Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Umetnost oblačenja i svlačenja

Moderatori: Hys., Moderators

Is it me or....?

Zar niko ne misli da je izuzetno glupo nositi sunčane naočari u zatvorenom prostoru (konkretno mislim na stanove i klubove)? Ili šal? Ili kapu?

I to sve samo zato što je to IN, ili kao deo nekog fazona...? Sve za modu

Da li sam samo ja u pitanju pa sam jedini kojem se to čini prilicno glupo ili...?
:psiholog:
Korisnikov avatar
By Val
Ne chini mi se glupo, nego jako nekulturno.
Korisnikov avatar
By Insorcer
samopouzdanje je chudo.. nekada su naochari, kapa..shal ili shtogod drugo dovoljni da ga podshprajcaju.

:turban:
Korisnikov avatar
By Zonche!
Ako je modni detalj, to mi je ok - ali naocare za sunce, to mi nikad nece biti jasno i smatram da je too much i bas bas glupo.
Korisnikov avatar
By dungoll
mislim da svako ima pravo na svoju glupost, u očima drugih. lično ne volim da nosim šal i kapu i naočale unutar zatvorenog prostora. nekad se desi da kapu ne skinem, jer imam običaj da je zaboravim (ne skidam je kada nemam gde da je stavim da znam da ću je sigurno poneti), ali je svakako ne nosim unutar zatvorenog prostora baš zato što hoću :) više iz praktičnih razloga :D :shmi:
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
ja ponekad ostavim sal kad mi je hladno

na drugima mi ne smeta, samo je ponekad smesno
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Ne smeta mi, nekome je to bitan deo garderobe (sal, kapa, pa i te naocare) i uklapa mu se uz celokupni stajling..

Mnogo mi je gore kada su ljudi neukusno obuceni npr. kada pomesaju prilike, npr. u 12h popodne su obuceni kao za izlazak, to bode oci i ruzno je i preterana golotinja para oci i prosto izgleda.
By жњ
u klubovima se cvike nose da bi se sakrile zenice...

ja cvike za sunce nosim katkad i po oblacnom vremenu...a marame prosto obozavam :love: (prozvase me "ibrahim rugova" :lol: )
By Pending-For-A-Bending
Originally posted by Superstar!
Ako je modni detalj, to mi je ok - ali naocare za sunce, to mi nikad nece biti jasno i smatram da je too much i bas bas glupo.
ne seri. Cak ni ti ne nosis sal u sobi
Korisnikov avatar
By hlaefdige
nije mi glupo...nista vise od bilo kog drugog modnog detalja...
Korisnikov avatar
By bakalar
Originally posted by Pending-For-A-Bending
ne seri. Cak ni ti ne nosis sal u sobi
lol
Korisnikov avatar
By ns.happy
predrasude koje treba modifikovati u skladu sa nadolazecim godinama, ipak je 21. vek. verujem da ce za nekih 10tak godina biti nekulturno ne nositi sve te stvari u zatvorenom prostoru. svi imaju pravo da nose masku i perje koje zele. proslo je vreme uniformi i burdinih krojeva, pa svi isti, i niko ne nosi sal i djozle na nosu. mosh' misliti. i sad svi komi-fo.
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Naochare Vs. sunca nosim po mraku i u zatvorenim prostorima kada hocu da sakrijem ochi.

Iskreno, vishe me privlache mladici koji su jednostavno obucheni, a ne oni koji izgledaju kao novogodishnje jelke. Shta vishe modni detalji, trebaju da budu u skladu s odecom, da je akcentuju a ne da bodu ochi. To pravilo je kod nas zanemareno pa ljudi oblache sve shto je veliko, sjajno i chudno samo da bi ih neko primetio. U tom moru novogodisnjih jelki, ja vijam drvoseche.
Korisnikov avatar
By Mars
Kad sam ja u pitanju - prvenstveno funkcionalnost. Ima i u tome prostora da se bude i moderan i intrigantan, i da armiram svoje samopouzdanje i sve...

Kod drugih...Jack Nicholson-uvek. Stoji brate coveku. Karl Lagerfelda kad vidim, neki fenomen mi se javi PA iako sam ja u najsvetlijem mogucem svetlu - nekako indukovano obnevidim, neko slepilo mi se javi. Nije mi jasno kako on ne pada, udara i saplice se kad ide. To kod ljudi koji su veličine, pa se još i zmisliš kakav je tvoj stav o tome.

Kad slepac kao recimo TONI MONTANO u nekoj emisiji u studiju nosi naočare za sunce, to i nema toliko veze jer je on svejedno SLEPAC, sa ili bez njih...
By Swanheart
Originally posted by Mars

Kad slepac kao recimo TONI MONTANO u nekoj emisiji u studiju nosi naočare za sunce, to i nema toliko veze jer je on svejedno SLEPAC, sa ili bez njih...[/size]

:smeh:
By J...
Meni nisu jasni ljudi kojima stalno nesto smeta kod drugih i stalno nalaze neke mane i neke "neuskladjenosti" i sl. gluposti da ih hejtuju.

Kako meni moze da smeta sta je ko npr. obukao? Ne bih imala nista protiv ni da se neko pojavi s peskirom na glavi, samo bi moglo da mi bude zanimljivo.

Zivi i pusti druge da zive.

Ako imas zivot.
By Pending-For-A-Bending
Duso. Pobrkala si loncice. Ako nisi shvatila pitanje je da li su naocari, sal i kape za zatvorene prostorije
Korisnikov avatar
By hlaefdige
mislim da nisu nista vise ili manje za zatvorenu prostoriju nego na primer kozne pantalone.

naocare na zurci....da

sal.....svejedno

kapa....svejedno

iz mog ugla
Korisnikov avatar
By Kiborg
Meni sve to nekako glupo izgleda i inače (šal ne nosim ni na -20), kapa je za nošenje napolju, a naočare za sunce su naočare za sunce :D

Mada, osim što mi izgleda glupo, ne smeta mi, nek nosi ko šta hoće.
Korisnikov avatar
By Daliborka
Ne smeta mi kad anonimci nose naocari i sal u zatvorenom prostoru.
Njihove naocari, njihov sal, pa neka rade sa njima sta hoce.
Jedino mi smeta kad neko gostuje u nekoj tv emisiji i prica, a nosi naocari na nosu i ne vide mu se oci.
To je jako nekulturno prema gledalackom auditorijumu.
By Pending-For-A-Bending
Originally posted by hlaefdige
mislim da nisu nista vise ili manje za zatvorenu prostoriju nego na primer kozne pantalone.

naocare na zurci....da

sal.....svejedno

kapa....svejedno

iz mog ugla
Kakve veze sad imaju kozne pantalone???
By J...
pitanje je da li su naocari, sal i kape za zatvorene prostorije
Jesu, zasto da ne?

Inace, ako mi smeta sto neko nosi naocari za sunce dok prica sa mnom (tj. ako hocu da mu vidim oci ), ja lepo trazim da ih skine.
Korisnikov avatar
By Zonche!
Originally posted by hlaefdige
izvini, mrzi me....stvarno
:lol:

@PFaB: U pravu si ne nosim, nosim esarpu :lol:
By Pending-For-A-Bending
Originally posted by J...
pitanje je da li su naocari, sal i kape za zatvorene prostorije
Jesu, zasto da ne?

Inace, ako mi smeta sto neko nosi naocari za sunce dok prica sa mnom (tj. ako hocu da mu vidim oci ), ja lepo trazim da ih skine.
Ma svi ste vi ekstra kulturni i nekulturni u isto vreme
By J...

Ma svi ste vi ekstra kulturni i nekulturni u isto vreme
Ma ne, ja samo ne volim pravila.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!