Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Umetnost oblačenja i svlačenja

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By bakalar
Oj!
iduceg meseca putujem tamo izmedju ostalog i zbog kupovine odece.

- Nadam se onim jeftinim kopijama :)
drugacije receno, znam i ja da u centru Istanbula:
"ima super primeraka ... ali su "malo" skupi"

- Takodje se nadam, da nece biti iskljucivo onoga sto mogu i ovde da nadjem (naprimer, jedan saner koji donosi odande odecu, od muske odece donosi iskljucivo espree i tom tailor ...). Toga ima i ovde, toga mi je muka ...
Ipak bi nesto drugacije ...

Preporuka ?
Gde ima dobre odece u Istanbulu ? :colorado:
Korisnikov avatar
By Sunce
"Dobre" radnje se nalaze pre svega u novom Istanbulu, od Taksim trga do kule Galate, pesackoj zoni dugoj oko 2 km. Tu ces naci neke markirane radnje i radnje u kojima mozes da nadjes povoljniju robu :giggle: . Pored toga, ogromni trzni centar "Cevahir" se nalazi cini mi se na 3. stanici metroom od Taksima.
U starom Istanbulu imas svega i svacega, milijardu radnji. Nagledaces se sarenisa, tesko tebi! :sunce:
Korisnikov avatar
By ogi_ns
Dsquared otvaraju radnju u Istambulu, posle Milana, Kaprija, Dubaija, Moskve...
Mnoge druge poznate marke imaju svoje radnje tamo...

tako da mislim da je TOP shoping (skupo, ali pravo) u tom gradu vrlo moguc, naravno pored gomile kopija i svega ostalog sto nam je poznato...
Korisnikov avatar
By bakalar
jest' ali nema se para za skupo

ipak sam student :nunchake:
Korisnikov avatar
By ogi_ns
pa ni ja nemam uvek para da kupim, al volim da vidim, pipnem, obidjem...
njihov butik u Milanu je stvarno jedinstven, i vredan vidjenja, pa ako si vec u Istanbulu, a i tamo ima jedan ...

DSQUARED2 continues to expand its retail business globally with its most recent boutique opening in Istanbul. The boutique, centrally located in the district of Akaretler, is opening in partnership with Beymen, Turkey’s foremost industrial group famous for luxury brand collaborations. The DSQUARED2 boutique is located inside a historic landmark building on Suleyman Seba Caddesi, an area which in recent years has become the ultimate shopping destination known for its trend-setting shoppers and exclusive boutiques. The DSQUARED2 boutique has two floors that express the glamorous style and forward thinking identity of the brand. Rustic Canadian wood envelops the ground floor windows, accessory areas and key apparel sectors....

http://sito.dsquared2.com/stampa/stampa ... news&id=64
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!