- 29 Jan 2009, 15:56
Elem, evo upravo se obukao i spremam se da krenem u teretanu...
Ali, ovog puta sam se obukao ...hmmm... malo vishe fashionable (ako se to moze reci - mada nije pravi izraz)
Ono sto zelim da kazem je...
U teretani u Zajecaru na primer (gde sam trenirao 7 godina) nikada nisam obracao paznju toliko sta imam na sebi!
Trenerke, majica ( neka koja nije bash nesto - naravno, uvek cista, bez rupa i td) patike - ono u cemu mi je bilo najudobnije i primereno teretani da u tome treniram
medjutim u 2 zadnje teretane u Beogradu, decaci su obuceni tako fashionable...
Svako mesto (javno) nam daje priliku da se pokazemo i da vidimo druge...
Za teretanu sam mislio da su misici glavni za pokazivanje...No izgleda da i ono sto ih prekriva/otkriva se takodje racuna
No, ipak mi je do danas, teretana bila jedino i iskljucivo sluzila za dizanje tegova, ne i odabir garderobe za istu...
Zanima me,
kako Vi gledate na to
oni koji idu u teretanu
Kako su obuceni decaci i devojcice koje vidjate na treningu!?
Hvala
et toq!

Ali, ovog puta sam se obukao ...hmmm... malo vishe fashionable (ako se to moze reci - mada nije pravi izraz)
Ono sto zelim da kazem je...
U teretani u Zajecaru na primer (gde sam trenirao 7 godina) nikada nisam obracao paznju toliko sta imam na sebi!
Trenerke, majica ( neka koja nije bash nesto - naravno, uvek cista, bez rupa i td) patike - ono u cemu mi je bilo najudobnije i primereno teretani da u tome treniram
medjutim u 2 zadnje teretane u Beogradu, decaci su obuceni tako fashionable...
Svako mesto (javno) nam daje priliku da se pokazemo i da vidimo druge...
Za teretanu sam mislio da su misici glavni za pokazivanje...No izgleda da i ono sto ih prekriva/otkriva se takodje racuna
No, ipak mi je do danas, teretana bila jedino i iskljucivo sluzila za dizanje tegova, ne i odabir garderobe za istu...
Zanima me,
kako Vi gledate na to
oni koji idu u teretanu
Kako su obuceni decaci i devojcice koje vidjate na treningu!?
Hvala
et toq!