Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Umetnost oblačenja i svlačenja

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By bakalar
Dakle, preporucite meto gde se kvalitetno sopinguje u Beogradu ?

navedete ime radnje, ulicu i broj

[size=-1](zaobidjite buvljake i sl. svi znaju sta tamo ima i gde se nalaze)[/size]

:hvala:
Korisnikov avatar
By dungoll
bre - što si besan danas :)

za šta da šopinguješ ? ovako gledano - mogu do sutra da ti pišem
Korisnikov avatar
By bakalar
primenicu terapiju 15 minuta gledanja u avatar ...

ako je deluje, povecavam dozu :piggy:

ontopic: zelim da sopingujem sve :P

ovo je cesta tema na forumima koji se bave modom, pa sto mi ne bih imali za BG...

dakle prosto preporuci mesto gde ti volis da kupujes, i napisi o kakvoj je gardrobi rec, ne vezano od mene, ja vec znam cije postove cu da stalkujem :flasher:
By Swanheart
ummmmmmm
Urban shop
Zara
Pull & Bear

vecina stvari mi je sa ta tri mesta, mrzelo me da pisem adrese lol
Korisnikov avatar
By starky
Delta city...ako imas zivaca...;)
Korisnikov avatar
By ns.happy
zasto samo bgd, ti , ti... izdajice lokalnog ponosa! :smeh:
Korisnikov avatar
By horus.
avangardia... springfield... zara...
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
imaš sve isto što imaš i po NS, roba ista, cene iste, gužve iste... ima par nekih ekskluzivnijih brendova koje verovatno nećeš naći u NS, ali ako te zanima ta kategorija odeće, pretpostavljam da si već upućen i gde ima da se kupi.

u svakom slučaju, ja shoppingujem u BG već duuuugo i svaki put se smorim, jer nema ništa meni zanimljivo. ako hoćeš pravi shopping, idi u Beč. na primer. ;)
Korisnikov avatar
By Zaljubljena
Originally posted by abcd
Dakle, preporucite meto gde se kvalitetno

U NS futoska pijaca i KTC...ako nekog zanima :)
Korisnikov avatar
By dungoll
ovako :

zara je dobra za :

-moderniju zvaničnu garderobu ako si skladno građen
-košulje
-kožnu galanteriju (kaiševi, novčanici, satovi)
-basic kolekcija kada je na popustu, dođeš i kažeš dajte mi metar majci od svake boje, a svaka 499-799 dinara :)

springfield :

-obuća
-torbe
-kape

pull and bear (vuci i mečki) :D :

-majce,majce i samo majce, i ponekad tihotapke ili kako ih moja majka onomad zvaše - špagerice (sliperke)

new yorker :

-štagod izbunariš a da nije loše i preskupo i da ne smrdi na kinesku masprodukciju

avanguardia :

-patike
-šalovi i kape
-jakne
-ponekad majca ili košulja nekad, vrlo retko

domino shop :

-sa carine zaplenjeni originali chevignona, abercrombie-a, bershka-e i ostalih sranja po bagatelnim cenama, na popustu, zapravo samo pantole

urban shop:

-samo patike i papuče

oviesse :

-košulje
-čarape
-donji veš
-pižame
-kravate
-jaknice za proleće i leto
-duksići za jogging
-kape
-kaiševi
notice : u ovijezeu je sve vrlo šareno i kako zalomiš :)

eto :nokti:
Korisnikov avatar
By bakalar
Hm, ala ste ozbiljni :| niko nije ostavio adresu ...

jedino dungoll :kiss:

A i nije valjda da je sve isto kao u NS ...

eto ima par onih radnji, ulica paralelno sa Knezom, imaju brendiranu odecu, ja usao, Prada, Armani, Gucci (toga se makar secam), nisam previse zagledao, nekako mi bilo ne prijatno, zakljucaju kada udjes ...
Korisnikov avatar
By bakalar
Originally posted by ns.happy
zasto samo bgd, ti , ti... izdajice lokalnog ponosa! :smeh:
1) zato sto NS znam napamet
2) zato sto kao eto glavni grad, pa je izbor veliki, ocekujes ko zna koliko stranica u topicu kad ono bla ...

nevera, ovi Beogradjani kao goli da idu :merlinka:
Korisnikov avatar
By bakalar
oviesse ima musku odecu ?

eto toga u NSu nema, pih
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Ja sam poslednjih par puta bio u Delta City to je na NBG offcourse.
Ako dolazis busom za BG kao ja a neces da te u BG oderu za taksi sednes u 7-icu preko puta z.stanice i ides do Delta City.
Tamo imas u biti sve slicno kao i NS ali imas recimo jos jednu prodavnicu od Inditex brendova Pull and Bear koja kod nas jos nije otvorena...mada ja tamo nisam nista sebi kupio jer mi je previse tinejdz ali ima interesantnih stvari.
Zatim EDC by Esprit u D.C ima veliku radnju u kojoj ima i velika muska kolekcija dok EDC u NS u Merkatoru drzi samo zensku kolekciju a moze se naci dobrih stvari u EDC-u.

Zatim na spratu u DC imas jedna velika radnja zaboravih kako se zove ali je najveca od svih butika te je neces promasiti...to je multi-brand store uglavnom italijanskih stvari i puno vrsta dzinsa tamo je isto krajnje interesantno :alexis:

Naravno za shoping ti ostaje i centralna gradska zona sa svojim ulicicama i cujem da je shoping mall Zira isto interesantan ali nisam bio jos tamo niti znam gde se nalazi.

Ako te zanimaju bas dobri brendovi onda ih potrazi u ekskluzivnoj prodavnici u TQ plazi u Njegosevoj ulici, ja licno tamo ne idem jer mi je puno da dajem bas toliko para za ekskluzivne brendove ali ko moze samo napred :D
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Cuo sam da u Beogradskoj ulici preko puta Pravnog valjda ima nekao prodavnica Ice Fashion koja drzi Iceberg kolekciju ali ne znam da li je istina posto sam prolazio skoro tom ulicom i ne videh nista.
Korisnikov avatar
By XerYuS
ja mislim da imas Ice Fashion i u NS. tamo je jednom moj decko kupio D&G farmerice. ali nemam pojma gde se nalazi (negde u centru)
Korisnikov avatar
By Marvin
Taj bul kralja aleksandra je nemoguć za šoping. Ja sam probao 2,3 puta i previše je zamorno.
Tih par OK mesta je razbacano po onih milion kilometara... treba to sve izhodati :vruce:
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Originally posted by XerYuS
ja mislim da imas Ice Fashion i u NS. tamo je jednom moj decko kupio D&G farmerice. ali nemam pojma gde se nalazi (negde u centru)
:kakodane: Imas i na pijaci D & G farmerice :lol:
Ja kad bi vec placao puno novaca za originale kupio bih ih u jednoj od 2-3 ekskluzivne radnje u BG gde znam da cu dobiti original...ove varijante preko shanera i nekih sumnjivih butika koji te ubedjuju da je to original...neka hvala.
Mene je prodavacica u Pariskom magazinu pokusala nedavno da ubedi da je kaish Dsquared koji drze u izlogu original i to za 1000 dinara :lol:
Pomislih tada:sestro, zajebavash pogresnu osobu :lol:
Korisnikov avatar
By XerYuS
:lol: kupio dsquared kais ali na spensu, i nije htela da me ubedi da je original.
(onako ima oblik kao policijska znacka i pise na njemu keeepin me hot) jel to taj? :D
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Originally posted by XerYuS
:lol: kupio dsquared kais ali na spensu, i nije htela da me ubedi da je original.
(onako ima oblik kao policijska znacka i pise na njemu keeepin me hot) jel to taj? :D
OMG baci ga odmah ne bogohuli brend :lol:
Ja ako nemam para za original neci ni da nosim jeftine kopije originala vec jednostavnmo kupujem tamo gde mi nije preskupo kao u Mexx-u u poslednje vreme najvise.

Nije taj ovaj ima snalu od metalnih slova Dsquared samo pishe.
Korisnikov avatar
By Afka
Originally posted by Lakiboy_ns
Cuo sam da u Beogradskoj ulici preko puta Pravnog valjda ima nekao prodavnica Ice Fashion koja drzi Iceberg kolekciju ali ne znam da li je istina posto sam prolazio skoro tom ulicom i ne videh nista.
Nije prekoputa Pravnog, nego prekoputa crkve Sv. Marka.
Odmah na pocetku ulice.
Korisnikov avatar
By ns.happy
abcd, ja hocem da odem u onaj shlic... hoces sa mnom?
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
Oviesse u NS ima samo žensku odeću? :shok: anyhow, dungoll ti je dao dobru retrospektivu BG shoppinga, i kao što vidiš sve isto kao i u NS, pogotovo sad od kako su otvoreni Bazaar i Merkator. inače sve nabrojane radnje su u Knezu ili Delta City-ju.
Korisnikov avatar
By bakalar
Pa ispada tako.
Mada ti stvarno ekskluzivni brendovi se vecinom nalaze u BGu ...
da ne kazem jedino :smilegrin:
Originally posted by ns.happy
abcd, ja hocem da odem u onaj shlic... hoces sa mnom?
a sta je pa sad shlic ? :nerd:
By High Maintenance
Mislim da niko nije spomenuo Fashion & Friends ( Guess, Scotch&Soda, Replay, Ralph Lauren, G-Star Raw)

od butika za dizajniranom garderobom (loseg izbora) :

TQ Plaza
Chic&Love
Land
MiliModa
Korisnikov avatar
By Adenim
Tesko se kvalitetno sopinguje u Beogradu jer cena bas i nije merilo za kvalitet.
Probao sam razne brendove, imam bas dobro iskustvo sa Sorbinom (Bulevar, Makedonska, TC Millenium), Evolution-om (Terazije preko puta hotela Moskva), Avanguardia (Bulevar, Terazije pre Kneza). U svakom slucaju prosetaj Bulevarom i Knezom, verujem da ces naci neke fine stvarcice. Sad su popusti pa navali.

btw, je l' zna neko gde je Dieselov outlet?
Korisnikov avatar
By Adenim
Originally posted by abcd

a sta je pa sad shlic ? :nerd:
Prodavnica modela domacih kreatora u Palmoticevoj ulici. Bio. Nekada su imali dobre komade, sad je manje/vise smuti pa prospi za velike pare.
Korisnikov avatar
By pazzaz
Originally posted by Adenim

btw, je l' zna neko gde je Dieselov outlet?
Imas jedan njihov outlet u Mekenzijevoj ulici cuo sam da postoji jos jedan ali koliko sam shvati negde na Zemuna
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!