Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Umetnost oblačenja i svlačenja

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By ns.happy
Leto se bliži kraju i uskoro će laganu odeću koja je nekoliko meseci otkrivala svu raskoš pojedinaca koji se nisu libili pokazati svoja lepo oblikovana tijela zameniti standardni i pomalo konzervativni zimski oklopi. Dakle, ovaj post možda i kasni, ali nema veze – čak i da ste čuli za ovo ranije, sumnjam da bi iko od vas obukao ovako nešto. Ne kažem da se radi o lošem proizvodu, već samo konstatujem činjenicu da za ovo treba puno... hm, pa priznajmo, muda (hteo sam napisati "samopouzdanja", ali eto, predomislio sam se). Radi se o majicama kratkih rukava koje proizvodi firma Ajaxx63, s posebnim naglaskom na kolekciju "Leto 2008".

Osnivači i vlasnici firme su Bill Sherman i Andrew Fraser i "specijalizirali" su se za proizvodnju majica za gej populaciju. Nisam siguran što tu majicu čini gej, ali vjerujem da su u pitanju uži modeli i natpisi poput "Sword Fight?", "Tunnel Inspector", "Farm Boy", "Free Service", "Bear Construction" i sl. s popratnim vizuelnim sadržajima. Sve je to već manje-više viđeno, ali ono čime se posebno ističu i čime ujedno redefiniraju značenje riječi "T-shirt" je već spomenuta ovogodišnja letnja kolekcija. Istina, ni ona nije možda baš toliko posebna, jer zapravo se radi o potrganim postojećim modelima majica! U svakom slučaju, našli su – kako to oni vole naglasiti – originalan (?!) način da izlože još više kože pogledima znatiželjnika, a kako to izgleda možete se uvjeriti u nekoliko odabranih primjera:

Slika

Na njihovoj stranici ( http://www.ajaxx63.com/aj2/dept2.htm ) možete vidjeti što sve još nude u svojem programu, te saznati neke zanimljivosti, kao npr. porijeklo imena firme: nazvali su ju prema svojem psu dalmatincu Ajaxu, koji se oštenio 3. juna! Mene još samo zanima, bez obzira na to zadovoljavate li telesne kriterijume za majice poput ovakvih, koliko vas bi se usudilo tako prošetati gradom?
http://tonique.blog.hr/2008/09/16253435 ... axx63.html
Korisnikov avatar
By bigirl
Uuuuu... :vruce: Ja bih dotičnog sa slike prošetala svakako... :bale:
Korisnikov avatar
By bakalar
happy, ovo tako lici na ono na sta se ti lozis :O
Korisnikov avatar
By ns.happy
Originally posted by bigirl
Uuuuu... :vruce: Ja bih dotičnog sa slike prošetala svakako... :bale:
sta bi ti sa njim? on prima u guzu. da ga fistujes jedino :giggle:
Korisnikov avatar
By BellyButton
Ne znam shta podrazumevash pod "zadovoljavanjem telesnih kriterijuma" za noshenje ovakvih majica...
Btw, svakako bih nosio ovakve majice... Dopadaju mi se... Ali bi ih nosio na nachin na koji chesto nosim i druge majice - layering...
Obukao bih je preko druge tanke majice sa dugim rukavima u nekoj kontrastnoj boji... Na primer, ovu plavu bih nosio preko pastelno zute majice sa dugim rukavima...
Korisnikov avatar
By ns.happy
mislim da se ove majice ne nose na taj nacin, belly :giggle:
telesni kriterijumi su jako lepo prikazani na prilozenoj fotografiji ;)
Korisnikov avatar
By ns.happy
Originally posted by abcd
happy, ovo tako lici na ono na sta se ti lozis :O
:marinac: :bic: :rock:
Korisnikov avatar
By ogi_ns
ne bih ovo nosio... stvar ukusa...

sto se tice telesnih kriterijuma, lepo telo se vidi i kad nije ogoljeno, i mnogo vise volim da sam "otkrijem" unutrasnjost ispod odela, nego da je sve na izvolte ko u mesari...

(ove majice su za tipove koji vole da budu topless u klubu... citaj gore)

momche sa reklame je svakako hot, ali bi bio hot i u iscepanom dzaku od krompira...
Korisnikov avatar
By ogi_ns
ispravka, sad tek pogledah malo sajt, i ovo sto napisah gore vazi samo za smajice sa prilozene slike na pocetku teme
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!