Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Umetnost oblačenja i svlačenja

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By ogi_ns
Jutros mi stize redovni newsletter sajta modaonline.it , i imam sta i da vidim - Roberto Cavalli danas otvara monobrand butik u Budimpesti, a D&G butik otvoren u ZaGreBu, na 230 m2...
Drago mi bi cuti to, pa odo na zvanicni sajt da proverim, te se jos vise iznenadim da D&G vec postoji i u SOFIJI.
Budimpesta vec ima i Louis Vuitton i Gucci monobrand stores (i mozda jos neke,za ove sigurno znam), u prestiznoj Andrassy ulici.

Moje pitanje je, STA MISLITE kada CE SE U Belom Gradu OTVORITI sledeci OFFICIJALNI MONOBRAND BuTIK NEKE HYPE MARKE?

Za sad imamo samo miskovicevu ESCADU (Women only). Pls correct me if I'm wrong...

Znam da je vec bilo reci o tome kako nismo zanimljivo trziste toj vrsti robe, da bogatuni kupuju kod sanera po mnogo manjim cenama, da realno mozda i nema klijentele... al moje pitanje je KADA?... i NIKAD je odgovor... 5, 10, 20 godina...?

2. Pitanje: Koji deo BG (koja ulica) bi bila pogodna za Luxury goods shopping zone?

U skoro svim svetskim metropolama su u strogom centru Zare, H&M i ostale povoljnije radnje (relativno), a dizajnerska garderoba, markirani nakit i namestaj... se prodaje van centra, odnosno glavne ulice i pesacke zone... (Budimpesta npr: Vaci - Andrassy)

bice mi drago cuti neke zanimljive odgovore :geisha:
By Swanheart
kada 80% stanovnika drage nam zemlje prestane nositi stalno sive ili teget trenerke, bele patike i kada prestanu razbijait izloge vodjeni idiotskom "politikom" ove iste zemlje.
Korisnikov avatar
By Mars
Posto meni stižu neki drugi njuzletri, ja imam konkretniji odgovor: USKORO.

Naime, u svetu je sada vrlo popularan trend ŠTEDNJE i nalaženja jeftinijih alternativa. Ljudi uživaju u tome, kao što su nekada uživali u sumanutim kupovinama sumanuto precenjenih stvari koje im je omogućavao višak zaradjenog novca. Poseta ekskluzivnim restoranima je opala za 40%, radnje markirane robe takodje beleže pad prometa (iako su Božične kupovine počele, ALI na drugim mestima) i svi se slažu da je ovo tek početak.

A obzirom da se u Srbiji gro stvari dešava po principu nakaradnih ironija, imaš razloga da po ovom pitanju budeš optimista i s razlogom da se nadaš.
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Mislim da u BG pored Escada ima i Hugo Boss oficijelna radnja i mislim da je Srbija jos uvek neobicno i novo trziste za luksuzne brendove.
Oni ne otvaraju prodavnice ako nisu apsolutno sigurni da ce radnja doziveti uspeh.

A u BG bi za high shoping bila pogodna neka od manjih ulica u blizini K.Mihajlove.

P.S for Ogi-u Budimpesti pored gore navedenih ima i Byblos svoj store...ah otkada nisam bio u Pesti (vec skoro godinu dana :cupakosu: ).
Korisnikov avatar
By ogi_ns
da, zaboravih Boss... (zato sto ga slabo volim)...

a okolina KMihajlove mi je preblizu centru da bi bila zona za to...
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Originally posted by ogi_ns
da, zaboravih Boss... (zato sto ga slabo volim)...

a okolina KMihajlove mi je preblizu centru da bi bila zona za to...
Hmmm...mislih da bi trebalo da otvaraju luxus brend radnje na Chuburi onda ili negde na Dorcol-Menhetnu? :lol:

Mislim da je manje bitno gde su radnje locirane bitno da ih ima....da ljudi ne bi morali da idu u inostranstvo kako bi trosili 300 ojra na Dsquared patike :D
Korisnikov avatar
By Marvin
Pa Cavalli se otvara sad nekad u Laze Telečkog, muž moje drugarice im radi enterijer.
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Originally posted by Marvin
Pa Cavalli se otvara sad nekad u Laze Telečkog, muž moje drugarice im radi enterijer.
Say what? :lol: :rotflmao:
A posle toga se otvara i Prada u Kamenici predpostavljam.

Eto Ogi nismo ni znali za to :neinformisanitupsoni:
Korisnikov avatar
By Marvin
Ili to beše neko drugi? :retard:

Ne razumem se... ali da, radi enterijer za tako nekog, to sam upamtio definitivno :D

Ma jeste Cavalli!
Sigurno nije nigde to najavljeno?
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
^
Nesto si kanda loshe razumeo Marvine :giggle:

Ako R.Cavalli otvori butik u NS licno cu ti kupiti jedne cizme tamo da imas za grad...pa sta kosta da kosta :lol:

Ejnt gona hapen dude :D
Korisnikov avatar
By Marvin
Čizme kažeš?
:tetka:

Ma ne znam, ne razumem se kažem, ali čovek je radio enterijer, čak sam gledao nacrte koji su mu iz Italije stizali po kojima je morao da radi.
I gledao sam kad je sređivao prostor (preko puta Amsterdama).

I ona fora je 100 m2 6 stvari okačeno.
(al sam ga objasnio, vidi se da se iz visoke mode ne izvlačim :cobanica: )
Korisnikov avatar
By Val
A kome otvaraju sve to kad 80% Srba ima platu od (do?) 300 evra? :nerd:
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Originally posted by Val
400 eura je prosecna plata a gradjanima Srbije se iz inostranstva godisnje posalje preko 3 milijarde eura preko raznih gastarbajterskih veza a tu su i krediti, kartice...ima se moze se, krpice mnoze se :lol:
By Swanheart
Originally posted by Lakiboy_ns
Originally posted by Val
400 eura je prosecna plata a gradjanima Srbije se iz inostranstva godisnje posalje preko 3 milijarde eura preko raznih gastarbajterskih veza a tu su i krediti, kartice...ima se moze se, krpice mnoze se :lol:

a tih prosecnih 400 eura ce prosecan gradjanin srbije pre potrositi na odecu a ne na izdrzavanje porodice?

:njuska:
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Originally posted by Swanheart
Originally posted by Lakiboy_ns
Originally posted by Val

a tih prosecnih 400 eura ce prosecan gradjanin srbije pre potrositi na odecu a ne na izdrzavanje porodice

:njuska:
Pa izgleda da je tako.Ja prvo platim sve racune, napunim frizider i tek onda trosim na odecu...sve sto ostane i jos nesto na kartice i jos nesto odem u minus...:D
Korisnikov avatar
By ogi_ns
Originally posted by Marvin
Čizme kažeš?
:tetka:

Ma ne znam, ne razumem se kažem, ali čovek je radio enterijer, čak sam gledao nacrte koji su mu iz Italije stizali po kojima je morao da radi.
I gledao sam kad je sređivao prostor (preko puta Amsterdama).

I ona fora je 100 m2 6 stvari okačeno.
(al sam ga objasnio, vidi se da se iz visoke mode ne izvlačim :cobanica: )
Butik je vec otvoren ... Nije Cavalli, nego neka multibrand radnja koja drzi i Galijana, CnC, valda Kavalija i jos par skupih marki ali samo aksesoar i cipele kolko videh u prolazu i sto je jos vaznije:

SAMO ZA ZENE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Takvih radnji ima po BG koliko hocete, moje pitanje je bilo kad ce se otvoriti sledeci (hmmm, zanimljiviji...) oficijelni MONOBRAND butik, kao ovaj DnG u Zagrebu,ili Cavalli u Pesti...
Da lepo ima i za M i za Z i da mos da nosis njihovu kesu po gradu posle shoppinga ^^ da svi znaju di si kupio :D i da radnici unutra budu extra kulturni i usluzni... (ovo u SRB ne postoji jos...)

i LOL @ Prada u Kamenici...bas si me nasmejao Laki!!! :lol:
Korisnikov avatar
By ns.happy
zar ne postoji versace butik u bg?
inace, klijenata ce biti, ne brinite za to...
Korisnikov avatar
By pazzaz
Inace sacekajte da se otvore prvi multibrand (ili department stores) radnje koje ce prodavati, prave i dobre komade odece iz trenutih kolekcija pa tek onda da se razmislja i o flagship radnji odredjenog brenda. Jer ovo sto za sad postoji od multibrand radnji je uglavnom ili ultra bajato ili sanirano ili novi pazar, turska, kina ...
ALi da do toga dodje proci ce jos mnogo mnogo vremena jer dok god vecina ljudi (a da nekazem takozvanog bgd modnog sveta) misli da noseci Bikkembergs logo na majici ili cemu vec i te kako moderno do toga nece doci.

A sto se tice lokacije to je tek problem u bgd jer bgd kubori problem sa praznim i dobrim lokacijama za butike, trenutno pokusavajaju postave da dorcol (tj gornji dorcol, tj okolina strahinjica bana posto vec do sad tu se nalazi Tamara Radivojevic, Dressing, Bgd dizajn centar onda uskoro se otvara Supermarket...) bude taj deo grada ali pitanje koliko je taj moze uopste da bude aktraktivan za klijentelu ali videcemo. Mada mislim da najbolji deo za tako nesto je ipak ulica Cara Lazara i ulice koje se nalaza izmedju nje i Knez Mihajlove.
Korisnikov avatar
By ogi_ns
Originally posted by ns.happy
zar ne postoji versace butik u bg?
inace, klijenata ce biti, ne brinite za to...
naravno da NE postoji Versace u BG!

Za sad samo Hugo Boss i Escada i to je sve!

pazzaz slazem se u potpunosti sa svime sto si napisao!

znaci jos dugo, duuugooo ce Serbija cekati...
By жњ
Ah... Cekam dan da u Beogradu osvane Ralph Lauren!!! :love:

I drago mi je sto za sada takve radnje u Beogradu nema ni u najavi, jer bi samo mogla lizati i grebati po staklu!! Em bi sebi kidala zivce, em bi plasila musterije, em bi se dovela u rizik da me pokupe cike u belim mantilima...

Jos godina, dve mukotrpnog rada :vruce: :pare: ... pa lipo i opusteno kod cike ralfa na kroj :alexis:
Korisnikov avatar
By ogi_ns
btw posetih novootvoreni nam multibrend u L Teleckog

stvari su original, CnC, Galliano (ne znam da li je ime jeftinije linije samo Galliano, a skuplje John Galliano, uglavnom ovi drže to nešto jeftinije čini mi se), Just Cavalli ...

uglavnom ŽeMske torbe (ima lepih), kaiši i cipele...

Za mužjake ima preodvratnih cipela i patika (jedva bih našao nešto što bih nosio), al nije ni čudo pošto je uglavnom Just Cavalli... ima lepe CnC patike jedne, al ne lepe za 350 Eura. Hvala lepo!

Živi bili pa videli koliko dugo će ovo (pre)živeti, želim im sve najbolje, al ako prežive 3 sezone biće dobro... :snob:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!