, lepo je to za oko, pogotovo ako tip josh i ima i lepu facu i lepo telo, sto da ne?
Korisnikov avatar
By Azdaja
Originally posted by Sing
Originally posted by Azdaja

Imam i ja. U Bangkoku se ovo prodajhe sa svakom cosku.

Kad dodjes u Bg, ako se budemo videli... znamo sta cemo obuci :) :smeh:
Korisnikov avatar
By Rei
Pa fora je u strateshki lociranom 'tigru' ... :right:
Korisnikov avatar
By Azdaja
oo naravno, a trebala sam traziti meni neki cvet da "prishiju" :D
By alexandermagic
Lol, obrisan je dio postova s teme, pa i moj. Sad moram opet. :drama:

OnT: Dolazim u trenerci, pa se presvlačim u majicu bez rukava i šorts, koji moraju biti uski.
Što se tiče ovih postavljenih fotografija, zadržao bih samo gaćice s druge slike, ostalo - ne bih, hvala, bez obzira na robnu marku.
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Originally posted by Lakiboy_ns
Mico, ti ne posecujesh teretanu...

kakve guze koje se vide?
Pa ne posecujem vezbam kuci tako mi je najlepshe :D
Ali kad idem recimo leti na terene na trcanje onda volim da se i ja lepo obucem i da vidim momke koji trce oko mene u necem sto im istice dupeta.
Govorim dakle o guzama generalno pa i u ovom slucaju posto sam prilicno guzocentrican :D
Korisnikov avatar
By Rei
Ja obozhavam stvari koje sakriju guzu. No kidding :)

Nije da ne volim guze nego tako mi je prosto estetski i erotski lepshe.

:nerd:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!